ЖК "Любов і голуби" (Будинок на Дегунінская)

  1. РОЗТАШУВАННЯ Незабаром територія промзони №48 «Дегуніно-Лихобори» площею 162 га буде забудована житлом,...
  2. ПРО ПРОЕКТ
  3. ПЛАНУВАННЯ
  4. СХЕМА КУПІВЛІ
  5. ЗА
РОЗТАШУВАННЯ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Незабаром територія промзони №48 «Дегуніно-Лихобори» площею 162 га буде забудована житлом, торгово-офісної нерухомістю і наділена супутньою інфраструктурою. Її освоєння почалося на початку 2018 року, коли на ділянці 0,67 га в районі Дегунінская вулиці було остаточно схвалено будівництво 22-поверхового житлового комплексу «Любов і голуби». Звернений торцем до вулиці Сусаніна, його єдиний корпус сусідить із зеленим сквером, а прогулянка до Дегунінская ставка займе не більше п'яти хвилин. У березні 2018 року відбулося відкриття станції «Селігерський» Люблінсько-Дмитрівській лінії, і метро виявилося в десяти хвилинах ходьби від будинку.

Стільки ж часу займе піший шлях до залізничної платформи Моссельмаш. Це теж плюс: по-перше, велика зручність для власників дач по Ленінградському напрямку, а по-друге, можливість за 20-25 хвилин доїхати на електричці до Ленінградського вокзалу і опинитися в центрі Москви біля метро «Комсомольська».

Поруч збереглися виробничі ділянки з нежитловими будівлями, майстернями, гаражами тощо., А буквально в 50 метрах від будинку, на іншій стороні Сусанинская вулиці, починається зона відчуження РЖД з майданчиками великого термінально-логістичного центру «Ховріно». І якщо промзона доживає останні роки, то залізничний сусід влаштувався тут надовго.

УЧАСНИКИ

Проект веде група компаній «БМУ-6», підприємство, виделевшегося в 1992 році з тресту «Мосфундаментстрой-6». У 2011 компанія відкрила девелоперський напрямок, яке пізніше було названо «БМУ-6 Інвестиції». Перші його власні проекти - «Панорама Сколково» в Одинцовському районі Підмосков'я і клубний будинок «Юннати» в Москві були прихильно прийняті ринком, і БМУ-6 в 2016 році було офіційно включено Москомстройінвеста в список надійних забудовників Москви. В даному випадку забудовником є ​​ТОВ «Прімавера», 100% часткою в якому належить доньці БМУ-6, ТОВ «Міжнародний будинок нерухомості». Архітектурний проект авторства бюро SPEECH отримав титул московської новобудови №1 за версією «Рекордів ринку нерухомості». Інформація, яка присутня в пункті 3 типового договору говорить наступне:

1. Термін закінчення будівництва та отримання Дозволу на введення в експлуатацію багатоквартирного будинку - 31 березень 2020 року.
2. Забудовник зобов'язаний передати, а Учасник прийняти Квартиру не пізніше 31 грудня 2020 року.

ПРО ПРОЕКТ

Від першого назви «Будинок на Дегунінская» забудовник розсудливо відмовився, раптом згадавши про стару голубника, що збереглася недалеко від комплексу. Зіграти кадриль на душевних струнах майбутніх покупців, викликавши тим самим асоціації з шедевром радянської кінематографії, теж було явно продуманим рішенням. Всю цю високу поезію вінчає висловлене на офіційному сайті ЖК «Любов і голуби» судження про Комплексі, як про будинок, де «фундаментом і цементом є любов». Нервувати з цього приводу не варто - цемент і будматеріали тут використовуються самі що ні на є справжні.

Комплекс являє собою 22-поверховий монолітно-каркасний двосекційний будинок з двоповерховим Т-образним стилобатом і підземним паркінгом на -1 поверсі. На рендера можна побачити виступаючі за межі фасаду прямокутники - це кошика для зовнішніх блоків кондиціонерів. Архітектори підняли будівлю на висоту 74 метри (при максимально допустимих по ГПЗУ 75 метрах). У стилобаті розміститься дворівневий приватний дитячий сад на 75 місць, супермаркет площею близько 500 кв. м (за чутками, це буде «Карусель» або «Сьомий континент»), комерційні приміщення вільного призначення та пара торгових приміщень стріт-рітейлу.

У підземному паркінгу розмічено 135 місць для автомобілів (в тому числі 8 залежних) і 9 для мототехніки, ще 11 місць додасться на наземної автостоянці. При необхідності можна скористатися 6-поверховим гаражним комплексом на 457 місць, який розташований по сусідству, буквально в 50 метрах. На обгородженій і вільної від машин внутрішньої території, з'являться спортивні та дитячі майданчики.

Вентильовані фасади будівлі облицьовані контрастними металевими і керамогранітними панелями. В основі його конструкції - залізобетонний каркас, зовнішні стіни не є несучими, вони складені з газобетонних блоків і утеплені мінераловатними плитами.

Всього тут буде 198 квартир площею 25-89 кв. м, розташованих з 8 по 22 поверх і 57 апартаментів площею 26-70 кв. м на поверхах з 3 по 6. Виключення - 7 поверх, на якому є і квартири, і апартаменти. У двосекційним будівлі зроблено три вхідні групи, щоб розділити житлову зону від апартаментів, в кожній з них встановлюються по два ліфти вантажопідйомністю 630 і 1000 кг. З центрального входу ліфти піднімаються тільки до 7 поверху, обслуговуючи апартаменти.

З центрального входу ліфти піднімаються тільки до 7 поверху, обслуговуючи апартаменти

У двох бічних житлових під'їздах встановлені ліфти, що курсують до 22 поверху, і виділені колясочні, офіс для консьєржа з ​​санвузлом, комора для інвентарю і приміщення для мийки лап домашніх вихованців. Запроектований сміттєпровід. Внутрішнє оздоблення вхідних груп залишає приємне враження:

Внутрішнє оздоблення вхідних груп залишає приємне враження:

Всі апартаменти продаються з чистової обробкою з трьох стилів в двох колірних рішеннях: мінімалізм, неокласика чи прованс.

Всі апартаменти продаються з чистової обробкою з трьох стилів в двох колірних рішеннях: мінімалізм, неокласика чи прованс

Квартири в другій секції будинку теж продаються з обробкою, в першій - з вільним плануванням (трасування в кімнатах, збудовані стіни в санвузлах, тимчасова вхідні двері під заміну). При покупці квартири в першій секції обробку можна замовити за ціною близько 20 000 рублів за кв. метр, підписавши додаткову угоду до договору.

ПЛАНУВАННЯ

Всі квартири в будинку, крім студій, мають «чесну» европланіровку: у вітальнях розміром від 16 до 34 кв. м, кухонні зони поєднані зі столовими, слово «кухня» на планах принципово відсутня, кількість спалень відповідає заявленій кількості кімнат.

Якби тут не пропонувалися варіанти з обробкою, площі і планування студій можна було б вважати самими звичайними, за винятком тих квартир, де присутні дуже великі для такого формату житла санвузли. А та сама обробка породжує на світло справжніх студійних Гаргантюа, вимахнув до 38 кв. м:

м:

У ряді однокімнатних квартир планувальні рішення передбачають наявність суміжних кімнат. Там, де спальня передбачається ізольованою, її розміщення місцями може здатися злегка незвичним, а площа, в більшості випадків, виявиться зовсім скромною:

Там, де спальня передбачається ізольованою, її розміщення місцями може здатися злегка незвичним, а площа, в більшості випадків, виявиться зовсім скромною:

Торцевих двокімнатних квартирах дісталася найбільше світла - тут присутній кутовий засклення, навіть в самій невеликій квартирі передбачено гостьовий санвузол:

Торцевих двокімнатних квартирах дісталася найбільше світла - тут присутній кутовий засклення, навіть в самій невеликій квартирі передбачено гостьовий санвузол:

Основний масив пропозицій припадає на різні варіації лінійних планувань, сорочечки тут відсутні в принципі:

Основний масив пропозицій припадає на різні варіації лінійних планувань, сорочечки тут відсутні в принципі:

Орних планувань позбавлені і трикімнатні квартири - все обмежується лінійними варіантами і кутовими квартирами з традиційно великою площею скління. Кількість санвузлів доходить до трьох, площі тяжіють до стандартів, прийнятих в комфорт-класі:

Кількість санвузлів доходить до трьох, площі тяжіють до стандартів, прийнятих в комфорт-класі:

СХЕМА КУПІВЛІ

Комерційне представництво знаходиться за адресою Дегунінская, д. 5 с. 1.

При укладанні обов'язкового договору надання послуг з ТОВ «МДН» покупець виплачує 40 000 рублів, з яких 30 000 йдуть на бронювання квартири, а 10 000 зараховуються в рахунок оплати послуг із супроводу державної реєстрації договору участі в пайовому будівництві.

У разі відмови банку в наданні іпотечного кредиту, ці гроші покупцеві буде повернуто. Якщо від угоди з використання форми 100% оплати відмовиться сам покупець, то він отримає назад тільки 10 000 руб. Зазначені суми не входять у вартість квартири. Повний розрахунок відбувається протягом трьох банківських днів після проходження реєстрації ДДУ, гроші відправляються на рахунок Забудовника, ТОВ «ПРІМАВЕРА».

ЗА
  • безпроблемний Забудовник
  • метро в пішої доступності
  • садок-ставок
  • оригінальні планування (подарунок для любителів справжнього євроформату)
ПРОТИ
  • близькість логістичного центру РЖД
  • відсутність лоджій і балконів
РЕЗЮМЕ

Ще недавно Західне Дегуніно не рахували завидною місцем для покупки житла, відносячи його до віддалених московським районам «крайньої півночі і далекого сходу». Після відкриття метро «Селігерський» цінність навколишніх земель зросла, і в перспективі здатна вирости ще. Що до цін, то поки вони залишаться на рівні або трохи нижче вартості квартир в сусідніх ЖК «Селігер Сіті» , "Місто" і "Літній сад" , Від покупців відбою не буде - тут виграє камерність даного проекту. У всякому разі, в схожому ЖК «Дует» події розвивалися саме таким чином.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online