СРО «Сприяння» позбавила статусу два кредитних кооперативу - КПК Гуру - cайт про кредитну кооперацію в Росії

важливі новини

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

, регулювання ,   регулювання

23 березня 2018

Йдеться про КПКГ «Галактика» і КПК «Кредитна спілка».

Члени СРО «Сприяння» за рекомендацією Дисциплінарної комісії виключили зі своїх лав кредитний споживчий кооператив громадян «Галактика» з Приморського краю і кредитний споживчий кооператив «Кредитна спілка» з Новосибірська.

Причиною виключення «Галактики» стало те, що організація не представила документи для проведення планової перевірки, повідомили ІА «Регіони. Інформація. Аналітика ». Кооперативу неодноразово направлялися запити про надання документів, які були проігноровані.

«Дане порушення вже було предметом дисциплінарного провадження (протокол дисциплінарної комісії №19 від 22.12.2017 р), кооперативу винесено попередження. Представник КПКГ «Галактика» участі в засіданні дисциплінарної комісії 12.02.2018 р не прийняв, пояснення не надав, порушення не було усунуто. Про прийняте рішення кооператив повідомлений по системі електронного документообігу », - відзначають в СРО.

«Кредитна спілка» також не взяв участі в засіданні дисциплінарної комісії, не надавши пояснень. Кооперативу неодноразово направлялися запити про надання відомостей про укладення договору з Бюро кредитних історій по електронній пошті і через програмний продукт Vip Net ЕДО. Але організація проігнорувала запити СРО.

«Відповідно до представленого звіту про діяльність за 9 місяців 2017 року біля кооперативу є діючі договори позики, в разі погашення яких, він зобов'язаний в п'ятиденний термін подати про це інформацію в БКІ, що неможливо без наявності укладеного з БКІ договору про надання інформаційних послуг. Ще КПК «Кредитна спілка» в 2017 році притягувався до дисциплінарної відповідальності чотири рази », - кажуть в« Сприяння ».

Рішення про виключення кооперативів прийнято одноголосно.

Ще по темі:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online