Де живе Алла Пугачова? Квартира і будинок Пугачової фото.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Повернутися в розділ "Де живуть знаменитості?". Повернутися в розділ Де живуть знаменитості

У попередньому матеріалі ми писали про те, як виглядає будинок Максима Галкіна . Там же було зазначено, що під час свого візиту на будівництво до Максима Алла Пугачова вирішила придбати ділянку землі в цій же селі недалеко від будинку Галкіна.

Однак де живе пугачева? Як і багато зірок російського шоу-бізнесу Алла Пугачова вважає за краще жити за містом, а не в Москві. Її особняк розташований в селищі Малі Бережки на Істрінському водосховищі. Відповідаючи на це питання, відзначимо, що будинок Алли Пугачової фото коштує приблизно 9 млн доларів. Її апартаменти, площа яких дорівнює 1000 кв. метрів, були побудовані на земельній ділянці в 50 соток.

Будинок оточений двометровим парканом, на території, де живе пугачева, є теннесний корт, будиночок для гостей, баня, басейн і гараж. Так як площа будинку величезна, то в ньому є кілька спалень, камінний зал і джакузі.

Зовні будинок не поступається древньому замку. Він пофарбований у білий колір, а всередині, незважаючи на різноманітність кімнат, відчувається, що ремонт в будинку був зроблений по загальній концепції.

Варто відзначити, що квартира Пугачової розташована на головній торговій вулиці столиці, на 1-ій Тверській-Ямській вулиці, 7. У цьому будинку проживала партійна еліта, діячі науки, культури епохи Сталіна. З вікон відкривається чудовий вид на Кремль і Тверську вулицю.

Популярні матеріали:


Повернутися в розділ "Де живуть знаменитості?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online