Найкращий браузер для Windows огляд кращих браузерів для пк

  1. Найкращі браузери
  2. Opera - простий і швидкий
  3. Firefox - спритний лисеня
  4. Safari зі смаком яблука

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З кожним днем ​​ряди користувачів інтернету поповнюються, ми вже не можемо уявити своє життя без «всесвітньої павутини». Доступ до перегляду сторінок здійснюється за допомогою браузерів, так що абсолютно зрозуміло, чому ця тема настільки важлива і актуальна.

Важко сказати, який браузер є найкращим, оскільки смаки людей відрізняються, проте лідери в цій сфері намітилися вже давно. Нижче ми розглянемо найкращі браузери. У цьому списку ви знайдете кращий браузер для Windows.

Найкращі браузери

Популярність зі швидкістю Google Chrome

Серед лідерів браузер від Google є новачком, проте за рекордний час він домігся масового визнання серед інтернет-користувачів. Найголовніший плюс Google Chrome полягає в його швидкості. Сторінки завантажуються майже моментально, що і є основним завданням браузерів. До того ж, на відміну від того ж Firefox, Хром споживає мізерну кількість системних ресурсів і не починає гальмувати з десятьма відкритими вкладками. Не відстає браузер від інших за зручністю: панелі акуратно розташовані так, щоб не заважати користувачеві і не займати добру третину екрану.

Завантажити Google Chrome - https://www.google.ru/chrome/browser/desktop/

Opera - простий і швидкий

Якщо Google Chrome - швидкісна конячка, то Оперу повноправно можна назвати укомплектованим браузером. У базову версію відразу вбудовані корисні функції, які в випадку з іншими браузерами доводиться встановлювати додатково. Одна з них, Opera Turbo, заслуговує на окрему увагу. Перехід в цей режим підвищує швидкість передачі даних. Що стосовно швидкості в цілому, то тут можна сміливо поставити приблизна еквівалентність з Mozilla, зате оперативної пам'яті цей браузер займає менше. Втім, злегка зрівнює чашу терезів надійність, яку деякі ставлять під сумнів.

Завантажити Opera - http://www.opera.com/ru

Firefox - спритний лисеня

Безсумнівну популярність Firefox заслужив завдяки наявності безлічі доповнень для нього. Користувачі високо оцінили гнучкість браузера, адже можна, наприклад, позбутися від настирливої ​​реклами всього лише за пару кліків мишки. Швидкість роботи програми трохи менше, ніж у Google Chrome. Однак у всесвітнього лідера є відчутний мінус: разом з можливістю урізноманітнити свою подорож по мережі доповненнями ви отримуєте зависання і «пригальмовування», особливо коли відкрита не одна вкладка. До того ж, браузер недоступний тим, чиї характеристики комп'ютера залишають бажати кращого, оскільки Firefox займає великий простір в оперативній пам'яті.

Завантажити Mozilla Firefox - https://www.mozilla.org/ru/firefox/new/

Safari зі смаком яблука

Apple, як і Google, теж довго чекати не вирішили і випустили свій власний браузер. Правда, спочатку Safari був доступний лише користувачам Macintosh, але в 2007 році браузер став універсальним. Розробники стверджують, що за швидкістю даний браузер не просто не поступається Firefox, але і перевершує його в кілька разів. Судячи по відчуттях, він дійсно працює швидше. Подібно своєму конкуренту, Safari теж дозволяє встановлювати розширення, але зависання разом з доповненнями теж «оселилися» і тут. Втім, кілька корисних функцій вшиті прямо в базову версію. Наприклад, можна змінити розмір поля для введення тексту, що дуже зручно для тих, хто працює з великим об'ємом текстової інформації.

Завантажити Safari - https://www.apple.com/ru/safari/

Ось список в який увійшли найкращі браузери. Відповісти на питання який найкращий браузер з них доведеться вам самим. Особисто ми користуємося браузером Google Chrome. Завантажити браузери можна з офіційного сайту. Рада завжди завантажуйте браузери з офіційних сайтів так як ці продукти дуже швидко розвиваються і оновлюють. А на сайтах виробників ви знайдете найсвіжіші версії кращих браузерів і зможете їх скачати.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online