Камінь для Риби за знаком Зодіаку: які підходять

  1. Камені Риб, які посилюють енергетику
  2. Який камінь підходить рибам за датою народження
  3. Коштовне каміння для Риб - жінок
  4. Талісмани для чоловіків Риб
  5. Які камені не можна носити Рибам

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для того, щоб правильно підібрати камені за знаком зодіаку риби, потрібно знати особливості цього знака. Він є заключним в колі дванадцяти знаків, починаючись 20-го лютого і закінчуючи 20-го березня. Планетою - покровителем є Нептун, а природна стихія - водна. Представники знаку відрізняються духовністю, розвиненою інтуїцією і мрійливістю. У них прекрасне почуття гумору, це добрі і чуйні друзі. Недоліками для людей, народжених під знаком Риби, є такі якості, як поступливість, м'якість характеру, брак волі при прийнятті власних рішень. У той же час з ними досить важко жити в родині, незважаючи на їх поступливість, тому що вони досить безпорадні в побуті, але вміють цим користуватися і маніпулювати близькими людьми. Всі ці характеристики пояснюються слабкою енергетикою, посилити яку можна за допомогою правильно підібраних талісманів і оберегів.

Всі ці характеристики пояснюються слабкою енергетикою, посилити яку можна за допомогою правильно підібраних талісманів і оберегів

Камені Риб, які посилюють енергетику

Астрологами рекомендується Рибам мати не менше дванадцяти каменів-оберегів. Камені, з яких можна скласти колекцію оберегів і відповідні Рибам, такі: алмаз , авантюрин , аквамарин , александрит , аметист , Волосиста, геліотроп, перли , смарагд , корал , місячний камінь , опал , сапфір , сердолік , тигрове око , турмалін , хризоліт , яшма .

Аквамар н корисний Рибам, він допомагає подолати інертність, притягує гроші і любов.
Аметист дарує спокій в родині, приносить удачу своїм власникам. Він ділиться позитивною енергією зі своїм володарем, але потрібно бути дуже обережним, якщо аметист дарується - він здатний закохати в дарувальника.
перли традиційно вважається символом любові і дарує Рибам спокійну і довге сімейне життя. Якщо перли мутніє, значить від сигналізує про те, що його власник має проблеми зі здоров'ям.
Місячний камінь дозволяє з честю вийти з стресових ситуацій, а ще залучає гроші. Носити місячний камінь постійно не можна.
опал корисний тим, що він підсилює любов і сімейне благополуччя. Астрологи рекомендують представникам цього знаку Зодіаку опали молочно-білого кольору. Опал також підсилює творчі здібності риб.

Який камінь підходить рибам за датою народження

При виборі талісмана і оберега необхідно враховувати дату народження.
Риби, народжені в першій декаді знаку (20.02 - 01.03) мають планету - покровителя Сатурн. Це ранимі, творчі люди. Головний камінь для народжених у першій декаді - авантюрин . Він допомагає таким людям в розкритті їх творчого потенціалу і ясно мислити. Також підходить синій сапфір , Який сприяє бути мудрими і працьовитими. А смарагд допоможе подолати лінь і поліпшити пам'ять.

У другій декаді (02.03 - 11.03) найбільш підходящий дорогоцінний камінь - це корал . Він допоможе своєму власникові в реалізації планів. Геліотроп для знака зодіаку риби - спосіб захисту від поганого впливу і заздрості. опал допоможе своєму господареві стати більш практичним, принесе удачу. Особливо корисно носити кільця з опалом на романтичні побачення, щоб стати більш впевненими в собі. опал - складний камінь, його не можна віддавати, тільки дарувати або приймати в дар, тому що опал здатний здійснювати обмін енергією між дарувальником і обдаровуваним. Якщо енергія буде негативною, то це принесе тільки шкоду і навіть серйозну хворобу обом людям.
Представникам цього знака зодіаку, народженим в третій декаді (12.03 - 20.03), властиво бути життєрадісними і примхливими. Це пояснюється тим, що їх планета - Марс. Представникам третьої декади слід мати талісмани з оніксу, гематиту, рубіна , Карнеола, нефриту . Ці камені врівноважують емоції, поліпшують здоров'я і настрій, сприяють нових починань.

Коштовне каміння для Риб - жінок

Найбільш сильно проявляється вплив знака Зодіаку Риби на жінках, тому що це так званий «жіночий» знак. Прекрасна половина, народжена під цим знаком, відрізняється жертовністю в ім'я блага близьких їм людей. Їм допоможе зберегти енергію, здоров'я і красу топаз синього кольору. також підходить аметист . Він є талісманом сімейного щастя і оберігає від недоброзичливців і заздрісників.
Незаміжнім дівчатам по знаку зодіаку риби астрологи настійно рекомендують носити прикраси з перлами.
Топаз . Цей камінь переважно вибирати синього кольору, тоді допомагає відновити свої душевні та фізичні сили, а також зберігати красу і молодість довгі роки.
Аметист. Допоможе бути більш відкритою, доброзичливою своєї власниці. Зберігає подружню вірність і сімейне щастя, тому що є символом сталості.

Талісмани для чоловіків Риб

Через те, що представники цього знака зодіаку надмірно м'які і не завжди впевнені у власних силах, їм можна порадити використовувати силу каменів.
сапфір . Допомога в кар'єрі. Робить свого володаря впевненим, захищає від заздрості і негативної енергії. Астрологи стверджують, що сапфір виконує бажання.
Аквамарин підійде для тих чоловіків, які вже зробили кар'єру і яким потрібен захист від недобросовісних партнерів або сумнівних угод.
хризоліт - рекомендується тим Рибам - чоловікам, хто ще тільки почав домагатися професійного успіху. Крім того, що він додає впевненості і сприяє красномовству, хризоліт покращує сон і чоловіче здоров'я.

Які камені не можна носити Рибам

Категоричних заборон на носіння будь-якого каменю в даному випадку немає. червоні і темні камені сприяють появі депресії у представників цього знака Зодіаку. Варто прислухатися до поради астрологів і обережно носити блакитний топаз і нефрит . Блакитний топаз викликає сумніви у вірності чоловіка, а нефрит може привести до занепаду сил у трудоголіків. Крім того, нефрит забирає впевненість в собі.

Прекрасним представницям знака не рекомендуються також до постійного носіння дуже сильні по енергетиці камені: онікс, рубін , Гематит, карнеол. Ці камені краще носити тільки в складних ситуаціях, коли потрібна додаткова енергія.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online