"У центрі міста, серед зелені, на березі річки": екатерінбуржцам пропонуються квартири в новому житловому комплексі за 2,5 мільйона рублів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Житловий комплекс Ольховський парк розташується практично в центрі Єкатеринбурга, серед зелені прилеглого парку на березі річки Вільхівка

Житловий комплекс "Ольховський парк" розташується практично в центрі Єкатеринбурга, серед зелені прилеглого парку на березі річки Вільхівка. Будинки зводяться в межах вулиць Колмогорова - Машиністов - Одінарка.

За міській набережній річки Ісеть "Вільхівці" зможуть пішки прогулятися від будинку до ККТ "Космос" і далі. А набережна річки Ольховки, що примикає до житлового комплексу з боку вулиці Машиністов, перетвориться в прогулянкову зону з лавками і кафе одночасно із закінченням будівництва всього житлового комплексу.

"Ольховський парк" буде складатися з п'яти будинків різної поверховості: від 16 до 33 на території майже 2,5 гектара. А поки на вибір майбутнім мешканцям надані квартири в першому будинку комплексу.

Вид з панорамних вікон квартир ЖК заворожує - весь центр, історичний і сучасний, як на долоні. А як красиво будуть відображатися в гладі міського ставу грона святкового салюту! Щоб помилуватися феєрверком, "Вільхівці" не доведеться нікуди ходити - достатньо вийти на балкон або виглянути у вікно.

Щоб помилуватися феєрверком, Вільхівці не доведеться нікуди ходити - достатньо вийти на балкон або виглянути у вікно

Забудовник ЖК "Ольховський парк", компанія "Форум-груп" (побудував Житловий квартал "Сонячний", Житловий комплекс "Мрія", ТРЦ "Радуга-парк"), подбав про комфорт мешканців - на перших поверхах житлових будинків розмістяться магазини, кафе, ресторан, кондитерська, фітнес-центр і власний дитячий садок.

Плюси очевидні: class = "_">

- Вдале розташування. class = "_"> У планах міста до 2018 року побудувати пряму дорогу від вулиці Машиністов по Громадянської на провулок Червоний з розв'язкою під мостом на Челюскінців, а також вже затверджений проект будівництва нового моста через Ісеть, який з'єднає вулиці Опаліхінскую і Папаніна. Таким чином, в найближчій перспективі "Ольховський парк" буде розвиненою транспортною інфраструктурою.

- Закритий двір class = "_"> з дитячими майданчиками та зонами відпочинку, де повністю відсутнє автомобільне рух. Це забезпечить комфорт і безпеку жителям будинку.

- Розвинена інфраструктура class = "_">: поліклініки, школи, садочки, центри розвитку, близько до будинку СК "Динамо", ПІВС, Верх-Исетский спортивний комплекс.

- Доступність громадського транспорту. class = "_"> 250 метрів до зупинки автобусів і маршруток. Поблизу зупинка трамваїв, станція метро "Динамо".

Поблизу зупинка трамваїв, станція метро Динамо

Увага! Акція: на старті продажів забудовник пропонує спеціальні ціни на квартири в ЖК "Ольховський парк". class = "_">

1-кімнатні квартири - від 2 500 000р. Площа від 38,8 кв.м
2-кімнатні квартири - від 3 500 000р. Площа від 51,5 кв.м
3-кімнатні квартири - від 4 500 000р. Площа від 78,6 кв.м

Всі квартири продаються з обробкою class = "_">. Іпотека від провідних банків: Сбербанк, Газпром, ВТБ 24, Райффазенбанк.

Планування та детальна інформація на сайті www.ольховскійпарк.рф

Відділ продажів: (343) 215-92-22, вул. Шейнкмана, 90. Режим роботи: пн-пт з 9:00 до 19:00, без перерви.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online