Купити - продати квартиру на 12 кварталі в місті Дніпропетровськ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всім відомо, що житло в центрі стоїть на порядок вище, ніж в спальних районах.

Якщо стоїть питання про придбання житла середньої цінової категорії в місті Дніпропетровськ і Ви ще не визначилися з районом, то можу порекомендувати 12 Квартал, який знаходиться вздовж вул. Героїв Сталінграда.

Основні вулиці - вул. 152 шостий дивізії, вул.Інженерна, ул.Казакевіча, вул. Єрмолової.

Єрмолової

Уздовж вул. Героїв Сталінграда розташовані сталінки і хрущовки, в глибині масиву - безліч висотних будинків.

Сталінки - це великі квартири в цегляних будинках з висотою перекриттів близько 3 м і вище. Вони відрізняються просторими кімнатами, великими кухнями, широкими коридорами. Ці будинки побудовані добротно і надійно. Хрущовки - це невеликі, з мінімумом зручностей. Мінусом є невелика площа, суміжні кімнати, але до плюсів можна віднести низьку вартість такого житла, що актуально для молодих сімей. В сучасних висотках інженерні системи орієнтовані на сучасні потреби, а проводка здатна витримати навантаження сучасних електроприладів.

Інфраструктура на 12 кварталі не поступається центру Дніпропетровська. Тут можна знайти торгові центри, магазини, великий ринок, салони краси, перукарні, фітнес-зали, стадіон, спортивну школу, безліч парковок. Молоді матусі знайдуть переваги в близькості дитячих садків і шкіл поблизу від житлових будинків, а також велика кількість дитячих майданчиків, де можна провести час з дітьми.

За співвідношенням «ціна / якість» вищевказаний район є, мабуть, одним з кращих міських районів. Тихе розмірене життя, а так само невелику відстань до центру міста є безперечними перевагою у виборі місця для житла. Транспортна розв'язка дозволяє добратися в будь-який район міста Дніпропетровська. Різні варіанти забудови 12 кварталу дають можливість купити квартиру класу економ або бізнес класу.

Різні варіанти забудови 12 кварталу дають можливість купити квартиру класу економ або бізнес класу

Якщо ви вирішили купити квартиру саме в цьому районі, хочете прицінитися або Ви вирішили продати свою квартиру і Вам потрібна допомога в оцінці її реальної вартості, звертайтеся в Наше агентство (Наш основний сайт Estate-ua.com.ua ). Ми допоможемо підібрати оптимальний варіант на найвигідніших умовах.

С ув. Агентство «Ексклюзив в нерухомості»

Сайт Агентства нерухомості Estate-ua.com.ua

тел. (097) 963-93-60, (063) 963-93-60


Про автора:

Крикунов Сергій Сергійович - директор компанії ТОВ "Ексклюзив в нерухомості" міста Дніпро з 2009 року, підприємець з 2005 року. З питань консультації Ви можете звертатися за телефоном +38 (093) 527-40-62, також Ви можете отримувати нові статті з оглядом ринку нерухомості, повідомлення про "гарячих об'єктах", поради покупцям, підказки продавцям і секрети економії грошей оформивши підписку на безкоштовну розсилку на цій сторінці >>>

Читайте також:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online