Як, вирішивши подорожувати по Україні, я знайшла житло в ЖК Львівський

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всім привіт. Друзі, цього разу в нашій рубриці Думки. Корисні поради я вам розповім про свій досвід подорожі. Так що, якщо вас цікавить ця тема - сідайте зручніше і поїхали.

З недавніх пір я вирішила боротися з нудьгою самими різними способами. І це не дивно. Адже все життя (школи, університет, період пошуку роботи) мене долала ця сама смертна нудьга. І, вирішивши раз і назавжди покінчити з цим, я завела блокнот, в який записувала найбожевільніші ідеї, як же мені розважитися, скрасити дозвілля.

Поступово реалізовуючи і викреслюючи вигадане зі свого списку я підійшла до пункту Відправитися в подорож.

Це завдання виявилося не таким вже й простим. Адже проблема полягала в тому, що я все своє життя зі свого маленького міста нікуди не виїжджала. Мені було цілком добре тут. Городок тихий, людей не багато, машин тим більш. Живеш практично як в санаторії. Але не так давно я прийшла до висновку, що розвиватися можна тільки в тому випадку, коли ти вийдеш із зони комфорту. У моєму ж випадку - коли виїдеш за межі улюбленого міста.

Але куди? Ця проблема ще більш складна. Адже вибір такий величезний. Ясна річ, що все обмежується фінансовими можливостями, тому трохи подумавши, я зупинилася на поїздку до столиці України. Київ! Місто-Герой!

Зібравши всі свої життєво важливі речі, я вирушила в дорогу.

У зв'язку з відсутністю досвіду, речей я набрала силу-силенну. Це вже потім зрозуміла, що без багато чого можна було обійтися. Але, на помилках адже вчаться.

Приїхавши до славного міста Київ, я зрозуміла, що місто хороший, гарний, великий, але спати-то десь треба. Перші дні зупинилася в готелі. Але я рішуче налаштувалася добре вивчити столицю, тому залишатися в готелі надовго мені не дозволяли фінанси. Близькі друзі запропонували мені купити трикімнатну квартиру в Києві і, якийсь час пожити там великою дружною компанією. Але цей варіант мені не дуже підійшов, і я вирішила на якийсь термін зняти квартиру. Ось тут-то я і здивувалася. Ціни на житло були просто непідйомні. Зробивши кілька телефонних дзвінків, я зрозуміла, що квартири в Києві невиправдано дороги, в той час як передмістя Києва пропонують цілком комфортне житло як за умовами проживання, так і за цінами. Покопавшись трохи в інтернеті, мене зацікавив ЖК Львівський.

Так що зняла я квартиру за містом, тим самим отримала можливість залишитися в місті довше. А вже, через пару років, накопичивши грошей, я навіть змогла викупити у господарів цю квартиру. Довелося, звичайно зробити невеликий косметичний ремонт. Але почитавши на newstroy відгуки , Я найняла хорошу бригаду майстрів, які швидко і якісно впоралися з цим завданням, буквально за 3 тижні. Так що я тепер насолоджуюся життям у власній новій квартирі.

Свої подорожі по місту я почала з культурних і історичних місць. А таких в Києві величезна кількість. Всі ви про них читали, та й я теж. Але побачивши, була просто вражена. Все-таки відчувається, що місто засноване в шостому столітті.

Але як же я здивувалася ще більше, коли стала гуляти просто по вулицях міста, по закутках, по місцях, де не зустрінеш ні туристів, ні випадкових роззяв. А про те, що я там побачила - читайте незабаром в продовженні статті ...

Автор статті: Ольга Виноградова


Ключові слова: Як, вирішивши подорожувати по Україні, я знайшла житло в ЖК Львівський, купити трикімнатну квартиру в Києві, Олечка Виноградова, фінансовими, столиця України, квартири в Києві, подорожі по місту, історичних місць

Але куди?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online