Як в Києві вибрати хороших будівельників: чек-лист від експертів

  1. Будівельні фірми: дорожче, але з гарантією?
  2. Рекламні канали для пошуку будівельної компанії
  3. Як експерти Ньюстром відгуки рекомендують перевіряти
  4. Як визначити кваліфікацію будівельників

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багатьом здається, що в ремонті найскладніше - придумати дизайн і купити якісні будівельні матеріали. Так, ці етапи важливі, але вибір будівельників, які зможуть втілити навіть складний задум, - заняття більш відповідальне. Давайте розберемося, за якими параметрами вибирати будівельних фахівців в Києві і як визначити їх кваліфікацію.

Будівельні фірми: дорожче, але з гарантією?

Будівельні фірми: дорожче, але з гарантією

Перше, що потрібно запам'ятати, вибираючи підрядника: в пріоритет слід виносити фірми з хорошою репутацією. На відміну від приватних бригад, компанії ведуть "чисту" діяльність, платять податки і дорожать своєю репутацією.

Зібрані Newstroy відгуки від клієнтів наочно свідчать, що вартість ремонту в столичних будівельних компаніях в середньому на 20-30% вище, ніж ціна на роботи приватних фахівців. На противагу економії, звернення до приватників таїть масу неприємностей, в тому числі:

  • витрачений даремно час;

  • зіпсовані матеріали;

  • подорожчання відновлювальних робіт, оскільки потрібно переробляти навіть основу;

  • можливе руйнування частини готового ремонту.

У свою чергу, будівельна компанія працює за чіткими регламентам і нормам. У великих фірмах є окремі фахівці, які беруть якість виконаних проміжних робіт, після чого видається дозвіл на подальший ремонт. Всі узгодження відбувається швидко за рахунок локалізації фахівців в одній компанії.

Іншими словами, якщо вам порадили будівельників в Києві, компанія Ньюстром, впевнено займає нішу на ринку України 14 років, рекомендує перевірити, як давно фірма займається будівництвом. Бажано звертатися в ті компанії, які на ринку більше 3-5 років і мають завершені проекти.

Рекламні канали для пошуку будівельної компанії

Рекламні канали для пошуку будівельної компанії

Де шукати пристойну будівельну компанію в мегаполісі? Газети з оголошеннями - неефективні і, взагалі, такий спосіб отримання інформації порядком застарів. Форуми і дошки оголошень в Інтернеті завалені пропозиціями, з яких 80% - від шахраїв, які мріють виманити більше грошей і зникнути.

Безпечним варіантом можна вважати видачу пошукових систем. Чи не контекстну рекламу, оскільки в неї потрапляють і фірми-одноденки без рейтингу, а топові фірми в органічній видачі. Інакше кажучи, ті компанії, які користуються довірою пошукової системи і виходять в першій десятці, вважаються найбезпечнішими для співпраці.

Як експерти Ньюстром відгуки рекомендують перевіряти

"Ми розміщуємо на сайті відгуки наших клієнтів про Newstroy, щоб нові відвідувачі мали можливість відразу ознайомитися з рекомендаціями. А далі все просто: якщо відгуки зацікавили, прорахунок ремонту замовте за посиланням ", - розповіли в будівельній компанії Ньюстром.

Але навіть рекомендовану фірму потрібно обов'язково перевіряти:

  • з'їздити в офіс компанії, упевнитися в його реальності;

  • оцінити рівень оформлення офісу, якість роботи персоналу;

  • вивчити приклади виконаних робіт в портфоліо.

Як визначити кваліфікацію будівельників

Про компанію Ньюстром відгуки в Інтернеті як про експертів будівельного ринку. Тому ми звернулися до них з проханням розповісти, як перевірити будівельну бригаду? У відповідь отримали такий невеликий чек-лист:

  • напроситеся на поточні об'єкти, де можна оцінити підхід команди до роботи;

  • оціните якість робіт на об'єкті і дотримання технологій будівництва;

  • звертайте увагу на інструмент, його стан і комплектацію.

Коли всі перевірки закінчаться і ви перейдете до етапу оформлення домовленостей з обраної фірмою, експерти рекомендують не сильно торгуватися про оплату за роботу фахівців - будівельники знайдуть, де заощадити на ремонті, але для замовника нічого хорошого це не принесе. Вдалого вибору!

Будівельні фірми: дорожче, але з гарантією?
Будівельні фірми: дорожче, але з гарантією?
Тому ми звернулися до них з проханням розповісти, як перевірити будівельну бригаду?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online