Аріана Гранде розірвала заручини з Пітом Девідсоном через п'ять місяців після оголошення про неї

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Американська співачка Аріана Гранде розірвала свої заручини з телеведучим популярного шоу Saturday Night Live, коміком Пітом Девідсоном. Про те, що вони побралися, 25-річна Аріана і 24-річний Піт оголосили в червні - через кілька тижнів після того, як почали зустрічатися. Девідсон подарував нареченій каблучку вартістю 100 тисяч доларів. І вони оселилися разом у розкішних апартаментах за 16 мільйонів доларів.

Їх роман почався незабаром після того, як Гранде після майже дворічного роману кинула свого бойфренда - репера Мака Міллера, через його пристрасть до алкоголю. А Піт приблизно в той же час, в середині травня, розлучився зі своєю подругою Каззі Девід.

Рішення про розрив заручин було обопільним. Обидва вирішили, що зараз воно не на часі. «Це було надто рано», - заявив близьке до співачки джерело виданню People . Піт і Аріана не виключають, що відновлять відносини пізніше.

У вересні Мак Міллер помер у віці 26 років від передозування наркотиків . Багато його фанати звинуватили в події Аріану, що кинула його в такий важкий для нього час. Смерть колишнього коханого повалила Гранде в шок. Тепер їй потрібно прийти в себе після сильного стресу і «попрацювати над собою».

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online