Міжнародне перевезення і митне оформлення - Японія, вартість розмитнення вантажів

  1. Митне оформлення з / в Японії вантажів і товарів
  2. Терміни та вартість міжнародних перевезень збірних вантажів з Японії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Японія - це унікальна країна, яка живе своїм життям

Японія - це унікальна країна, яка живе своїм життям. Вона має прекрасне географічне положення, що дозволяє її населенню за 2-3 години від Токіо доїхати на Південь до міста Окінава купуватися на тропічному пляжі, і за 1-2 години на Північ в місто Нікко покататися на лижах. І все це завдяки високо-технологічною інфраструктурі Японії з якою не зрівняється жодна країна на нашій планеті. Японія виробляє багато високоякісної продукції як для своєї країни так і для всього світу.

Доставка товарів з Японії до Росії і з Росії в Японію

Компанія «Універсальні Вантажні Рішення» надає максимально повний комплекс транспортно-митних послуг з імпорту генеральних і збірних вантажів з Японії. На неодмінно високому рівні обслуговування нами буде виконана розмитнення і вантажоперевезення з Японії товарів будь-якого призначення і практично в будь-якому розмірі партії. Ми порахуємо і запропонуємо Вам найбільш зручні умови співпраці, включаючи вигідну для Вас вартість доставки і розмитнення з Японії Вашого вантажу. Для цього, будь ласка, зателефонуйте нам за телефоном, вказаним на сайті або заповніть детальну форму online-заявки

Доставка вантажів з Японії до Росії або з Росії в Японію

Компанія «Універсальні Вантажні Рішення» готова запропонувати своїм клієнтам такий спектр послуг. Серед них:

З Японії до Росії:

З Росії на Ямайку:

Основні види транспортування

Митне оформлення з / в Японії вантажів і товарів

Наша компанія "Універсальні Вантажні Рішення" надає послуги з митного оформлення вантажів та товарів, що доставляються в Росію з Японії. Ми готові розмитнити в Росії вантажі і товари з Японії при імпорті, і затамажіваем російські товари при експорті. Ми працюємо зі збірними, генеральними, контейнерними, великогабаритними, акцизними та іншими видами вантажів та з будь-якими видами товарів з Японії: продуктами харчування, морепродуктами, рибальськими товарами, дитячими товарами, товарами для тварин, бу товарами, товарами для косметологів, товарами для здоров'я, канцелярськими товарами, аніме товарами і багатьма іншими. Ми розмитнювати в Росії японську авто- і мототехніку, а також товари з інтернет-магазинів Японії: Азіавіта, Джапан Гуд, RDM, і багатьох інших. Здійснюємо доставку в усі міста Росії: Москву, Санкт-Петербург, Владивосток, Комсомольськ-на-Амурі, Новосибірськ, Південно-Сахалінськ, Мурманськ, Сочі, Єкатеринбург, Краснодар, Знахідку, Хабаровськ, Ростов-на-Дону, Іркутськ та інші. У разі експорту російських товарів до Японії, ми виробляємо Затаможка російського вугілля, сирої нафти і нафтопродуктів, палива, вирощених на експорт грибів і багатьох інших товарів.

Фахівці нашої компанії допоможуть підготувати необхідні документи для оперативної розмитнення або Затаможка вантажів і товарів на російській митниці, зроблять розрахунок митних платежів, оформлять і подадуть митну декларацію. Як правило, на виконання всіх цих операцій нам досить не більше 1 дня! Тривалість залежить від типу вантажу, місця митного оформлення та категорії учасника ЗЕД, якому надається послуга.
Дізнатися докладніше >>>

Сертифікація товарів з Японії

При необхідності здійснюємо страхування і сертифікацію товарів.

Довідкова інформація

Як відомо, останнім часом міжнародне політичне і економічне співробітництво Японії та Росії з року в рік стає все міцніше. Компанія «Універсальні Вантажні Рішення» більше п'яти років надає професійні послуги міжнародних вантажоперевезень, в числі яких доставка з Японії товарів, складування, страхування вантажів, їх подальша розмитнення і сертифікація продукції, що ввозиться на російський ринок продукції.

Фахівці нашої компанії проаналізують всі умови і підберуть оптимальний маршрут доставки з Японії Вашого вантажу і в найкоротші терміни доставлять його в обраний Вами пункт призначення. Крім того, наша компанія забезпечить процес доставки повним комплексом супутнього обслуговування, це страхування, сертифікація і розмитнення.

Доставка з Японії здійснюється керуючись головним принципом - це зниження частки транспортних витрат у первісної вартості товару клієнта, а також проведення відвантаження доставленого товару точно в призначений термін. За обсягом ВВП Японія сьогодні займає 3 місце в світі (після Китаю і США). У нестабільності національної японської валюти є певна властивість - її нетривке становище на валютному ринку має стимулюючий вплив на експорт, завдяки чому доставка з Японії експортованих товарів була і залишається вельми популярною послугою в секторі міжнародних вантажних перевезень. Об'єкти доставки з Японії визначає розвиток тих чи інших галузей країни. Високий розвиток високотехнологічних галузей і транспортного машинобудування зробило японські авто, мотоцикли та скутери високоякісними затребуваними товарами в усьому світі, включаючи Росію.

Переваги роботи з нами

  • Працюємо 7 днів на тиждень 365 днів на рік
  • Висококваліфіковані фахівці з великим досвідом
  • Несемо повну відповідальність за митне оформлення вантажів
  • Оформляємо будь-які товари на будь-яких митницях Росії

Терміни та вартість міжнародних перевезень збірних вантажів з Японії

Ціна або вартість послуг з міжнародних перевезень збірних вантажів з Японії, є найнижчою і обговорюється індивідуально!

Дізнатися вартість міжнародного перевезення в / з Японії

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online