Порадьте ЖК для себе

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ірина T, спробуйте розглянути ЖК, де в пішої доступності є ЖД станція, тільки нормальне, вільний напрям з часто ходять електричками. І по часу будете швидше ніж з любери добиратися і комфортніше, сісти можна навіть в годину пік, а Любера перенаселені, про екологію в них я взагалі мовчу. Та й в ваш бюджет двушку взяти зможете, притому немаленьку. Електрички зараз по-здебільшого не ті що раніше, нові, вагони зручніше ніж в метро, ​​контингент теж не той що раніше, офісні співробітники, ті ж що і в метро.

Ми так і зробили, Любера і багато іншого мілини, взяли в ЖК "Ірис" в Лісовому містечку, 5 хв. пішки до електрички, ходять в годину пік кожні 5-10 хвилин, досить вільні, сісти можна на годину-пік, навіть в метро такого не спостерігається!). 30 хвилин до центру Москви (метро Київська)! Інфраструктура хороша, все в найближчій крокової доступності від будинку - магазини, школа, садок, фітнес, басейн, боулінг, кіно, кафе різні, муз. школа та ін. (в 100-400 метрах від будинку вся необхідна інфраструктура) Днями отримали ЗОР на корпус 2/2 (всього корпусів 2), можна починати ремонт. Будинки якісні та красиві. Навіщо вам малюсінька квартира в дешевій панелі за такі гроші, якщо по часу в дорозі з таких станцій метро, ​​які ще й не відкриті до того ж, ви довше добиратися будете. З Ириса за 30 хвилин вже в центрі Москви будете на електроні, а на машині 15 хвилин по об'їзному платнику.

З Ириса за 30 хвилин вже в центрі Москви будете на електроні, а на машині 15 хвилин по об'їзному платнику

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online