Архів Нерухомість | Сторінка 5 з 46 | Нерухомість ОдессиНедвіжімость Одеси

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бочарова 25,4 м2 1/10 Продам 1-но кімнатну квартиру - студію з капітальним ремонтом, в новому зданому будинку. З / в поєднаний, сучасне облицювання, душова кабіна, бойлер. МПО. Повна автономія. Квартира не вимагає вкладень, заноси меблі і живи.

далі далі

Марсельська 63/45/6 1/9 До продажу пропонується простора 3-х кімнатна квартира (63 кв.м) в відмінному житловому стані на проспекті Добровольського / Марсельська (Суворовський район). Цегляний будинок, спецпроект, МПО. Розташована квартира на 1 поверсі 9-ти поверхового будинку. Просторі кімнати, компактна і затишна кухня. Чистий ...

далі далі

Добровольського 37/24/7 3/5 Стан житловий, балкон з'єднаний з великою кімнатою, санвузол спільний, облицьований, робоча стінка на кухні також облицьована. Вікна частково МПО, на балконі - столярка. На підлозі - лінолеум. Меблі залишається. Район хороший, з розвиненою інфраструктурою, будинок і парадна ...

далі далі

Паустовського 2/9 30/18/5 Косметичний добротний ремонт (був зроблений в 2016 році), с / в суміщений, сучасне облицювання, бойлер, МПО. Вбудовані меблі і техніка залишається.

далі далі

Паустовського 48/28/6 3/5 Красива простора квартира на Паустовського в кооперативному будинку на 3/5 пов. Гарне місце положення, поруч супермаркети, кінцева маршруток. Квартира в простому житловому стані, змінена вся сантехніка, встановлені МПО, на підлозі добротний паркет. Роздільний санвузол. У квартирі є ...

далі далі

Днепродорога 66/41/10 2/9 Квартира після капітального ремонту. Стіни покриті декоративною французької фарбою - Le perles з елементами шовку. Ламінат, плитка, натяжні стелі, МПО. ОСББ. У будинку встановлений тепловий лічильник. Море поруч. Квартира в стадії переїзду.

далі далі

Сахарова 85/45/15 3/10 ГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! У продажу 3-х кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, в цегляному будинку по вул. Академіка Сахарова. Загальна площа квартири 85 м2, розташовується на 3 поверсі 10 поверхового будинку. Простора і світла кухня студія. Дві ...

далі далі

Днепродорога 41/19/8 16/16 Продам 1-но кімнатну квартиру з добротним ремонтом. Вбудовані меблі і техніка. З / в роздільний, сучасне облицювання, бойлер. Балкони засклені МПО, на кухні розкритий. Квартира не вимагає вкладень, заходь і живи.

далі далі

Героїв Сталінграда 25/19/6 5/5 Затишна 1-но кімнатна квартира, після свіжого капітального ремонту. Лінолеум, МПО, люстри. Нові труби. Залишається пральна машина і бойлер на 100л. Броньовані двері, домофон. Хороший тихий район. Поруч Кримський бульвар. Зручна транспортна розв'язка.

далі далі

Паустовського 93/70/11 10/10 Велика двостороння 3-х кімнатна квартира з капітальним ремонтом, 93/70/11, 10/10. 2 лоджії засклені, автономне опалення, МПО, тепла підлога.

далі
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online