Оплата карти банку "Ренесанс Кредит" через Ощадбанк - всі способи, оплата з картки Ощадбанку, Автоплатеж, терміни і комісія

  1. Як дізнатися платіжні реквізити карти?
  2. Способи оплати через Ощадбанк
  3. через касу
  4. через термінал
  5. через банкомат
  6. Через мобільний банк
  7. Через онлайн-банк
  8. Автоплатеж
  9. Налаштування
  10. Терміни зарахування коштів і комісія

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бувають ситуації, коли необхідно вдатися до відкриття кредитної карти і оформлення позики. Приймаючи таке серйозне рішення, клієнт «РК» повинен розуміти, що прострочення по платежу чревата нарахуванням пені. Щоб уникнути непорозумінь і для економії коштів, бажано завчасно подумати про способи поповнення балансу кредитної карти і погашення боргу. На сьогоднішній день існує безліч доступних варіантів, серед яких впевнену позицію займають сервіси «Ощадбанку».

Як дізнатися платіжні реквізити карти?

Власники кредитних карт «Ренесанс» мають можливість не просто поповнювати баланс рахунку, а й автоматично погашати наявну заборгованість. Ні для кого не є секретом інформація про те, що банк-партнер «Сбербанк» має багатофункціональної онлайн-платформою, а також може похвалитися наявністю банкоматів, відділень, терміналів самообслуговування і філій чи не у всіх регіонах Росії.

Для погашення кредитної позики через сервіси «Ощадбанку» необхідно знати тільки платіжні реквізити кредитної картки. Реквізити для поповнення рахунку прописані в офіційному угоді, яка укладається між банком «РК» і клієнтом в момент отримання кредитної картки. Зразок договору видається клієнту.

Власники карти «РК», які з якихось причин не мають доступу до договору і не знають реквізитів картки, можуть звернутися в найближчих офіс «Ренесанс» для відновлення даних і отримання докладної консультації про способи поповнення кредитного балансу. Перейшовши по активній засланні , Можна ознайомитися з адресами філій та їх графіком роботи. Якщо отримати відомості про реквізити потрібно максимально швидко, клієнти можуть звернутися на цілодобову телефонну лінію. Для можливості нагадування клієнту секретної інформації, співробітник банку запропонує пройти просту процедуру ідентифікації. Встановлення особи абонента - це обов'язкова процедура, нехтувати якою не можна в цілях безпеки.

Гаряча лінія «РК» 8-800-200-09-81

Способи оплати через Ощадбанк

На сьогоднішній день «Сбербанк» надає можливість клієнтам «РК» погасити кредитну заборгованість та поповнити баланс карти, як в стаціонарному режимі, так і через онлайн-платформи.

На території Російської Федерації всі дзвінки на телефон гарячої лінії банку є безкоштовними.

Клієнти «РК» можуть отримати консультацію про доступні способи зарахування коштів через сервіси банку-партнера, зателефонувавши на гарячу лінію «Ощадбанку» за номером: + 7-495-500-55-50 або 8 (800) -500-55-50.

через касу

Найпростіший спосіб зарахування коштів на кредитну карту «РК» - це звернення до відділення «Ощадбанку». Для здійснення платежу через касу, співробітнику філії необхідно пред'явити документ, що засвідчує особу, а також реквізити з договору. Після проведення операції співробітник зобов'язаний видати квитанцію, яка є підтвердженням зарахування коштів.

через термінал

Клієнти, які вважають за краще сервіси самообслуговування, можуть внести кошти на кредитний рахунок самостійно. Для цього необхідно на офіційному сайті «Ощадбанку» вибрати найближчий термінал. Перебуваючи біля терміналу, рекомендується дотримуватися такого алгоритму дій:

  1. У цифровому меню терміналу клікнути на розділ «Платежі та перекази».
  2. Вибрати опцію «Погашення кредиту в іншому банку».
  3. Серед запропонованих банківських найменувань вибрати «РК». Примітка: при відсутності необхідного назви банку в переліку, що відкрився, слід в рядку пошуку вбити «Ренесанс Кредит».
  4. Далі необхідно ввести номер кредитного рахунку.
  5. Потім вказати ПІБ власника рахунку, який очікує платіж.
  6. Потім вказати ПІБ та адресу проживання клієнта, який оформляє платіж.
  7. Після чого необхідно ввести потрібну суму переказу і підтвердити операцію.

Перед зарахуванням коштів через термінал потрібно підготувати банкноти потрібно номіналу. Термінали «Сбербанк" не видають здачу, тому вся сума, внесена в купюроприймач, буде зарахована на вказаний кредитний рахунок.

через банкомат

Також зарахувати кошти на кредитний рахунок «РК» можна через банкомат, функціонал якого дуже схожий з можливостями терміналу. Для здійснення платежу необхідно авторизуватися в банкоматі за допомогою банківської карти. Після чого слід орієнтуватися на підказки цифрового меню. Алгоритм дій аналогічний тому, що був описаний для роботи з терміналом. Після проведення операції необхідно обов'язково запросити роздруківку чека, зберігати який потрібно аж до моменту зарахування грошей на кредитку «РК».

Через мобільний банк

Активні користувачі мобільних гаджетів можуть встановити на свій телефон або планшет додаток під назвою «Сбербанк». Встановити додаток можна абсолютно безкоштовно через AppStore або Play Market. Для авторизації в додатку необхідно пройти процедуру реєстрації через сайт «Ощадбанку» або в його філіях. Для зарахування коштів на рахунок «РК» необхідно виконати такі дії:

  1. Вибрати розділ «Платежі».
  2. Вибрати підрозділ «Останнє».
  3. У рядок пошуку вбити слово «Ренесанс».
  4. У списку вибрати «РК».
  5. Заповнити всі рядки для введення даних.
  6. Вибрати номер карти, з якої будуть списані кошти.
  7. Вказати суму переказу.
  8. Перевірити коректність введених даних.
  9. Підтвердити платіж.

Якщо перерахування коштів через додаток «Ощадбанку» на кредитну карту «РК» планується на регулярній основі, для економії часу рекомендується активувати послугу «Автоматичний платіж».

Через онлайн-банк

При відсутності додатка «Сбербанк» на телефоні і бажанні поповнити баланс картки «РК» в онлайн-режимі, можна скористатися інтернет-банкінгом. перейшовши по засланні і пройшовши авторизацію в особистому кабінеті, необхідно повторити всі пункти покрокової інструкції перекладу платежу через мобільний додаток, яка прописана вище.

Автоплатеж

Користувачі, що мають доступ до особистого кабінету на сайті Сбербанк-онлайн, можуть активувати опцію автоматичного перекладу платежів. Дана послуга буде актуальна для тих клієнтів, хто боїться забути про переведення коштів на кредитний рахунок «Ренесанс».

Коли послуга «Автоплатеж» активована, за 24 години до проведення платежу система відправляє клієнту нагадування про те, що через день відбудеться регулярне списання на суму N по наступним платіжним даними (в оповіщенні будуть вказані реквізити). Клієнт може відправити спеціальний код, який повідомить системі про скасування операції. Якщо sms з відмови не буде відправлено, на наступний день відбудеться списання коштів. Після успішного проведення платежу клієнт отримає відповідне сповіщення.

Налаштування

Для активації послуги «Автоплатеж» необхідно слідувати простому алгоритму дій:

  1. Вибрати розділ «Автоплатеж» в особистому кабінеті.
  2. Клікнути на кнопку «Створити шаблон».
  3. У переліку, що знайти назву «Ренесанс» і клікнути по ньому.
  4. Вказати дані, на підставі яких система буде виробляти автоматичний платіж: номер кредитного рахунку; необхідну суму; дату здійснення платежу і його регулярність.
  5. Вибрати карту «Ощадбанку», з якої буде відбуватися списання коштів.
  6. Підтвердити операцію за допомогою ключа.

Активувати дану послугу можна і в терміналі самообслуговування, орієнтуючись на підказки цифрового меню. Також цей сервіс доступний для активації в мобільному додатку.

Терміни зарахування коштів і комісія

При переказі коштів на кредитний рахунок «РК», банк-партнер «Сбербанк» стягує за свої послуги комісійну винагороду. Сума комісії коливається від 1% до 2% і може різнитися залежно від вибору способу перерахування грошових коштів. Сума комісійної збору буде прорахована точно безпосередньо під час оформлення платежу. При зарахуванні грошей на кредитний рахунок через сервіси «Ощадбанку» необхідно враховувати, що зарахування коштів відбувається на наступний день після підтвердження платежу.

Банк «РК» активно співпрацює з банками-партнерами, серед яких значиться «Сбербанк». Зарахувати грошові кошти на баланс карти або в рахунок погашення боргу можна максимально швидко і з адекватною сумою комісійної винагороди.

Як дізнатися платіжні реквізити карти?
Як дізнатися платіжні реквізити карти?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online