Вулиця Паркова в Миколаєві не змінювала назву на вулицю Олійника. Скандальний монопікетчік це довів, а мер доручив знайти рішення проблеми

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вулиця Паркова незаконно носить назву Олійника, і на кожного чиновника, який буде писати у відповідях «вулиця Олійника», буде подано заяву в поліцію.
Про це сьогодні, 1 жовтня, на апаратній нараді заявив відомий в Миколаєві монопікетчік Анатолій Ільченко.
Анатолій Ільченко розповів про передісторію перейменування вулиці Паркову на вулицю Олійника. Він зупинився на рішенні сесії міськради від 21 грудня 2000 року, яким першим пунктом доручалося виконкому до 1 травня цього ж року (т. Е. Який пройшов) запропонувати вулицю для перейменування, а другим пунктом - про перейменування Вул.Паркова в ул.Олейника. Але справа не тільки в тому, що це рішення абсурдно, - Ільченко довів, що конкретно це рішення сесії не було проголосовано, хоча голосування і було.
- Це абсурдне рішення потрапило до мене в січні 2017 року. Я пішов в архів, переглянув всі і виявив, що за рішення не голосували, проект рішення не ставилося на голосування взагалі. Я подав позов до суду до міськради про визнання цього рішення протиправним та його скасування. Суд встановив, що опротестоване рішення не відповідає тому, яке виносив на голосування міський голова на сесії, яку озвучив міський голова. Голосування було, але за інше рішення, а замість нього оформили ось це рішення. Вже після цього я подав заяву в поліцію про кримінальний злочин - підробка рішення міськради. Було відкрито кримінальне провадження, і слідство встановило, що рішення підроблене. 25 вересня прокурор, який веде процесуальний нагляд за цим наслідком, повідомив міському голові про те, що слідство встановило, що рішення підроблене, і запропонували не використовувати це рішення. Про це тепер знає вся вулиця, і уявіть собі, яку це «честь» надали Олійнику його друзі, підробивши рішення, - сказав Ільченко.
Також монопікетчік повідомив, що виграв кілька судових позовів, які обійдуться міському бюджету в цілому в 28 тис. Грн. Йдеться про інформаційні запити, які Анатолій Ільченко направляв чиновникам щодо рішень сесії про перейменування Вул.Паркова в ул.Олейника, проте отримав відповіді не по суті запитів, і пішов до суду, а потім з рішеннями судів - в виконавчу службу.
- Я думаю, не варто ось так відповідати не по суті на інформаційні запити або відповідати безглуздо. Тепер вам всім відомо, що рішення підроблене. Якщо хто-небудь з вас мені у відповіді напише ул.Олейника, є 358-а стаття Кримінального кодексу, ч.4 - використання завідомо підробленого документа, то я подаю заяву в поліцію про вчинення злочину - будете слідчому пояснювати. Якщо добровільно не хочете, - сказав Анатолій Ільченко.
Також монопікетчік попередив, що на будинках на цій вулиці повинні бути замінені аншлаги.
- Інакше ми вже домовилися, 15 жовтня ми самі беремо сходи, ломики і зриваємо таблички. Чи не ганьбіть покійного мера, зробіть так, як повинно бути. Вулиця не перейменована, рішення міськрада не приймав, - сказав Анатолій Ільченко.
Міський голова Олександр Сенкевич відреагував на викладене монопікетчіком так: «Все це дуже серйозно. Мені набридло розбиратися, так би мовити, з хворобами хронічними. Я хочу, щоб ми або привели в порядок документацію і рішення міської ради, або повернули все, як воно повинно бути. Тут питання стосується не якогось хлопця, який вирішив щось зробити, тут питання стосується виконання закону, дотримання закону. Якщо таке рішення не було прийнято, то треба знайти механізм або прийняти рішення, або повернути назву вулиці. Чи не повернути, а зробити все, як за законом.
А.Сенкевіч доручив своєму заступнику Юрію Андрієнко винести питання по Вул.Паркова-Олійника на сьогоднішнє засідання земельної комісії міськради, щоб знайти рішення проблеми.
Однак на сесії в жовтні 2016 року депутати міськради не підтримали винесений проект рішення про перейменування вулиці Олійника на вулицю Паркову.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online