Який термін дії програми утилізації автомобілів в 2019 році

  1. Які умови держпрограми
  2. До якого року діє програма
  3. Чи актуально участь сьогодні
  4. Чи буде діяти проект в 2019 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Утилізація авто в рамках держпрограми бере свій початок в 2010 році, коли було прийнято рішення звільнити дороги країни від старих машин, а для цього зацікавити їх власників у здачі після закінчення їхнього терміну автомобілів в утиль. Для цього тим автолюбителям, які були готові піти на такий крок, надавалася можливість придбати нові машини зі знижкою. З тих пір на ці цілі держава щороку виділяє певну суму коштів, і термін дії програми утилізації залежить від того, на який час їх вистачає.

Які умови держпрограми

Які умови держпрограми

Для того щоб стати учасником держпрограми, потрібно відповідати наступним вимогам:

  • бути громадянином РФ;
  • не менше півроку володіти тим ТЗ, яке планується здати в утиль;
  • мати в наявності документи на автомобіль.

Крім того, держпрограма утилізації автомобілів передбачає, що призначений до здачі на утилізацію автомобіль повинен бути повністю укомплектований основними деталями і механізмами, починаючи від двигуна і закінчуючи склопідйомниками. Щоб перевірити відповідність машини необхідним технічним вимогам, її слід попередньо показати фахівцям автоцентру, який працює в рамках програми, де проведуть огляд ТЗ і вкажуть на ті недоліки, які необхідно усунути.

Терміни проведення програми утилізації автомобілів в 2017 році залежать від того, наскільки інтенсивно витрачаються виділені на це державні субсидії. Досвід останніх років показує, що їх, як правило, вистачає на весь рік.

До якого року діє програма

Кінцевий термін дії держпрограми з утилізації автомобілів не визначений і, судячи з усього, вона буде діяти до того часу, поки знайдеться достатня кількість громадян, які бажають замість старої машини придбати нову зі знижкою.

За роки своєї роботи дана програма пережила різні періоди. Вперше вона почала працювати в 2010 році і відразу викликала великий інтерес у населення, так як, наприклад, 50-тисячна знижка на легковий автомобіль в той час була значною і дозволяла купити нову машину з істотною вигодою. Однак потім настала економічна криза, ціни на вироби вітчизняного автопрому істотно зросли і знижки на автомобілі перестали бути такими привабливими, що призвело до втрати інтересу до програми і в підсумку до її заморожування.

У 2014 році, коли стан економіки стабілізувався, програма запрацювала знову, і в неї крім легкових автомобілів були включені вантажівки та спецтехніка. В даний час немає підстав для того, щоб говорити про закриття програм.

Чи актуально участь сьогодні

Ті автолюбителі, які не встигли свого часу поміняти старі автомобілі на нові, можуть це зробити сьогодні. Список моделей, які в рамках держпрограми можна придбати зі знижкою, досить великий, кожен бажаючий зможе підібрати для себе підходящий варіант.

З огляду на, що програма працює вже давно і ажіотажний попит на участь в ній спав, своїм клієнтам автовиробники роблять додаткові пропозиції, які повинні підігріти інтерес до їх продукції. Зокрема, в рамках програми можна придбати недавно зійшли з конвеєра моделі автомобілів - раніше пропонувалися тільки давно випускаються машини.

Чи буде діяти проект в 2019 році

На даний момент питання про терміни проведення програми утилізації автомобілів в 2019 році не вирішене, однак, швидше за все, вона буде продовжена. Про це говорить, перш за все, те, що на російських дорогах з'являється все більше автомобілів вітчизняного виробництва. Це означає, що попит на таку продукцію є, і в найближчій перспективі знайдеться достатня кількість бажаючих обміняти свій старий автомобіль на сучасну машину.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online