На початку жовтня Казань прийме архітектурний фестиваль «Еко-Берег»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: Місто Казань KZN.RU

(Місто Казань KZN.RU, 24 липня). З 4 по 6 жовтня Казань прийме VIII Міжнародний архітектурний фестиваль «Еко-Берег», організований Союзом московських архітекторів і Спілкою архітекторів РТ.

В рамках фестивалю пройде конкурс на розробку концепції розвитку набережної Волги від Річкового порту до Адміралтейській слободи. Перед учасниками буде стояти завдання в концепції відновити ділянку на території півострова Локомотив, створити впорядковану набережну і гармонійно поєднати нову зону в загальне міський простір. Крім того, конкурсанти повинні будуть представити ідеї щодо поліпшення екологічного стану території.

Також в програмі фестивалю - тематичні виставки, наукова конференція, лекції та майстер-класи за участю провідних архітекторів, екскурсії та спортивні змагання.

Взяти участь в конкурсі можуть як початківці, так і досвідчені архітектори. Для цього необхідно подати заявку до 17 серпня. Детальну інформацію про захід, умовах і проведенні можна дізнатися на офіційному сайті організаторів, повідомляє Дирекція парків і скверів Казані.

Конкурс проводиться за підтримки Кабінету міністрів РТ, Виконавчого комітету Казані і Комітету з архітектури та містобудування Москви.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online