Рами на балкони в Мінську - низька ціна на засклення балконів ПВХ і алюмінієм

  1. Для чого потрібно скління балкона
  2. Наші переваги
  3. Вибираємо тип скління балкона і лоджії
  4. Балконні рами ПВХ
  5. Які переваги мають теплі вікна
  6. Переваги вікон з алюмінію
  7. Ціни на балконні рами в Мінську

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні в Мінську практично не побачиш незасклених балконів, адже це частина будинку, яка безпосередньо стикається з навколишнім середовищем. Від його стану багато в чому залежить клімат в оселі, рівень шуму і то, як виглядає ваша квартира з вулиці.

Балконні рами - це не предмет розкоші, а необхідність, без якої балкон не зможе виконувати свої функції. Він повинен бути затишним місцем для відпочинку, милування пейзажем, сушки білизни, зберігання певних речей, та й просто надійним захистом від несприятливих погодних умов.

Для чого потрібно скління балкона

Якщо ваш балкон був засклений десятки років назад, то, напевно, ви часто стикаєтеся з проблемою теплоізоляції, фарбування і миття рам, відчуваєте дискомфорт через протяги, промерзання і запотівання скла.

Якщо ваш балкон був засклений десятки років назад, то, напевно, ви часто стикаєтеся з проблемою теплоізоляції, фарбування і миття рам, відчуваєте дискомфорт через протяги, промерзання і запотівання скла

Дерев'яні вікна з поодинокими стеклами погано протистоять морозів, через нещільного прилягання пропускають вітер і пил, деформуються від вологи і розсихаються від спеки, на них утворюються тріщини і відколи. Світло, що протікає в будинок, зустрічає додаткові перешкоди, а тепле повітря швидко випаровується. Фурнітура у старих вікон теж залишає бажати кращого.

Щоб в будинку зберігалася комфортна температура, навіть при великих морозах за вікном, найкраще купити якісні балконні рами від провідних виробників.

Наші переваги

низькі ціни

мінус 20% на нашу продукцію

найвищу якість

є сертифікати відповідності

гарантія

10 років на продукцію, 2 роки на фурнітуру і монтаж

Вибираємо тип скління балкона і лоджії

Назавжди забути про проблеми скління допоможе продукція нового покоління. У компанії «Денне світло» ви можете замовити пластикове або алюмінієве скління на будь-який смак.

Балконні рами ПВХ

Як матеріал, з якого виготовляються балконні рами ПВХ, практично використовувати профілі з полівінілхлориду. Одним з переваг цього теплого скління вважається можливість підігнати рами з великою точністю. Сучасний ПВХ профіль має високу міцність, його не лякають мороз і кислотний дощ. Прямі сонячні промені не викликають деформацію матеріалу. Виробник гарантує, що рами, виготовлені з ПВХ, будуть зберігати свій первинний вигляд більше 15 років. Рами, виготовлені з дерева, які все ще використовуються для скління балконів, потребують фарбування вже через 2 роки експлуатації.

Рами, виготовлені з дерева, які все ще використовуються для скління балконів, потребують фарбування вже через 2 роки експлуатації

Профілі, виготовлені з пластику, мають хороші механічні властивості, хороші в експлуатації. Пластикові віконні конструкції мають виражені теплоізоляційними властивостями. У ПВХ системах застосовуються профілі, що мають особливе перетин, що сприяє підвищенню теплоізоляційних властивостей матеріалу. Для Виготовлення балконних рам використовуються багатокамерні профілі, повітряні камери розташовуються по периметру стулок і рамок. Сучасні виробники представляють різноманітні системи багатокамерних профілів.

Прошарку з повітря, що знаходяться всередині профілю є чудовим утеплювачем. При заповненні теплоизолирующего профілю ПВХ багатокамерними склопакетами з'являється можливість якісного скління балкона. Таке приміщення можна буде повноцінно використовувати навіть взимку, в холодний період.

Які переваги мають теплі вікна

  • Пластикові рами для вікон, виготовлені з ПВХ, відрізняються високими теплоізоляційними властивостями, надійно захищають приміщення від холодного вітру, морозу, протягів;
  • Надійна звукоізоляція;
  • Профілі ПВХ не потребують фарбування;
  • Довговічні, гарантійний термін експлуатації перевищує 15 років;
  • На ринку представлені рами різних розмірів і форм, що мають різноманітну забарвлення і фактуру;
  • Рами з ПВХ мають різні способи відкривання: поворотний, відкидний, змішаний поворотно- відкидний;
  • Віконні рами стійкі до впливу несприятливих наслідків погодних факторів, не схильні до деформації;

Розсувні алюмінієві рами

Алюмінієві рами (розсувні) роблять візуальні характеристики балкона естетичними. Вони довговічні, зручні в експлуатації. Такі рами дуже довго зберігають свої функціональні якості.

Такі рами дуже довго зберігають свої функціональні якості

Переваги вікон з алюмінію

  • Вироби з алюмінію, відрізняються високою міцністю. При відсутності значних статичних навантажень їм не загрожує деформація;
  • Алюмінієві конструкції довговічні;
  • Рами для балкона з алюмінію можуть прослужити більше 70 років;
  • Компактності споруд сприяє їх розсувні функція;
  • всі вікна мають якісну фурнітуру, надійну систему відкриття, повністю герметичні;
  • Клієнт може підібрати колір, в який будуть пофарбовані вікна, забарвлення підвіконь відповідно до стилю інтер'єру.

Продукція з першокласного німецького профілю чудово захистить житло від вуличного шуму, вітру, дощів і холоду, прослужить довгі роки, не потребує ремонту або фарбування. Вироби з ПВХ краще за інших зберігають енергію, легко миються, відрізняються акуратним зовнішнім виглядом. Вони взломоустойчивості, довговічні і прості у використанні.

Ціни на балконні рами в Мінську

Алюмінієві вироби поступаються пластиковим по тепло- і звукоізоляційні властивості, зате більш доступні в плані ціни. Вони дуже міцні, надійні за своїми функціональними характеристиками, зручні в застосуванні.

«Денне світло» давно займається склінням балконів в Мінську та Білорусі. Наші професіонали якісно, ​​в короткі терміни і за невисокою ціною здійснять необхідні виміри, проведуть монтаж виробів з дотриманням стандартів. Ми втілимо в життя будь-які ваші ідеї по перетворенню балкона.

Купити балконні рами від «Денного світла»

фото

Відео

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online