Знижки школярам на проїзд, нова художня школа і електронний квиток, - які проекти взяли дніпровські депутати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пільги для школярів

Школярам Дніпра повертають пільги на проїзд в електротранспорті і маршрутних таксі. Знижка в трамваях-тролейбусах складе 50% (2 гривні), в маршрутках - 25% (1,25 гривень).

Щоб платити за проїзд менше, школярам слід мати при собі учнівський квиток. Користуватися пільгою діти зможуть з вересня по травень. У той же час знижки не будуть діяти під час канікул і вихідних. Проїзні квитки, де буде врахована пільгова вартість проїзду, надрукують найближчим часом.

І знову проїзд, але вже електронний

Глава департаменту транспорту Ігор Маковце зазначає, що електронний квиток - це частина соціального проекту "Картка жителя".

"За допомогою цієї картки пільговики матимуть безкоштовний проїзд в усі видах транспорту. Складність в тому, що ми охоплюємо не тільки електротранспорт, а й приватні перевезення", - додає Ігор Маковце. За допомогою цієї картки пільговики матимуть безкоштовний проїзд в усі видах транспорту

За планом до кінця 2018 року створена відповідна нормативна база для того, щоб система могла законно працювати. В 2019 апарати електронного проїзду встановлять в трамваях і тролейбусах. Після система буде впроваджена на автобусних маршрутах.

Створення школи образотворчого мистецтва і архітектури

Григорій - один з авторів ідеї створення нової школи. Чоловік розповідає, що вони вже спілкуються із зарубіжними арт-школами про можливу співпрацю:

"Депутати підтримали відкриття комунального підприємства художньої школи імені Вадима Сидур. Наша ідея - готувати фахівців для міста. Навчатися там будуть не тільки діти, а й дорослі - випускники архітектурних факультетів. Ці люди будуть готуватися до формування культурної міського середовища". Депутати підтримали відкриття комунального підприємства художньої школи імені Вадима Сидур

Школа мистецтв буде відкрита на базі Музею українського живопису.

Дивіться наш соцопитування: «Січеславська" не від дуже хорошого слова »: що думають дніпряни про перейменування Дніпропетровської області

Будівництво нового аеропорту

"Ми звернулися до Кабінету міністрів з приводу бюджетування нового аеропорту, зокрема злітно-посадкової смуги", - зазначив Борис Філатов. Ми звернулися до Кабінету міністрів з приводу бюджетування нового аеропорту, зокрема злітно-посадкової смуги, - зазначив Борис Філатов

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online