Скільки ходить вагітна хомячіха?


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Швидка відповідь: від 14 до 30 днів.

До родини хом'яків відносять невеликих гризунів з щільним черевцем, короткими лапками, невеликими вушками і коротким хвостом. Деякі види тримають як домашніх вихованців: джунгарских, сирійських, Роборовского хом'яків і т.д.

Залежно від виду хом'яків, тривалість вагітності може відрізнятися. Наприклад, якщо середня тривалість вагітності самок більшості порід складає 14-19 днів, то вагітність джунгарских хом'ячків нерідко становить до одного місяця.

Перші ознаки вагітності спостерігаються приблизно до десятого дня, коли починається різкий набір ваги тварини. Якщо вихованець втрачає вагу, це може означати якесь захворювання або загибель зародків.

Примітно, що під час вагітності хомячіха завжди поводиться дуже агресивно. Нерідко нападає на свого самця, в результаті чого один з них може загинути. З цієї причини вагітну самку відкидають в іншу клітку і тримають її там аж до того моменту, поки малюки не підростуть.

Оскільки тварина відчуває сильні стрес під час вагітності, не рекомендується брати його на руки, що може зашкодити здоров'ю самки. І взагалі, з вихованцем треба бути якомога більш акуратним, не кричати і не використовувати яскраве світло.

кількість хом'яків в одному посліді може варіюватися від 4 до 12 штук в залежності від виду.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online