Про музей Гранд Макет Росія в Санкт-Петербурзі: панорама в мініатюрі, адреса

  1. Історія музею
  2. експозиція
  3. екскурсії
  4. Розклад роботи музею
  5. Офіційний сайт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Санкт-Петербург - місто, в якому можна чудово провести час. Тут цікаво, так як історія міста сягає глибоко своїм корінням в минуле. Крім історичних пам'яток, тут є і місця, створені самою природою. Є й нові будови, приваблює велику кількість туристів не тільки з Росії, але і з усього світу. Одним з таких місць є музей «Гранд макет» (Росія в санкт Петербурзі), який з'явився в місті не так давно.

Історія музею

По всьому світу величезна кількість музеїв, які представляють своїм відвідувачам величезну кількість експозицій різної спрямованості. Особливою популярністю останнім часом користується музей «Макет Росії в санкт Петербурзі». За час його існування, Гранд музей Росії в СПб відвідала величезна кількість гостей. Сюди спрямовані погляди людей з різних країн. Пов'язано це, перш за все з тим, що всі експозиції, як ніби-то оживають. Крім того, тут є можливість стати, учасником всього процесу, починаючи з початку і до самого кінця.

Крім того, тут є можливість стати, учасником всього процесу, починаючи з початку і до самого кінця

шоу музей

Зверніть увагу! незважаючи на те, що музей Росії в СПб, користується великим успіхом, він знаходиться на утриманні приватної особи. Фінансування від держави діорама СПб не отримує і міститься все на кошти приватних осіб.

Місце тут досить цікаве, є багато речей, на які варто подивитися обов'язково. «Музей Панорама» (СПб) це величезний макет, який був створений в масштабі 1:87, а площа самої експозиції становить 800 метрів квадратних. Приїхавши до Пітера в мініатюрі музей, можна знайти величезну кількість експонатів, які представляють історію всієї Росії по регіонах. На території країни це найбільший музей в Росії, а за масштабами всього світу, він знаходиться на другому місці після Miniatur Wunderland, розташованому в Гамбурзі.

На території країни це найбільший музей в Росії, а за масштабами всього світу, він знаходиться на другому місці після Miniatur Wunderland, розташованому в Гамбурзі

Станція метро

Всі, кому коли-небудь пощастило тут побувати, розповідають про те, що він виконаний таким чином, як всі експонати та експозиції, представлені тут більше нагадують реальність, ніж макети музею. Можна за кілька годин подивитися на все простори нашої величезної Батьківщини. Є на експозиції лісу, поля, озера і місця, які розташовані досить далеко, що не у кожного є можливість приїхати і подивитися все в навіч.

Є тут і аеропорти, залізничні вокзали, за якими відбувається рух транспорту.

Створювався Грандмакет великим колективом однодумців на власні кошти. Час розробки експозиції понад 5 років. Спочатку була встановлена ​​подмаркетная несуча рама, а на неї були покладені шляху залізниці. При будівництві використовувався гіпс, якого було потрібно більше одинадцяти тонн. Виготовлення йшло по одному квадратному метру і на кожен об'єкт витрачалося не менше одного місяця.

Перші відвідувачі петербурзького панорамного міста змогли побачити створену красу 8 червня 2012 року. У цей час він був відкритий офіційно і став приймати своїх гостей із завидною періодичністю.

Зверніть увагу! перші 14 місяців музей працював в тестовому режимі, а потім був відкритий офіційно, а на сайті в свою чергу з'явилася інформація про початок його роботи.

залізничний рух

експозиція

Для того щоб ознайомитися з усіма експозиціями, буде потрібно не одну годину. Тут можна блукати і дивуватися тому, як можна було настільки чітко повторити все, що є на території нашої країни.

Гості, які відвідали музей, кажуть про те, що на сьогоднішній день це одна з найскладніших і захоплюючих ігор, в якій буде цікаво і дітям і дорослим. Подивившись на експозицію, перед відвідувачем постає дивовижна, величезна країна. Росія - весела, красива, могутня, показана повністю авторами, які створювали музейні макети.

Сам музей, постає перед відвідувачами, як російська модель, яка представлена ​​міні-сюжетами.

Тут настільки все цікаво, що кожен відвідувач може знайти для себе все найцікавіше:

  • Можна ознайомитися з життєвими ситуаціями. Тут представлені різні види діяльності людини. Суміщений відпочинок і праця, військова служба і робота на дачній ділянці, подорожі російських жителів і масові гуляння, якими славиться наша країна;
  • У музейній експозиції надається можливість спостерігати навіть за втечею з тюрми;

Зверніть увагу! для того щоб відвідувачеві було цікаво, для початку можна ознайомитися з картою, а потім взяти участь в процесі запуску тієї чи іншої діяльності на макеті. Для цього передбачені інтерактивні кнопки, що керують усім процесом. Вони розташовані по всьому периметру.

  • Надається можливість подивитися на те, як пересувається по просторах Росії, наземний транспорт. По дорогах неосяжної Батьківщини рухаються машини різних марок, автобуси, трамваї, а також в повному обсязі представлений і залізничний транспорт;
  • Можна ознайомитися з будівельною, військовою технікою, а також машинами, що працюють на полях і прибирають урожай.

Морський порт

Дивно й те, що макет можна спостерігати при денному або нічному світлі, так як він змінюється кожні 15 хвилин. В якості освітлення використовується величезна кількість світлодіодних вогнів, які до цього музею не використовували для подібних цілей. Лампочки мають різні кольори і відтінки, за рахунок чого тут стає ще цікавіше і цікавіше.

Ціла експозиція присвячена руху автомобільного транспорту. Весь рух максимально наближене до реального, всі рухомі автомобілі зупиняються на світлофорах і здійснюють будь-які дії під його колір. При цьому у кожного автомобіля світяться фари, працюють поворотники, вони можуть обганяти один одного і при необхідності пропускати поруч йде машину. Подібний макет вперше з'явився у російських винахідників, які здивували своїх відвідувачів.

Пройшовши трохи вперед, можна зупинитися на залізничному транспорті. Тут кілька рівнів. Це було зроблено для того щоб оптимізувати рух залізничного транспорту. На залізничне полотно було витрачено понад 2,5 кілометрів рейок. Так само тут є і залізничні стрілки. Всього їх 452 одиниці. На експозиції залізничного полотна представлено 2700 одиниць рухомого складу, з них: локомотивів - 250, 10 чистячих поїздів. Є тут і два обмінника. Тут величезний перепад залізничного полотна, який становить 1 метр.

Проходив поїзда

Зверніть увагу! Залізничне полотно, на якому розташовані шляху від Камчатки до Калінінграда.

Є тут макети і повітряного транспорту, які піднімаються в повітря і доставляють пасажирів з однієї точки в іншу .Тут можна побачити рух не тільки літаків, а й повітряних куль, а також космічних кораблів.

Варто відзначити, що при створенні невського парку, використовувалися новітні технології, у яких немає аналогів у всьому світі. Потрапивши сюди, заворожує масштабність проекту, це дивовижне місце, яке варто обов'язково відвідати, якщо з'явитися можливість побувати в Пітері.

екскурсії

Потрапивши на територію музею, можна бродити самостійно, а можна скористатися і послугами гіда, який розповість про те, як будувалися об'єкти, як з'явився цей проект. На офіційному сайті є можливість відвідати музей онлайн, а після, вже свідомістю справи відправитися сюди і подивитися все, що запропонували автори своїм відвідувачам.

На офіційному сайті є можливість відвідати музей онлайн, а після, вже свідомістю справи відправитися сюди і подивитися все, що запропонували автори своїм відвідувачам

Робота пожежних машин

Розклад роботи музею

Для того щоб потрапити на цікаву виставку музею, можна приїхати в будь-який час з 10:00 до 20:00. Каса працює до 19:15, тому пізніше відвідувачів на територію музею не пускають. Та й 45 хвилин не вистачить для того щоб подивитися і все вивчити.

Зверніть увагу! на територію не можна заходити з дитячою коляскою. Для таких випадків є спеціальна стоянка для колясок. Вона крита, тому погодні умови не страшні.

Відвідування музею можливо тільки при наявності квитка, який можна придбати в касі або на офіційному сайті. Вартість відвідування наступна:

  • Дорослі і діти старше 14 років - 480 рублів *;
  • Діти у віці з 3 до 13 років - 280 грн;
  • На території музею надається можливість пільгової категорії громадян. Відвідати музей вони можуть по понеділках. Вартість 280 рублів;
  • Можна придбати і подарунковий сертифікат, вартість така ж як і звичайне відвідування.

У разі якщо хоче музей відвідати гість, який приїхав до Петербурга, то йому надається знижка 10% при наявності карти гостя. На території дозволено проведення фото та відеозйомки. Це все безкоштовно.

Це все безкоштовно

Втеча з в'язниці

Надається і пільговий вхід для наступних категорій громадян:

  • Осіб, які супроводжують дитину - інваліда;
  • При відвідування музею багатодітними сім'ями, один супроводжуючий може пройти безкоштовно;
  • Можливість відвідування музею зі знижкою тим, хто проходить навчання у відомчих училищах, а також військовослужбовці строковики можуть відвідати музей безкоштовно.

Офіційний сайт

Вулиця Квіткова до 16 - розташовується за даною адресою. Якщо їхати від центру міста, то його розташування порівняно далеко і доїхати не так-то просто. Для того щоб дістатися до нього необхідно скористатися послугами метро. Станція метро «Московські ворота», а далі можна просто пройтися по вулиці пішки до перетину з вулицею, на якій розташовується музей.
Музей гранд макет Росія в санкт Петербурзі офіційний сайт .

При необхідності отримання інформації можна зв'язатися за контактним номером телефону +7 812 495 54 65 або звернутися з питанням за адресою електронної пошти .

Важливо! На територію заборонений вхід з тваринами. Крім того, тут є і платна парковка, де можна залишити свій автомобіль. На території музею є ресторан, де можна поїсти смачні страви і випити прекрасні напої.

При відвідуванні музею людиною з обмеженими можливостями, працює підйомна платформа.

Відвідати музей можна щодня, але в святкові і вихідні дні ціна квитка збільшується.

Подорожувати по місту можна довго. Тут представлені чудові музеї, експозиції і цікаві місця, де можна чудово провести час. Палаци, що відносяться до часу імператорів найбільше приваблюють величезну кількість відвідувачів. Але ж є і споруди нового зразка.

Приїхавши в музей, можна побачити всю Росію як на долоні, при цьому кожен транспорт, кожен чоловічок на ньому пересувається. Тут цікаво не тільки дітям, а й дорослим. Тому, якщо з'явиться можливість відвідування музею, обов'язково варто це зробити.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online