СБУ за рік заблокувала 300 проросійських веб-ресурсів

цею материал Доступний по-русски

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Також в поточному році в рамках кримінальних справ щодо власників та адміністраторів спільнот в соціальних мережах антиукраїнського спрямування 23 особам було повідомлено про підозру, а суди винесли 15 обвинувальних вироків.

Також в поточному році в рамках кримінальних справ щодо власників та адміністраторів спільнот в соціальних мережах антиукраїнського спрямування 23 особам було повідомлено про підозру, а суди винесли 15 обвинувальних вироків

Ілюстрація / REUTERS

Протягом 2018 Департаментом контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки (ДКІБ) СБУ заблокований доступ до більш ніж 300 веб-ресурсів, які використовувалися РФ в гібридної війні проти України, а також міжнародними злочинними угрупованнями для поширення деструктивного інформаційного контенту.

Про це УНІАН повідомили в прес-центрі СБУ.

Читайте також Київ направив в Facebook запит про масштабний витік даних українських користувачів

Також слідчими підрозділами СБУ здійснюються досудові розслідування 83 кримінальних проваджень щодо власників та адміністраторів спільнот в соціальних мережах антиукраїнського спрямування, які свідомо розповсюджували заклики до повалення конституційного ладу і державної влади, масових заворушень та інших протиправних дій.

У поточному році в рамках цих кримінальних справ 23 особам було повідомлено про підозру, а суди винесли 15 обвинувальних вироків.

Протягом 2018 року особлива увага приділена профілактиці правопорушень в інформаційній сфері. Зокрема, вжито заходів превентивного впливу до 220 адміністраторам інтернет-спільнот, які поширювали в мережі матеріали деструктивного змісту на аудиторію більше 10 млн користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online