Як видалити повідомлення про "піратської" копії ОС Windows XP?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Привіт, дорогі друзі читачі блогу Сам собі Seoшнік !

Частенько "чайники" стикаються з такою проблемою, як раптове повідомлення системи про те, що ОС, яка встановлена ​​на комп'ютер, є не ліцензійною копією. Про це свідчить банер з "піратської зіркою" в правому нижньому кутку монітора, а також відповідний підпис. Крім того, при кожному завантаженні системи ваш робочий стіл не буде зберігати встановлені вами напередодні шпалери. Замість них при кожному завантаженні буде висіти ідіотське вікно, все з тим же повідомленням про "піратської" копії і пропозицією встановити нову ОС. При цьому вам ще й доведеться постійно натискати віртуальну кнопку "Дозволити", щоб система могла завантажитися до кінця. Звичайно, по суті своїй дана проблема не є проблемою, оскільки ОС буде функціонувати нормально. Але дратує це дуже сильно: постійно клікати при завантаженні на кнопку, а потім ще й милуватися "піратськими" зірками! Воно вам треба ?!

Як можна позбутися від цього "подарунка" долі? Це ви дізнаєтеся дуже скоро. А зараз дозвольте вказати вам на причину спонтанного виникнення "піратської зірки". Навіть якщо у вас спочатку встановлена ​​"піратка", то повідомлення про підробку ви не побачите до тих пір, поки при автоматичної завантаження оновлень система не завантажить ось це оновлення: KB905474! Саме ця "фігня" і виробляє приховану перевірку вашої ОС на справжність. Але навіть якщо у вас встановлена ​​ліцензіонка, то ви все одно маєте багато шансів отримати "жовту" картку від системи. Чому? Так адже комп'ютер - це дрімучий ліс! А ті оновлення, які він сам собі вантажить створені програмістами. А програмісти - це такі люди, які вічно чого щось там не доробляють. Загалом, в будь-якому випадку - "піратка" або ліцензія - у вас є шанс отримати повідомлення про не проторений перевірці: "Можливо, ви придбали підроблену копію програмного забезпечення.

Дана копія Windows не пройшла перевірку справжності ". Переустановлювати систему заново - заняття для ідіотів (вибачте за вираз). Проблема вирішується дуже просто. Отже, ось алгоритм усунення: Пуск - Виконати. У порожнє поле" Відкрити "вводимо команду regedit і натискаємо на кнопку "Ок". Ви потрапили в "Редактор реєстру" - розділ дуже важливий. І будьте тут вельми обережні, щоб не помилитися: помилитеся - будете встановлювати заново систему заново! Шукаємо гілку-адреса HKEY_LOCAL_MACHINE-SOFTWARE-Microsoft-Windows NT-CurrentVersion-Winlogon- Notify-WgaLogon. Дійшовши до папки WgaLogon - видаляємо її повністю: право й кнопкою на папці і видаляємо. Закриваємо "Редактор реєстру". Далі, відключаємо "Автоматичне оновлення системи": Пуск - Панель управління - Автоматичне оновлення - ставимо крапку навпроти "Відключити оновлення". І знову входимо в Пуск - Панель управління - Установка і видалення програм. Відкрийте "Установка і видалення програм" і в самому верху знайдіть напис "Показати оновлення". Знайшли? А тепер поставте "пташку" в віконце поруч з цим написом. Ви побачите купу системних оновлень. Ваше завдання: відшукати серед них оновлення KB905474. Знайшли? Видаляйте і перезавантажувати систему. У 99,9% відсотках даний алгоритм допомагає. Успіхів!

Підписка на новини нижче ↓

До речі теж цікаво почитати

Воно вам треба ?
Як можна позбутися від цього "подарунка" долі?
Чому?
Знайшли?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online