Онуку Боба Марлі в США прийняли за зломниць і заарештували

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Внучка відомого виконавця реггі Боба Марлі Доніша Прендергаст була затримана поліцією в місті Ріалто, штат Каліфорнія, по дорозі на зйомки фільму разом з колегами. Копи запідозрили компанію в крадіжці зі зломом, прийнявши туристів-орендарів за злодюжок. Пред'явлена ​​роздруківка з сайту оренди Airbnb і дзвінок господині вдома не допомогли.

Доніша Прендергаст, 34-річна внучка Боба Марлі і дочка відомого футбольного арбітра Пітера Прендергаста, займається музикою, танцями, продюсує і знімає документальне кіно, іноді знімається сама в невеликих ролях і багато подорожує. Остання робоче відрядження закінчилася скандалом: у США її затримала поліція.

Громадянка Ямайки Доніша Прендергаст приїхала зі знімальною групою в Каліфорнії, щоб працювати над черговим проектом. Щоб не знімати окремі номери в готелі, вона і двоє її колег орендували заміський будинок в місті Ріалто через додаток Airbnb. Все йшло нормально, через дві доби вся група зібралася їхати, виписалася і стала вантажити валізи в багажник.

Те, що сталося відразу після, потрапило на відео, яке Доніша опублікувала в інстаграме. Її автомобіль оточили сім поліцейських машин, а в небі над ними завис вертоліт. Всім наказали підняти руки, вийти з машини і приготуватися до обшуку. Коли шоковані кіношники запитали, в чому власне справа, поліцейські відповіли: ми затримуємо вас за підозрою в крадіжці зі зломом.

З'ясувалося, що офіцерів викликала сусідка. Вона повідомила, що якісь підозрілі особи виносять з дому речі і складають в машину. Зрозумівши, що сталося непорозуміння, Доніша і її колеги стали показувати роздруківку з Airbnb, але несподівано один з поліцейських заявив, що нічого не знає про такий сайті і не вірить затриманим.

Не допоміг і дзвінок квартирної господині. «Ми не знаємо, чи дійсно це господар будинку на тому кінці», - заявив офіцер. Доніша запропонувала пробити номер по телефонній базі, адже для поліції це нескладно. Але в підсумку все закінчилося тим, що кінематографістів посадили в поліцейські машини, відвезли до відділку і протримали там 45 хвилин, перш ніж визнали, що трапилася помилка.

Доніша і її колеги підозрюють сусідку і самих поліцейських в расистських мотивів. Трьом законослухняним людям більше години довелося доводити офіцерам свою невинність, при тому що вони не робили ніяких правопорушень і проти них не було ніяких доказів - тільки дзвінок по телефону 911.

Помічниця Доніш Прендергаст Келлі Файфф-Маршалл теж опублікувала відео зі свого телефону в інстаграме і розповіла подробиці.

Читайте на Medialeaks: Хлопчик випадково знайшов машинку для стрижки і довів маму до сліз. Зате сім'я зможе економити на шампунях

Вони взяли моє посвідчення особи і ясно дали зрозуміти, що я тепер потрапила в базу правопорушників. Емоції найрізноманітніші, звичайно. Хочеться сміятися, але взагалі це не смішно. Збиток цілком реальний, і я злилася і засмутилася. Це безумство. Копи розповіли, що причина, по якій жінка викликала поліцію, була в тому, що ми їй не помахали, поки вона дивилася, як ми вантажимо речі у її галявини.

У ролику, знятому Келлі, чутно, як вона спілкується з поліцейськими, які збираються їх затримати.

- Нам повідомили, що троє або четверо людей виносять речі з дому.
- Вам, напевно, сказали, що троє темношкірих виносять речі з дому?
- Так, може бути, але ...
- Може бути? Та так воно і було.

Як не дивно, господиня будинку підтримала свою сусідку, пише блог Someecards . Вона теж вважає, що гостям потрібно було просто бути більш дружелюбним - привітатися, усміхнутися, помахати рукою. Але вони вели себе «грубо».

Адвокат Доніш подав позов проти поліції і збирається через суд витребувати запис дзвінка в службу 911, щоб довести упередженість. Він вважає, що мова йде про расизм, помилковому доносі і перевищенні повноважень.

Буквально на днях репер Childish Gambino випустив новий кліп This Is America, наповнений соціальним підтекстом. Ролик миттєво став суперхітом. У ньому в тому числі викривається расизм, який перейшов в приховані форми, але далеко не викорінено в США. У кліпі багато відсилань до гучних подій останніх років. Крім расизму артист пройшовся по найбільш хвилюючим темам 2018 року - від вільного поширення зброї до психічного здоров'я і одержимості соцмережами .

Вчора ми писали про скандал в Міннеаполісі, який розгорівся через декоративних ляльок, замовлених для весілля. Чоловік створив з пап'є-маше кілька Піньята (це ляльки для свят, за якими потрібно бити палицею, щоб висипалися цукерки) і розвісив їх сушитися на ганку. Серед ляльок виявилися і піньята з темним кольором шкіри, так що наслідки не змусили себе чекати .

Вам, напевно, сказали, що троє темношкірих виносять речі з дому?
Може бути?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online