Календар бухгалтера на жовтень 2019 року в Україні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бухгалтер - це дуже актуальна і затребувана професія в сучасному житті. Без працівників відповідного рівня неможлива нормальна функціональність жодного промислового підприємства або службової організації. Бухгалтера складають звіти, подають декларації у необхідні органи, тісно співпрацюють з податковими органами. Щоб правильно визначити дати подання необхідної документації, необхідно вивчити календар бухгалтера на жовтень 2019 року в Україні. В такому розкладі вказуються терміни подачі звітності за різними напрямками трудової діяльності.

на жовтень 2019 року в Україні

Щоб правильно оформити звітність, бухгалтерські працівники повинні відштовхуватися від відповідних нормативів. Дуже важливо тісне співробітництво з податковими органами, так як терміни подачі всіх декларацій і звітів у них ідентичні. При складанні необхідних офіційних документів особливу увагу необхідно звертати на календар податків на жовтень 2019 року в Україні, де відзначені форми декларацій і дати їх надання до відповідних органів.

  • З 1 і по 16 числа проводиться здача розрахунку СЗВ-М за попередній вересень поточного року.
  • В цей же вищевказаний термін виплачуються страхові внески за аналогічний період у часі.
  • До 20 числа бухгалтерський календар на жовтень 2019 року в Україні зобов'язує здати звітність 4-ФСС за попередні 9 місяців поточного року. Документація надається на паперовому носії.
  • В аналогічний термін подається декларація ЕНВД завесь 3 квартал.
  • До 25 числа подається звітність 4-ФСС за 9 місяців, але вже на електронному носії.
  • До 25 жовтня подається до податкових органів декларацію з ПДВ, період розрахунку - 3 квартал.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online