Верховний суд в Мінську зсередини

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Минулого тижня ми показували , Як споруджуваний будинок Верховного суду виглядає зовні. Зараз же в розпорядженні TUT.BY виявилися фото зсередини цієї споруди. Дивіться, як виглядають інтер'єри суду, який добудують в 2019 році. Минулого тижня ми   показували   , Як споруджуваний будинок Верховного суду виглядає зовні

Фото: Майя Кохно, TUT.BY

Нова будівля Верховного суду будують на вулиці Орловській, неподалік від Палацу незалежності. Зовні споруда візуально виглядає майже готовим, а ось інтер'єри для громадськості зараз недоступні. У редакції ж виявилися фото зсередини, які ми вам і показуємо.

Як бачимо, в фойє головного входу встановлена ​​статуя Феміди, стіна прикрашена скляними вітражами, на стелі висять кілька люстр. Судячи з фотографій, залишилося лише усунути малі недоробки і розпакувати меблі.

Також зараз в будівлі працює вже значно менше людей. Візуально роботи залишилося на кілька місяців.

Нагадаємо, минулого тижня ми показували, що відбувається на майданчику біля суду. Там були виконані практично всі роботи, аж до установки лавок, урн і стовпчиків від заїзду машин.

Там були   виконані   практично всі роботи, аж до установки лавок, урн і стовпчиків від заїзду машин

Фото читача TUT.BY

А ще раніше ми писали про фінансування цього об'єкта. Так, згідно з розпорядженням президента, фінансування робіт з проектування та будівництва здійснюється з коштів республіканського бюджету в рамках державної програми на черговий рік, бюджету Мінська, інвесторів та інших джерел. Наприклад, на будівництво довелося розщедритися іранської компанії «Кейсон»: мова йшла про суму в два мільйони доларів в якості хабара за те, що їм продовжують терміни зведення «Магніту Мінська».

Крім того, з облаштуванням об'єкта пов'язаний і ряд недешевих закупівель. Наприклад, герб і напис «ВЯРХОЎНИ СУД РЕСПУБЛIКI БІЛОРУСЬ» для фасаду стоять більше 112 тисяч доларів. Також у заводу «Каскад» для холу головного входу закупили кришталеву люстру індивідуального виготовлення майже за 90 тисяч доларів. Знайшлися серед тендерів закупівлі на поставку художніх виробів більш ніж за 800 тисяч доларів і облаштування фонтану з освітленням майже за 300 тисяч доларів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online