«Газпром» знайшов покупця для недобудованого готелю в Зеленоградске

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: Андрій Вологодський, Калінінград.Ru

ПАТ «Газпром» продало недобудований готель на променаді в Зеленоградске. Про це кореспонденту Калінінград.Ru розповіли в компанії.

Підсумки відкритого аукціону на право укладення договору купівлі-продажу незавершеного санітарно-оздоровчого комплексу підвели 6 вересня. У заявленій лоті пропонувалося будівля 2 317 квадратних метрів, а також земельну ділянку під ним площею 6,5 тисячі квадратних метрів по вулиці Пугачова. Готовність об'єкта становить 59%.

На торги подала заявку єдина компанія, яку і визнали переможцем аукціону. Будівля недобудованого готелю купує ТОВ «Компас» за стартову вартість в 156,3 мільйона рублів. Зараз підприємства знаходяться на стадії підписання договору.

У лютому 2016 року «Газпром» виставив на торги недобудований будинок готелю на променаді в Зеленоградске. Однак бажаючих придбати об'єкт не знайшлося, тому підприємство оголосило повторний аукціон і знизив ціну до 156 млн рублів.

У вересні 2016 року в недобудові «Газпрому» сталася пожежа . Ділянка під готель був переданий компанії в оренду на 49 років в 2005 році. У вересні 2013 року Арбітражний суд Калінінградській області порахував необґрунтованими доводи влади Зеленоградска про те, що будівля являє загрозу для життя людей, і відхилив позов про знесення об'єкта.

Знайшли помилку в тексті? Виділіть мишею текст з помилкою і натисніть [ctrl] + [enter]

Знайшли помилку в тексті?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online