Джеймі Олівер змушений закрити частину своїх ресторанів через збитки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Минулий рік був для Джеймі непростим: спочатку він розповів про трагедії в сім'ї, а потім був змушений визнати, що його план по глобальному розширенню мережі своїх ресторанів по всьому світу провалився. Його заклад в Стамбулі і ще шість ресторанів у Великобританії були закриті. Як уточнює газета Times, зараз під загрозою скорочення опинилися близько 450 співробітників мережі. Решта 23 ресторану Jamie's Italian, які продовжать роботу в Великобританії, повинні домовитися з орендодавцями про зниження орендної плати. Про долю 28 зарубіжних ресторанів поки нічого не відомо.

Ресторан Jamie's Italian в Лондоні вже ніколи не прийме відвідувачів Ресторан Jamie's Italian в Лондоні вже ніколи не прийме відвідувачів

Ми докладаємо всіх зусиль для того, щоб наші заклади відповідали сучасній комерційному середовищі, і ми впевнені, що нова схема бізнесу дозволить створити нові можливості для зростання і прибутку, - йдеться в офіційній заяві Джеймі.

У своїх бідах Джеймі звинувачує Brexit, зростання витрат по всій країні і навіть друзів, "з якими краще було не співпрацювати". Однак винуватець низьких доходів уже відомий: кілька років відвідувачі скаржаться на менеджерів закладів. Через негативних відгуків на різних сайтах рейтинги ресторанів почали різко падати. В результаті за минулий рік збитки склали близько 13 мільйонів фунтів стерлінгів. А поки ресторани закриваються, ми пропонуємо приготувати брускетту зі спаржею та яйцем-пашот від знаменитого кухаря.

Джеймі Олівер володіє мережею італійських ресторанів по всьому світу Джеймі Олівер володіє мережею італійських ресторанів по всьому світу

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online