Де відсвяткувати Новий Рік 2015 Калузі?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Де відзначити новий рік в Калузі 2015 року, на це питання, яке цікавить багатьох калужан, ми і спробуємо відповісти в даній статті.

Щороку одне і те ж - олів'є, мандарини, шампанське та куранти ... Якщо вам це вже порядком набридло, але в зв'язку з коливанням курсу валют від путівок на гірськолижні курорти або в жаркі країни довелося відмовитися - не переживайте, адже весело і незвично відзначити Новий, 2015 рік можна і в Калузі!

Для забобонних людей або тих, кому приємна думка про притягнення удачі в будинок шляхом «задобрювання» символу Нового 2015 роки (вівці або кози), варто врахувати, що ці тварини не люблять шуму, метушні, адреналіну, але обожнюють прогулянки на свіжому повітрі. А тому великі компанії малознайомих людей, галасливі вечірки, а також екстремальні варіанти - не найкращі ідеї.

Якщо ж вам не цікаві прикмети, і ви маєте намір повеселитися на всю котушку - сміливо вибирайте для свята калузький клуби, бари, кафе або ресторани, які вже почали пропонувати різні тематичні програми свята, видовищні шоу і визначати новорічне меню.

Але своє власне і незабутнє шоу можна влаштувати і вдома, особливо, якщо у вас є підходяща компанія близьких друзів, готових до різних експериментів. Так, можна влаштувати Новий рік в стилі 80-х або 90-х років - проявіть фантазію і покопатися на дачі або в коморі - можна прикрасити будинок радянськими ялинковими іграшками, одягнутися по моді тих років, влаштувати дискотеку під хіти dr.Alban і провести чемпіонат по грі в Dendy! Тематичний Новий рік, в який би напрямок або епоху вас не завела фантазія, - це завжди весело, цікаво і запам'ятається надовго!

Тематичний Новий рік, в який би напрямок або епоху вас не завела фантазія, - це завжди весело, цікаво і запам'ятається надовго

Якщо погода буде дозволяти, найсміливіші калужане можуть відправитися на природу і влаштувати собі свято в стилі ... первісних народів! Встановити типи або вігвам - справа не важка, якщо є міцні чоловічі руки і час. Осередок в центрі типи, дим від якого буде йти в отвір купола споруди, навколо - друзі з музичними інструментами та частування - що може бути цікавіше? Особливо вдалим буде розмістити типи на присадибній ділянці дачі, щоб розвісити всередині споруди гірлянди і підключити їх до електроживлення.

Особливо вдалим буде розмістити типи на присадибній ділянці дачі, щоб розвісити всередині споруди гірлянди і підключити їх до електроживлення

Для тих, хто вважає, що Новий рік - це, перш за все, сімейний, домашнє свято, мабуть, самим класичним варіантом стане зустріч Нового року вдома в колі сім'ї і близьких людей - будь то власна квартира або дача подалі від міста. Прикрасьте будинок, Ви можете це зробити затишним і теплим. Символом 2015 року стане синя дерев'яна коза, а тому не погано було б віддати перевагу натуральним матеріалам, дереву. Підготуйте конкурси, веселі ігри та повеселитесь з близькими людьми. Після зустрічі Нового року - можна сміливо вирушати на прогулянку.

Ви вирішили зняти будиночок в селі на Новий рік або відзначити свято на власній дачі - вам крупно повезло! Якщо погода буде вдалою, ніщо не замінить ту романтику, що подарує вам природа - будь то веселі катання на санках, гра в сніжки або просто посиденьки біля багаття.

Якщо ж вам належить відзначати Новий рік вдома і в межах міста, не позбавляйте себе шансу погуляти по рідному району в таку незвичайну ніч, коли небо опромінюють спалахи феєрверків, всюди чути привітання «З Новим роком!» І веселі пісні.

Як ми вже повідомляли, 31 грудня, напередодні Нового 2015 року, в Калузі по всьому місту, в тому числі в мікрорайонах, очікується багато веселих святкових заходів.

Мабуть, головним, стане відкриття Головної міської новорічної ялинки на Театральній площі. Тут 31 грудня в 18.00 розпочнеться свято «Калуга зустрічає Новий рік!». Тематика буде присвячена майбутньому Року літератури.

Традиційні святкові феєрверки очікуються о 18.30 годині на Театральній площі, і о 20.00 годині на майданчику поруч з торгово-розважальним комплексом «Торговий квартал». Там же пройдуть шоу, конкурси, виступи музикантів і творчих колективів міста.
А о першій годині ночі на Театральній площі розпочнеться розважальна програма і дискотека «Новорічна ніч --2015».

Також в Калузі вже почалися і продовжаться до закінчення новорічних канікул різні майстер-класи, конкурси, тематичні вечори та міські святкові гуляння. Повна програма святкових заходів на нашому порталі - Новий Рік 2015 Калузі афіша .

Таким чином, якщо є фантазія і бажання відзначити Новий рік незвично - сміливо приступайте до підготовки. Пам'ятайте - в ваших силах зробити це свято найпрекраснішим у році!

Пам'ятайте - в ваших силах зробити це свято найпрекраснішим у році

Іншу інформацію про один з найпопулярніших свят можна подивитися в нашому матеріалі - Новий Рік 2015 Калузі

Осередок в центрі типи, дим від якого буде йти в отвір купола споруди, навколо - друзі з музичними інструментами та частування - що може бути цікавіше?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online