Здам 3-кімнатну квартиру Софії Ковалевської, 2д - 18000

  1. Фото 3-к квартира Софії Ковалевської, 2д

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тип оголошення: Оренда

Адреса: Софії Ковалевської, 2д

Текст оголошення: Здається прекрасна трикімнатна квартира. У теплому цегляному будинку, на тривалий термін. Ремонт в квартирі свіжий, хороші меблі (ліжко, диван, шафи) і всілякі інші приналежності), нова техніка (кондиціонер, пральна машина автомат). Три комори - в кожній кімнаті по одній. Квартира вільна і готова до заселення. Як мешканців запрошуємо хороших, платоспроможних людей. Район не сильно галасливий, абсолютно безпечний і добре освітлений. Поруч з будинком кілька магазинів. Депозит можна розбити.

Ціна оренди в місяць: 18000 руб

Ім'я: Ігор

Телефон: 8-929-338-21-76


Фото 3-к квартира Софії Ковалевської, 2д


Схожі оголошення оренди на 3-к квартира Софії Ковалевської, 2д

Тип оголошення: Оренда   Адреса: Софії Ковалевської, 2д   Текст оголошення: Здається прекрасна трикімнатна квартира

Здається 3 кімнатна квартира на тривалий термін. В квартирі щойно зроблений косметичний ремонт. Є 3 кімнати, два сан вузла, кухня. Будинки знаходиться в екологічно чистому районі в 5 хвилинах ходьби від лісу. У крокової доступності є магазин і аптека, а так же школа і дитячий сад.
Вартість оренди: 17000 рублів на місяць

Жовтневий район

Здається відмінна трикімнатна квартира. Заселення хоч сьогодні! Найвигіднішу пропозицію в цьому районі! Квартира в добротному великому цегляному будинку, під'їзд після ремонту. Квартира в ідеальному стані, з дуже хорошим ремонтом, меблі, люстри, техніка - все якісне, тому що робили для себе, не думали здавати. Дивіться фото! Все передбачено для комфортного життя і затишку. 3 телевізори, нова пральна машина, 2-х камерний холодильник, 2-х спальне ліжко, шкіряна світлі м'які трійка, кілька шаф для одягу, дитяче ліжко-горище, комод (зверху пеленальна поверхню) та інші меблі. Натяжні французькі стелі, якісний паркет. Санвузол роздільний в ідеалі; лоджія якісно засклена і облаштована для відпочинку. Розглянемо всіх перелічених, акуратних - квартира дуже чиста!
Вартість оренди: 18000 рублів на місяць

Жовтневий район

Здам 3-кімн. Тотміна 1а, 68кв.м, 11 / 12п, нового планування, всі кімнати роздільні, меблі та побутова - необхідні, ПВХ, санвузол - в сучасному кахлі. Надовго, російській сім'ї.
Вартість оренди: 15000 рублів на місяць

Жовтневий район

Здам 3-кімнатну квартиру, нового планування, всі кімнати роздільні. Меблі та побутова - необхідні. Пластикові вікна. Санвузол - в сучасному кахлі. Надовго, російській сім'ї.
Вартість оренди: 15000 рублів на місяць

Жовтневий район

Здається 3х кімнатна квартира в пішої доступності від зупинки Кравченко 53 секунди пішки. Так само поруч ТЦ, пекарня, салон краси, школа, дитячий сад, поліклініка, кінотеатр. Квартира з Євро ремонтом вся побутова техніка: Холодильник, Стиралка, СВЧ, Плита, ТВ 3D, Wi-Fi, телефон, Відеодзвінок. У всіх кімнатах меблі. Склопакети. Новий будинок. Кімнати одна окрема і дві суміжні прохід через вітальню в третю кімнату. Розглянемо порядну платоспроможність сім'ю 3-5 чоловік.
Вартість оренди: 24000 рублів на місяць

Жовтневий район

Здається в оренду упорядкована 3-х кімнатна квартира. Виконано якісний косметичний ремонт. Повністю мебльована, 2 спальні, вітальня поєднана з кухнею. Вбудована кухня, в наявності вся необхідна побутова техніка для комфортного проживання (посудомийна машина, пральна машина, Холодильник, музичний центр, 2 Телевізора, фільтр для очищення питної води). У районі будинку розвинена інфраструктура.
Вартість оренди: 20000 рублів на місяць

Жовтневий район

Здається відмінна трикімнатна квартира. Квартира в добротному великому цегляному будинку, під'їзд після ремонту. Квартира в ідеальному стані, з дуже хорошим ремонтом, меблі, люстри, техніка - все якісне, тому що робили для себе, не думали здавати. Дивіться фото. Все передбачено для комфортного життя і затишку. 3 телевізори, нова пральна машина, 2-х камерний холодильник, 2-х спальне ліжко, шкіряна світлі м'які трійка, кілька шаф для одягу, дитяче ліжко-горище, комод (зверху пеленальна поверхню) та інші меблі. Натяжні французькі стелі, якісний паркет. Санвузол роздільний в ідеалі; лоджія якісно засклена і облаштована для відпочинку. Розглянемо всіх перелічених, акуратних - квартира дуже чиста!
Вартість оренди: 25000 рублів на місяць

Жовтневий район

3-к квартира Софії Ковалевської, 2д на мапі:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online