За luxury-весіллям - в Барвиху

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Барвисі почав працювати Московський обласний Палац одруження.

Подати заяву майбутні молодята тепер можуть не тільки у відділах ЗАГС Одінцовського району. У квітні в Барвисі відкрився перший в Підмосков'ї Палац одруження. Його двері відчинені не тільки для жителів району і області, а й для всіх росіян.

Палац одруження в Барвисі

Палац одруження розташувався в будівлі готелю на території Barvikha Luxury Village за адресою: Барвиха, Рублево-Успенка ш., 114, будова 2. Телефон +7 495 544-55-71 (72).

Незважаючи на те, що офіційного відкриття Палацу поки не було, відомо, що бажаючі вже можуть подати заяву. До речі, в новому Палаці одруження вже зареєструвалися 5 пар.

Час роботи: вівторок - четверг 9:00 - 18:00 та п'ятниця, субота 9: 00-17: 00, перерва 13: 00-14: 00. З собою потрібно взяти паспорт, оплачену квитанцію держмита (3 50 рублів), а для тих, хто раніше був у шлюбі, свідоцтво про його розірвання.

Подають заяву максимум за два місяці до весілля. Для тих, хто поспішає оформити відносини, найближчу дату призначать тільки через 1 місяць і 2 дні. Реєстрація шлюбів проводиться в усі дні, крім неділі та понеділка.

По телефону працівник Палацу запевнила, що за реєстрацію потрібно заплатити тільки держмито. А ось додаткові послуги, такі як фуршет, жива музика молодята зможуть при бажанні оплатити окремо. Реєстрація триває близько 15 хвилин, потім також хвилин 15 розраховані на фуршет. Фотографа можна брати в зал свого або скористатися тим, кого порадять у Палаці.

Паралельно з відкриттям Палацу одруження, в Одинцовському районі пари перестали приходити на власну реєстрацію. В ЗАГСі Одинцово в суботу напередодні Червоної гірки 18 квітня чекали 19 пар. Однак офіційно оформити стосунки в цей день зважилися не всі з тих, хто подав заяви. Для одінцовцев, чия реєстрація була призначена на полудень, в РАГСі на честь народного свята підготували сюрприз. Передбачалося, що майбутніх молодят урочисто зустріне піснями хор «Росинка» з Одінцовського районного будинку культури та творчості. Але молоді люди не приїхали ... Народні співачки все ж виконали кілька пісень для нечисленної публіки.

Народні співачки все ж виконали кілька пісень для нечисленної публіки

Чи не дочекалися ...

У травневі свята відділи ЗАГС району працюватимуть 2, 4, 6-9 і 11 числа. А 1, 3, 5 і 10 травня є вихідними.

46.4.130.245

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online