Чи складно знайти роботу в Росії за патентом?

  1. Чи складно отримати патент на роботу?
  2. Пошуки роботи Росії за патентом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

подробиці

подробиці

Привіт, шановні читачі! Мене звуть Володимир Діденко, я громадянин України, але в силу певних обставин в нинішній час я проживаю і працюю в Росії. Хочу поділитися своїм досвідом, як я отримував патент на роботу і шукав роботу.

Сталося так, що залишати Україну мені довелося в терміновому порядку, буквально, протягом 3-х днів. Але, оскільки, раніше я не цікавився участю в різних програмах, щодо проживання в Росії, єдиним варіантом тривалого знаходження в країні для мене залишився патент на роботу!

Приїхавши в Білгород (тут перебуваю і донині), я зайнявся оформленням патенту на роботу. Мені пощастило в тому плані, що на перші пару тижнів мене прихистили друзі, так що, я не хапався відразу, за все, розриваючись між декількома справами і рішенням кількох питань одночасно.

Чи складно отримати патент на роботу?

Відразу скажу, що мене долали помилкові сумніву, щодо оформлення патенту . Думав, що на все це піде багато часу, сил і засобів, але це зовсім не так. На оформлення я витратив всього 3 дні, 14.700 рублів (державне мито, витрати на медкомісію, іспити і т.д.) і ні грама нервів.

Оформляв все через ФМС, а не через посередницькі компанії. Мені порадили саме так, щоб зайвий раз не піддаватися ризику (багато організацій, що пропонують послуги прискореного оформлення патенту насправді є шахраями). Вам раджу вчинити так само.

На моє здивування, в Бєлгороді не було величезних черг. На прийом до службовця я потрапив в протягом 40 хвилин очікування.

Пошуки роботи Росії за патентом

Незважаючи на те, що патент дає вам право офіційно працювати і жити в Росії, відповідати правилам вдається не завжди! Справа в тому, що дрібні ІП, магазинчики і т.д., де влаштується, здавалося б, дуже легко, насправді неохоче беруть на роботу за патентом. Як мені пояснили, пов'язано це з тим, що за такого співробітника компанія повинна платити більше податків, ніж за найнятого на роботу громадянина Росії. У підсумку, мені або ввічливо відмовляли, або пропонували працювати, але без оформлення.

Бувало, що чув на свою адресу, - «понаїхали тут», «скакали, а тепер сюди все лізуть», але такі випадки поодинокі ... не варто вступати через це в конфлікт. Своєрідних людей вистачає всюди, чи не так?

Зізнаюся, що спочатку я таки працював неофіційно, але рівно до того моменту, поки не знайшов роботу, яка влаштовує мене і по зарплаті, і по вимогам. Влаштувався я в підсумку в інтернет-видання, присвячене розважальним закладам міста Санкт-Петербург! Незважаючи на всі кризові явища, роботи багато, роботи вистачає, так що ні на що не скаржуся! І найголовніше, на цьому місці я працюю офіційно!

У період трудової діяльності і життя в Бєлгороді я зайнявся оформленням РВП, щоб отримати підстави для постійного проживання в Росії. Документи в стадії оформлення.

Друзі, хто б що не говорив вам, але знайти роботу за патентом в Росії, навіть в невеликих містах на кшталт Бєлгорода, можна! Звичайно, багато що залежить від ваших навичок, спеціальності та бажання, але, скажу так, росіяни в плані пошуку роботи більш пасивні, ніж українці. Мабуть, постійні скорочення навчили нас боротися і пристосовуватися для того, щоб поліпшити якість власного життя!

Я теж починав з нуля, але тепер я цілком непогано заробляю, мені вистачає грошей на те, щоб знімати житло, нормально харчуватися і періодично відвідувати розважальні заклади. Хіба не такий простий, але цілком гармонійного життя хочете і ви?

Все у вас вийде, головне вірити в це і пробувати, всупереч своїм сумнівам і страхам!

Чи складно отримати патент на роботу?
Чи складно отримати патент на роботу?
Своєрідних людей вистачає всюди, чи не так?
Хіба не такий простий, але цілком гармонійного життя хочете і ви?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online