Наследсво

  1. Як оформити спадщину

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Швидке і зручне оформлення спадщини! Хто є спадкоємцями, як відкрити спадкову справу, як отримати Свідчення про право на спадщину, які документи необхідні для відкриття спадкової справи. Ми знаємо відповіді на всі Ваші питання. Протосто зателефонуйте нам по телефону +74996772343 або залиште онлайн заявку. Вашою справою займуться висококласні фахівці з спадкових справах.

Оформлення спадщини являє собою дуже тривалий трудомісткий процес, що вимагає юридичних знань, який забирає багато часу і сил на відвідування різних державних організацій.

Наші фахівці допоможуть Вам:

  • відкрити спадкову справу;
  • сприятимуть в отриманні додаткових документів;
  • отримають свідоцтво про право на спадщину;
  • оформлять право власності на успадковане майно;
  • в разі суперечок між спадкоємцями захистять Ваші права в судовому порядку.

Крім того, Ви можете отримати первинну безкоштовну консультацію по телефону +74996772343, E-mail: [Email protected] , Або через icq консультанта.

Для отримання докладної консультації по Вашій справі необхідно записатися на прийом до фахівця з спадкових справах, який вивчить подані Вами документи, застереже від можливих труднощів і дасть кваліфікований висновок особисто по Вашій ситуації.

Як оформити спадщину

Так чи інакше, більшість громадян стикаються з питаннями оформлення спадщини. Підставами для отримання власності може бути або закон, або заповіт. Це означає, що в першому випадку процес проходить в порядку, встановленому законом. Другий випадок вимагає оформлення володіння власністю за заповітом. Тобто, в спеціальному документі обмовляється, як реалізується спадщина, а також те, хто має на нього право претендувати. Заповіт - це гарантія того, що ніхто, крім зазначених у цьому документі осіб, не зможе робити замах на це майно. При цьому, зазначений документ не може передавати особисті обов'язки або права людини - наприклад, виплату аліментів або право на отримання виплат шкоди тощо.

Хто ж має право на спадщину? Це громадяни, які живі на момент розкриття заповіту, а також зачаті за життя спадкодавця, і які народилися живими. Якщо воно оформлено, то визначити того, хто буде володіти власністю набагато простіше. Однак будь-який сімейний адвокат з достатнім стажем, підтвердить, що не всі потенційні спадкоємці з цим погоджуються. Документ може включати умови передачі майна лише від одного заповідача. Скласти даний документ і підписати його останній може тільки, якщо він повністю дієздатний, не користуючись нічиїми послугами. Що становить документ може самостійно визначити коло спадкоємців і частку кожного з них. При цьому в коло їх може увійти будь-яка людина, він не зобов'язаний бути родичем. При оформленні заповіту, в якому може допомогти адвокат по сімейних справах, враховуються всі побажання спадкодавця, який має право не тільки призначити частки майна і хто їх отримає, але і позбавити «законного шматка пирога».

Але при цьому, хоча принцип свободи для оформлення даного документа і існує, Цивільний Кодекс передбачає обов'язкову частку для певних груп громадян. В першу входять непрацездатні діти спадкодавця, його непрацездатні батьки та чоловік. До другої категорії належать непрацездатні громадяни, які перебували рік і більше на утриманні у заповідача. Дані особи отримають не менше половини частки, яку вони отримали б, якби це регулювалося законом. Якщо претенденти визнані негідними - тобто мали правопорушення спрямовані проти заповідача або ж інших людей, зазначених у даному документі, вони не отримають власність.

Хто ж має право на спадщину?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online