Імітація бруса - фальшбрус - вагонка зовнішня - сайдинг імітація бруса сосна ціна Україна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фальш брус - товста, широка вагонка, застосовується для обшивки приміщень. Дошка «імітація бруса» це аналог такого матеріалу як профільований брус, має з ним повну зовнішню схожість. Обшивка будинку імітацією бруса надає йому сучасний і стильний вигляд. Навіть старі, занедбані будівлі, обшиті цим популярним облицювальним матеріалом, отримують друге життя. Вони немов оживають і починають виблискувати новими фарбами. Імітація під брус широко застосовується при зведенні каркасних споруд. Імітація бруса від виробника допомагає приховати дефекти будови.

імітація бруса

Ширина: 130 (135) мм
Товщина: 20 мм
Довжина: 1000 - 4000 мм
Роздрібна ціна: Сезонні ЗНИЖКИ

Опт: за запитом

Облицювання таким матеріалом, як імітація бруса створює зовнішнє реалістичне враження, що будинок зібраний з цього масивного профільованого бруса. Фальш брус - чудовий термо- і звукоізоляційний матеріал. Кріпиться імітація під брус на будь-які стіни: пеноблок, цегла, дерево. Наявність спеціального з'єднання шип-паз дозволяє досить легко і швидко проводити збірку панелей. Вище представлений матеріал має вигляд плоскої дошки зі скошеними краями. Так що фальшбрус - виключно зручний сучасний будматеріал. Обшивка стін цим матеріалом проводиться горизонтально. На наших складах представлений величезний асортимент пиломатеріалів: блок-хаус, вагонка, імітація бруса ціна на які найкраща в регіоні.

Вагонка для зовнішніх робіт широко застосовується при зведенні або реставрації дерев'яної споруди, не залежно від її масштабів: будь то триповерховий котедж або скромна дачні альтанка. На нашому сайті вказаний пиломатеріал займає лідируючі позиції. Потрібно дошка імітація бруса? Купити можна тут.

Вагонка для зовнішніх робіт надає будівлям вид будівель зведених з традиційного цілого бруса. Будівлі, обшиті фальшбрусом, зберігають довше привабливий вигляд, ніж споруди з цільного бруса. Дана властивість досягається за рахунок наявності спецсоедіненій на торці дощок. Вагонка зовнішня - порівняно недорогий матеріал, тому його часто використовують для обшивки приміщень. На наших складах ви зможете фальш брус купити за вигідною ціною. Крім усього вище перерахованого, на нашому сайті ви зможете купити дерев'яний брус, ціна представлена ​​в прайс-листі. Зробити замовлення можна по телефону або через інтернет. Ми працюємо без вихідних з 800 до 2000. При необхідності ми виробляємо доставку продукцію за вказаною вами адресою.

Потрібно дошка імітація бруса?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online