Туалетний папір визнали панацеєю від мікробів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Руки після туалетного паперу або паперових рушників через десять секунд стають сухими на 96 відсотків

Для того, щоб висушити їх в громадському туалеті, зовсім необов'язково користуватися сушаркою, так як насправді вона менш гігієнічна. Справа в тому, що на мокрих руках швидше розмножуються бактерії і мікроби, а належним чином висушити руки за допомогою електричних сушарок практично неможливо, пише Raut.ru.

Проведене дослідження показало, що руки після туалетного паперу або паперових рушників через десять секунд стають сухими на 96 відсотків, а через 15 секунд - на 99 відсотків. Щоб висушити руки сушаркою, потрібно щонайменше 45 секунд. У той час як, за статистикою, чоловіки проводять близько сушарки 17 секунд, жінки - 13,3 секунди. Паперові рушники, туалетний папір більш ефективні також тому, що тертя, що викликається при користуванні цими предметами, фізично видаляють мікроби.

На противагу цьому, сушарки можуть перенести бактерії на тіло, збільшивши їх кількість на цілих 255 відсотків. Це призводить до можливості поширення таких небезпечних організмів, як сальмонела і кишкова паличка. Крім того за рахунок подачі гарячого повітря бактерії розмножуються з величезною швидкістю, що не може не позначитися на стані здоров'я людини.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online