Як зняти на літо заміський будинок на Рубльовці. недорого

  1. Влітку в Москві планується глобальна реконструкція. «Афіша Daily» рекомендує вже зараз подумати про...
  2. Гроші за повітря
  3. Чим користуватися: Airbnb проти ціану
  4. Куди переїхати на літо?
  5. Ярославське напрямок
  6. чим примітні
  7. Як добиратися до Москви
  8. Що можна зняти: приклади
  9. Горьковское напрямок
  10. чим примітний
  11. Де гуляти і що дивитися
  12. Як добиратися до Москви
  13. Що можна зняти: приклади
  14. Рублево-Успенське, Ильинское шосе
  15. чим примітні
  16. Як добиратися до Москви
  17. Що можна зняти: приклади
  18. Київське та Борівське шосе
  19. чим примітні
  20. Де гуляти і що дивитися
  21. Як добиратися до Москви
  22. Що можна зняти: приклади
  23. Новорязанське шосе
  24. Де гуляти і що дивитися
  25. Як добиратися до Москви
  26. Що можна зняти: приклади

Влітку в Москві планується глобальна реконструкція. «Афіша Daily» рекомендує вже зараз подумати про оренду дачі і розповідає про кращих місцях, куди дорога від центру займе менше години.

На що звернути увагу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Здати (або перездати) квартиру в Москві на літо і пожити на природі мріє приблизно кожен другий житель міста. Варіант з Підмосков'ям багато відкидають через «дачу зняти складно і дорого». Ще лякає необхідність щоденних поїздок на роботу на електричці під завивання дилерів товарів народного споживання. Але якщо серйозно підійти до питання оренди, відкриваються дивовижні речі. Наприклад, за прийнятні гроші можна знайти милий будиночок навіть на Рубльовці, де всупереч сформованій думці стоять не тільки палаци чиновників і бізнесменів.

Гроші за повітря

Два основні критерії для пошуків - ціни і віддаленість від Москви. є сучасні будиночки в крокової доступності від води за 80 000 р. в місяць, наприклад, на березі Пироговського водосховища. Є аналогічні по площі, але сильно менш презентабельні будови на території Митищах . Цінова вилка окремо поставлених будинків - 30 000-80 000 р.

Набагато простіше з ціновою політикою на однотипні «одинички» з видом на ліс »в якомусь нібуль підмосковному ЖК - від 15 000 до 30 000 р. Дивіться наступні найрозвиненіші і зелені напрямки: Ярославське, Рубльовському, Київське. Ось приклади в Одинцово (30 000 р.), В королеві (20 000 р.), В Щелково (14 000 р.).
Звертайте увагу на будинки, побудовані біля водойм або зелених оазисів, - ви ж за природою зібралися.

Чим користуватися: Airbnb проти ціану

На Airbnb вас чекають два полярних відкриття: сила-силенна незвичайних пропозицій і мало осудних варіантів, щоб близько і недорого. одне рекламне оголошення пропонує «жити в центрі самого елітного району по сусідству з Президентом РФ» і просить за це 880 000 р. у місяць. Інше - запрошує оселитися в обладнаному всім необхідним контейнері в Немчиновці за 27 000 р. «It's absolutely ECO», - повідомляють власники дерев'яного будинки у вигляді кулі під королева (48 000 грн.).

Власники підмосковних дачек в масі своїй поки покладаються на перевірений Ціан. Там житло здають і власники і агенти. Правила такі ж, що і при оренді квартири в місті, і теж знадобиться заставу. Юридичні тонкощі оформлення угоди - знову ж «як домовитеся». Десь попросять підписати договір у присутності агента і господаря, в інших випадках можуть сказати «живіть так, хлопці, які папери ...» Важливо усіма силами постаратися сподобатися власникам будиночка. Залишається останній і, можливо, головне питання.

Куди переїхати на літо?

Найзатишніше там, де дачні поселення виникли до війни, а ще краще - до революції. У цих місцях, як правило, передають будинки у спадок, люблять і облагороджують їх. Є і свої мінуси: житло здають не так охоче, як в мортоновскіх новобудовах, вважаючи за краще залишати дачі знайомим або родичам. Також в таких поселеннях ви як людина нова завжди будете в центрі уваги, і сусіди по вулиці напевно будуть тримати господарів в курсі всіх ваших рухів. Однак оселитися тут на літо - такий же унікальний досвід, як пожити в одній з московських висоток. Саме їх - Болшево, Барвиху, Передєлкіно та інші приємні на слух топоніми - рекомендує вивчити «Афіша-Daily».

Ярославське напрямок

Селища Болшево, Валентинівка, Загорянка

селище Валентинівка

чим примітні

Це одні з найзнаменитіших назв по розряду стародачних поселень. Список відомих людей, які мали тут будинок або орендували його на літо, - суцільно ЖЗЛ: Ахматова, Пастернак, Цвєтаєва. Письменник Сорокін часто згадував у своїх розповідях Болшево - для нього це явно символ чогось плоскінні. Всі три селища славляться густими лісами, в яких представники різних промогрупа регулярно влаштовують легальні і не дуже рейвах. Тут все ще живе багато інтелігентної публіки, і є зручне транспортне сполучення з Москвою.

селище Валентинівка

Як добиратися до Москви

Час в дорозі до Ярославського вокзалу - від 35 до 45 хвилин, від Болшево до Москви ходить експрес за 25 хвилин. З автомобілем або автобусом гірше: Ярославське шосе - це проклята траса з постійними пробками. Але якщо скористатися після вечірки таксі, то пізно вночі або рано вранці долетіти з умовного клубу «НДІ» до своєї знімною дачі можна хвилин за 30-40.

Що можна зняти: приклади

Ділянка такий, що не тільки бадмінтон і волейбол, а й заміський пікнік для 50 друзів можна влаштувати (якщо господарі не будуть проти). 50 000 р.

1 з 3

Зовсім недалеко - Лосиний Острів, а на самій ділянці, як повідомляють, справжній колодязь з водою. 30 000 р.

2 з 3

Це як ніби знову дитинство, і ви приїхали до бабусі на літо. Правда, жити можна тільки на другому поверсі. 30 000 р.

3 з 3

Горьковское напрямок

селище Салтиковка

селище Салтиковка

чим примітний

Сьогодні Салтиковка - це селище, де дореволюційні дерев'яні будинки (тут жили Левітан, Андрій Білий, Мейєрхольд) є сусідами з архітектурної думкою 90-х. Гігантський особняк промисловця Бринцалова, а поруч - дерев'яні будиночки, які застали часи, коли у вихідні було прийнято виносити на ганок самовар і влаштовувати чаювання з сусідами. Місцеві небайдужі жителі борються за збереження історичного вигляду селища, намагаючись влаштувати в одному із старовинних будинків Музейний центр «Салтиковка дачні». Серед активістів, наприклад, промоутер і колишній арт-директор клубу «16 тонн» Максим Сільва-Вега. Поки створена тільки концепція музейного простору і ведеться тематична сторінка у Фейсбуці.

селище Салтиковка

Де гуляти і що дивитися

Розглядати треба старовинні дореволюційні дачі, прикрашені різьбленням і не обгороджені глухими парканами. Можна ще влаштувати пікнік з друзями на березі ставка Срібний або просто провести тут час з книгою, на яку в Москві не вистачало часу. Відвідати меморіальний будинок скульптора Алексєєва (Скульптора Алексєєва, 35), дійти до Санаторної вулиці, де знаходиться Музей ковальської науки і техніки . Також в Салтиковці є баптистський храм, синагога і вищезгаданий бринцаловскій домина - теж в якомусь сенсі пам'ятник епохи мармурових левів і позолоти на фасаді.

Як добиратися до Москви

Найкраще на електричці: від залізничної станції Салтиковка до Курського вокзалу - 25-30 хвилин.

Що можна зняти: приклади

Вкрай скромний, зате недорогий будиночок - за ціною тісному «одинички» в панельному Відрадному. 35 000 р.

1 з 3

Теж простий і недорогий варіант, зате цілих 105 кв. метрів площі. І гойдалки. 30 000 р.

2 з 3

Ванна, камін, телевізор - все, що ще потрібно, щоб пережити в підмосковній тиші ремонт і пробки. 45 000 р.

3 з 3

Рублево-Успенське, Ильинское шосе

Села Барвиха, Жуковка, село Усово

село Барвиха

чим примітні

Саме цей напрям ще в XIX столітті рекламували як російську Швейцарію, за кілька століть до цього тут вже була вотчина царя, а навколишні глухі ліси - улюбленим місцем для царського полювання. Академіки, члени уряду, найуспішніші творчі люди - такий Рублівка зустріла розпад СРСР, після чого тут настала трохи інша ера - з бутиками, дорогими ринками і можливістю зустріти режисера Михалкова, який катається на велосипеді у супроводі велосіпедірованной охорони. Однак сьогодні тут нарівні з найдорожчими будинками в країні залишається чимало скромних.

село Барвиха

Як добиратися до Москви

Від залізничних станцій Усово і Ильинское до Білоруського вокзалу - приблизно 50 хвилин. Їздити з Москви і назад на машині - розвага то ще: можна надовго втрутитися в пробці через численні чиновницьких кортежів.

Що можна зняти: приклади

Барвіхінскій версія дерев'яного конструктивізму. Як супербонус - пральна машина. 50 000 р.

1 з 4

На вигляд будиночок мрачноват, але зате тут дві веранди, балкон і душова кабіна. 50 000 р.

2 з 4

На ділянці обіцяні плодові дерева і є власний дитячий майданчик. 50 000 р.

3 з 4

За дачним мірками - практично елітне житло: недавно побудований, душова кабіна, веранда і клумби з квітами. 50 000 р.

4 з 4

Київське та Борівське шосе

Селища Внуково і Передєлкіно

селище Передєлкіно

чим примітні

У Передєлкіно будувати будинки для письменників почали в 1930-і, а в 1955 році заробив Будинок творчості. Корній Чуковський збирав в селищі місцевих дітлахів на виступи на своїй ділянці, Пастернак написав у Передєлкіно «Доктора Живаго», а поет Євген Євтушенко випивав з Вознесенським.

Внуково - це відомий адресу радянських акторів: Іллінського, Ланового, Орлової. Однойменний аеропорт був побудований тут ще в 1937 році, що, по ідеї, повинно було впустити престиж поселення, проте менше знаменитостей тут не стало. До речі, в результаті нещодавно проведеної територіальної реформи деякі місцеві поселення - наприклад, селище Мінвнешторга і селище дитячого будинку «Молода гвардія» - тепер входять до складу Москви.

Де гуляти і що дивитися

Фланірувати по Передєлкіно - як гуляти по літературному музею під відкритим небом. Майже на кожному будинку прибиті меморіальні таблички, а на місцевому кладовищі літературна пам'ять згущується ще міцніше - тут поховані Чуковський і Пастернак. Приблизно те ж саме - разом з пролітають літаками в небі - у Внуково.

Як добиратися до Москви

Від станцій Внуково і Передєлкіно до Київського вокзалу - 30 хвилин на електричці.

Що можна зняти: приклади

Власний ділянку розміром з невелике футбольне поле, а ще гараж для автомобіля. 30 000 р.

1 з 3

Будиночок гостьовий і невеликий, зате «стильний ремонт» і турнік. 40 000 р.

2 з 3

Затишний столик і лавка до нього, за яким в цій історично благословенне-літературної тиші можна нарешті приступити до написання свого роману. 40 000 р.

3 з 3

Новорязанське шосе

селище Малаховка

чим примітний

У 1885 році виходець із сім'ї зросійщених німців, банківський співробітник Федір Іванович Шпігель вирішив інвестувати кошти в забудову і подальший продаж місцевості на південь від платформи Малаховка, побудованої роком раніше. Так почалася історія цього знаменитого місця, якого зійшла прізвищами жили тут Шаляпіна, Маяковського, Брика. Марк Шагал працював викладачем в місцевій школі-колонії . В останні два-три десятиліття бажаючих обзавестися в Малаховке власною дачею стало менше - багато в чому через не найсприятливішою екологічної обстановки на півдні Підмосков'я. Однак селище і раніше залишається дуже зеленим і тихим місцем.

Де гуляти і що дивитися

Красиве Малахівське озеро Красиве Малахівське озеро   , Довколишні ліси і природні парки, дерев'яна церква Петра і Павла початку XX століття і   Музей історії і культури селища Малаховка   , Створений не так давно місцевими ентузіастами, а згодом визнаний муніципальним закладом , Довколишні ліси і природні парки, дерев'яна церква Петра і Павла початку XX століття і Музей історії і культури селища Малаховка , Створений не так давно місцевими ентузіастами, а згодом визнаний муніципальним закладом.

Як добиратися до Москви

Від станції Малаховка до Казанського вокзалу - 40-50 хвилин на електричці.

Що можна зняти: приклади

Невеликий гостьовий будиночок, під вікнами якого зелена галявина, щоб валятися з книжкою в траві. 35 000 р.

1 з 3

Все, що потрібно для життя: від кондиціонера до чудової - так зазначено в оголошенні - господині будинку. 47 000 р.

2 з 3

Строго і акуратно. Власна невелика альтанка, в якій можна проводити весь вільний час. 50 000 р.

3 з 3

Пропозиції про оренду будинків взяті з ресурсів ціан і Квадрум . Представлені приклади можуть бути вже здані, однак аналогічні пропозиції з'являються на цих сайтах регулярно.

Куди переїхати на літо?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online