Картка зразків підписів зразок. Банківська картка. Картка із зразками підписів і відбитка печатки: приклад заповнення

  1. Де отримати гарантію медальйона
  2. Інструкції для отримання гарантії підпису медальйона
  3. Як стати гарантом підписи медальйона
  4. За програмою гарантування підписи медальйона
  5. Що робити, якщо організація працює без печатки?
  6. Для чого потрібна картка?
  7. Зразок заповнення картки із зразками підписів
  8. особливі випадки
  9. Картка із зразками підписів і відбитка печатки: приклад заповнення
  10. Що робити, якщо організація працює без печатки?
  11. Як підтвердити повноваження осіб
  12. Де зберігається картка?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для проведення розрахунків з грошовими коштами, що знаходяться на рахунках клієнтів, оформляються картки.

У картку включаються підписи посадових осіб клієнта, що мають право підпису для проведення розрахунків, а також відбиток печатки юридичної особи, відбиток печатки індивідуального підприємця, нотаріуса, адвоката (при наявності).

Гарантія підписи медальйона, аналогічна нотаріальному штемпелем, є гарантією гаранта підпису, що індосант є підходящим особою для схвалення і передачі інструменту безпеки іншій стороні. Гарантії підпису особи потрібно агентом по переводу до здійснення переказу цінних паперів. Фактична гарантія підписи медальйона - це особливий відбиток, який використовує зелені чорнило з високим ступенем безпеки.

Де отримати гарантію медальйона

Марка медальйона може використовуватися для гарантії належного схвалення за такими угодами. Акції Ордери та інші облігації з цінними паперами та ощадні облігації Пайові інвестиційні фонди пайових фондів. Правила Комісії з цінних паперів і бірж визначають, які типи фінансових установ мають право надавати гарантії медальйона.

Відповідальність за достовірність відомостей, що включаються в картку, покладається на власника рахунку.

Бланки карток можуть бути виготовлені друкарським способом або з використанням електронно-обчислювальної техніки, а також з використанням розмножувальної техніки (за умови, що копіювання виробляється без спотворень). У разі недостатності місця для включення всіх необхідних даних в картку допускається її оформлення на двох аркушах.

Інструкції для отримання гарантії підпису медальйона

Акціонери можуть отримати гарантії підпису медальйона від банків, кредитних спілок і брокерських компаній. Доказ того, що ви є уповноваженим синьйором як: Довірена особа Виконавця Довіреність Бенефициара для входу в ємність, відмінну від власника. Це може включати довірчі угоди, документи довіреності, свідоцтво про смерть і корпоративне дозвіл. Ваше поточне, нетермінове уряд видав ідентифікацію. . Ось список іноземних гарантів. Були розроблені програми гарантування підписів, а відповідним фінансовим установам, які підписуються на такі програми, видаються «Гарантійні марки медальйона».

Бланки карток зі зразками підписів і відбитка печатки не повинні перевищувати розмір аркуша формату А4 (210 x 297 мм), але можуть бути менш цього формату.

Картка заповнюється власником рахунку або підписом уповноваженого працівника Банку з застосуванням пишучих чи електронно-обчислювальних машин шрифтом чорного кольору або ручкою з пастою (чорнилом) чорного, синього або фіолетового кольору.

Трансферні агенти зобов'язані забезпечити, щоб такі марки були вказані в перекладацьких документах і мають право відмовитися від передачі акцій, якщо підпис не гарантована печаткою. Нотаріальна марка неприйнятна при передачі права власності на акції.

Як стати гарантом підписи медальйона

Трансферні агенти платять щорічну абонентську плату в Кемарк і орендують свій сканер штрих-коду і спеціальний зчитувач чорнила. Читач документа перевіряє, що конкретне фінансова установа і раніше прив'язана до цієї конкретної позначці і що штамп все ще дійсний. Якщо штамп читається як «Втрачений» або «Зруйнований», агент передачі не захищений і повинен відхилити предмет або бути готовий прийняти відповідальність за прийняття недійсною Гарантії Підписи Медальйона.

Заповнення граф картки проводиться згідно з Додатком 17.

Справжність підписів осіб, які мають право підпису документів для проведення розрахунків, в картці може бути засвідчена уповноваженими співробітником Банку або органом, уповноваженим здійснювати нотаріальні дії (за бажанням власника рахунку), якщо інше не передбачено законодавством Республіки Білорусь і (або) цього Порядку.

Гарант повинен також отримувати сертифікацію через навчання. Єдиний комерційний кодекс передбачає, що особа, що гарантує підпис, гарантує, що на момент підписання. Підпис була справжньою; Який підписав має право підписати; і підписант був відповідним особою для підтримки безпеки. Гаранти повинні розуміти важливість забезпечення належних гарантій підписи медальйона. Ось список декількох гарантій, які можуть захистити гаранта.

За програмою гарантування підписи медальйона

Переконайтеся, що синьйор має право схвалити уявлення безпеки і переконатися в тому, що безпека сертифікат існує з заявою або самим сертифікатом. Чи не надавайте гарантію на порожню акцію. Чи не надавайте гарантію, якщо всі власники фізично не присутні і не підписують ваша присутність. Завжди робіть і зберігайте копії кожної гарантії підпису та підтвердних документів.

  • Гарантії підписів повинні надаватися тільки клієнтам.
  • Перевірити вірність ідентифікації.
  • Підтвердити підпис з карткою підпису.
  • Вимагати підпису.
  • Переконайтеся, що синьйор має повнолітній вік і компетентний підписати.

Фінансові установи визнаються Асоціацією по передачі цінних паперів, стаючи членом однієї з трьох визнаних програм гарантування підписки на медальйони.

По рахунках клієнтів, в штаті яких відсутні особи, які мають право другого підпису (про що повинен бути зроблений запис у картці із зразками підписів і відбитка печатки), в Підрозділ Банку може представлятися картка зі зразком тільки першого підпису документів для проведення розрахунків. Відповідальність за достовірність поданих даних покладається на власника рахунку.

Передають агенти та інші особи, які покладаються на гарантії підпису від одного з трьох вищезгаданих програм, захищені від збитків від протиправних тверджень, якщо Гарант не бажає або не може виконати свої фінансові зобов'язання відповідно до Угоди про страхування за Програмою. З цієї причини можуть бути прийняті тільки оригінали. Зверніть увагу: печатка нотаріуса не може замінити гарантію підписи медальйона. Гарантії підписи медальйона повинні підтвердити справжність особи, яка підписала документ, а також повноваження і можливості особи, яка підписала документ.

Засвідчення справжності підписів осіб, що мають право підпису документів для проведення розрахунків, і відбитка печатки клієнта на картці здійснюється уповноваженим співробітником Банку в наступному порядку:

Встановлення особи вносяться до картку на підставі поданих документів, що засвідчують особу;

Встановлення повноважень особи, яка має право на відкриття рахунку, на основі вивчення установчих документів, документів про наділення особи відповідними повноваженнями.

Єдиний комерційний кодекс дає право агентам передачі використовувати програму «Медальйон» для захисту агента передачі і емітента від шахрайських і несанкціонованих переказів акцій. Гарантії підписи медальйона повинні покривати всю суму переданої системи безпеки. Існує кілька різних рівнів покриття, тому важливо отримати суму гарантії, що дорівнює або перевищує суму транзакції.

Кожна гарантія підписи медальйона має унікальний ідентифікаційний номер з літерним префіксом, що позначає суму долара, застраховану Гарантом. Кожен префікс з відповідним обсягом покриття вказано нижче. Доступ до сайту і будь-яке замовлення регулюються цими Загальними умовами продажу, і ми рекомендуємо уважно їх прочитати. Метою цих Загальних умов продажу є інформування вас, з одного боку, про онлайн-продажах і доставка продуктів, замовлених на Сайті, а також ваші права і обов'язки в зв'язку з продажем цих продуктів і без обмежень або застережень на загальну продаж всієї продукції, подарункові сертифікати і інститути, включені на сайт.

Особи, зазначені в картці в присутності уповноваженого співробітника Банку проставляють власноручні підписи у відповідному полі картки.

У графі «Зразок відбитку печатки» клієнт проставляє зразок відбитка печатки (при наявності) або робиться відмітка про відсутність печатки.

У незаповнених рядках проставляються прочерки.

Сайт доступний через інтернет-мережу, відкриту для будь-якого користувача цієї мережі. Вам необхідно встановити необхідні комп'ютерні засоби, що забезпечують доступ до Сайту і плату за доступ. Продаж на Сайті зарезервована для некомерційних, великих фізичних користувачів, що мають правоздатність укладати контракти.

Ви можете, до будь-якого замовлення, прийняти до відома на Сайті основні характеристики продукту (ів), який ви хочете замовити, натиснувши на продукт. Деякі товари можуть бути обмежені за кількістю в замовленні. Загальна сума покупок не може перевищувати 600 євро.

На підтвердження здійснення підписів зазначених осіб в присутності клієнта уповноважений співробітник Банку засвідчує справжність підписів і зразок відбитка печатки.

Засвідчувальний напис влаштовується на звороті картки в місці, відведеному для засвідчення підпису (підписів) уповноважених осіб власника рахунку. При цьому вказується П.І.Б. і найменування посади уповноваженого працівника Банку відповідно до штатного розкладу, а також вказується найменування Підрозділи Банку (наприклад: Петрова Наталія Іванівна, головний економіст центру корпоративного бізнесу дирекції ВАТ «Білінвестбанк» по Брестській області).

Що робити, якщо організація працює без печатки?

Ціни на товари онлайн на сайті, зазначені в євро і всі податки включені, діють в день оплати вашого замовлення. Вони не включають вартість доставки, що стягується на додаток до ціни придбаних продуктів, але пропонуються для будь-якого замовлення більш ніж за 60 євро.

Кожен елемент, який ви хочете вибрати, повинен бути доданий в кошик. Зведення вибраних продуктів відображається натисканням «закінчити моє замовлення», який ви можете перевірити, змінити, заповнити промокодом і підтвердити, натиснувши «підтвердити свою корзину».

Засвідчувальний напис засвідчується печаткою Підрозділи Банку (при необхідності, в установленому порядку може бути виготовлена ​​спеціальна печатка).

Оригінал картки сканується для зберігання в електронному вигляді в ІКС «BARS».

Оригінал картки на паперовому носії міститься і зберігається в справі. Додаткові екземпляри (електронні копії) карток виготовляються Банком шляхом електронного сканування і призначені для використання виконавцями по виписці.

Зразки В результаті вашого замовлення ми запропонуємо вам безкоштовні зразки з добірки. Подарункова упаковка. Вам може бути запропонована формула упаковки продуктів і вставка персоналізованого повідомлення для одержувача подарунка; подарункова упаковка обмежена одним пакетом на упаковку і недоступна для подарункових карт, інститутів карт, ящиків інститутів і громіздких ящиків типу продукту.

Всі замовлення повинні бути ідентифіковані за допомогою облікового запису клієнта. У вашому першому замовленні вам необхідно надати всю необхідну інформацію для створення облікового запису: ввічливість, прізвище, ім'я, повну адресу, поштовий індекс, місто, країна, дата народження, адреса електронної пошти, пароль, номер телефону. Аккаунт лояльності автоматично створюється, і кредитні окуляри зараховуються.

При зміні відомостей, що підлягають включенню в картку, власник рахунку зобов'язаний негайно повідомити Банк і в місячний строк з дня зміни зазначених відомостей оформити нову картку.

У разі, якщо вимагає заміни картка в зазначений строк не оформлена, Банк відмовляє у виконанні документів власника рахунку з проведення розрахунків до оформлення нової картки.

Ви повинні заповнити і підтвердити адресу фактури і доставки, свій спосіб доставки і спосіб оплати. Після підтвердження платежу докладний підтвердження отримання, електронний квиток або підтвердження замовлення відправляються на Вашу електронну адресу електронної пошти протягом 48 годин, із зазначенням точної суми рахунку і умов доставки замовлення на замовлення ви можете роздрукувати. Ми рекомендуємо вам зберігати цю інформацію.

Можливі кілька способів оплати. У разі, якщо Подарункова карта Медового місяця або Подарункова карта Іллікадо не покривають всю суму замовлення, баланс повинен бути оплачений кредитною карткою. Кредитна карта. . Важливо: для оплати вашого замовлення буде прийнята тільки одна подарункова карта.

При тимчасовому надання права підпису документів для проведення розрахунків, а також при тимчасовій заміні однієї з осіб, що мають право підпису документів для проведення розрахунків, на строк не більше двох місяців нова картка може не оформлятися. В такому випадку власником рахунку видається в Банк носить тимчасовий характер картка зі зразком (ами) підпису (ів) особи (осіб), тимчасово має (мають) право підпису документів для проведення розрахунків, вірність яких свідчили власником рахунку (далі - тимчасова картка). Термін дії тимчасової картки не повинен перевищувати двох місяців. (Додаток 18)

1-Вкажіть номер подарункової карти на зворотному боці картки. У разі відмови від банківського платежу штрафні санкції, рівні в три рази, будуть автоматично застосовуватися з моменту повідомлення про відмову від банківського платежу. Доставка замовлення можлива тільки у Франції, Корсиці та Монако до адреси доставки, зазначеного в процесі замовлення.

Ці періоди починаються з робочого дня після отримання оплати. Замовлення, розміщені і підтверджені в п'ятницю після 12 години до понеділка 12 годин, будуть відправлені в понеділок увечері. У разі відсутності одержувач замовленого товару отримує повідомлення про проходження від свого фактора, яке повинно бути представлено в найближче поштове відділення, яке має документ, що засвідчує особу, термін дії понад 6 місяців з метою вилучення посилки і це протягом п'ятнадцяти днів. Для поставок в точках ретрансляції термін доставки складає 14 календарних днів.

Те картка зі зразками підписів і відбитка печатки - це основний документ, який доведеться оформити. Для чого він служить, які вимоги до нього - дізнаєтеся зі статті.

Для чого потрібна картка?

Для документа існує типова форма 0401026. Вона затверджена банківської інструкцією №153-І. Однак припустимо використання форми, яку встановив внутрішніми правилами конкретний банк.

Для збору пакету потрібно частина ідентифікації. В день отримання вашого пакета перевірте вміст пакета і підпишіть квитанцію про доставку з будь-якими спостерігаються застереженнями. Відмовтеся від будь-яких пошкоджених ділянок або повідомите нашу службу обслуговування клієнтів і поштову службу про резервах якомога швидше з підтвердженням вашого листа.

Тому вам пропонується слідувати правильній маршрутизації вашої посилки через службу відстеження відправлень і повідомляти поштову службу і нашу Службу підтримки клієнтів, як тільки буде вказано вищевказаний час доставки. Ми не можемо піддаватися сумніву і нести відповідальність за наслідки якої-небудь події, що знаходиться поза нашим контролем, зокрема, в разі форс-мажорних обставин.

Для чого потрібна картка зі зразками підписів і відбитка печатки? Щоб отримати в розпорядження розрахунковий рахунок:

  • для поточних операцій фізособі;
  • для потреб ВП;
  • для потреб юридичній особі;
  • для відкриття вкладу.

Суди, підрозділи судових приставів, нотаріуси, правоохоронні органи - всім цим організаціям для роботи теж потрібні розрахункові рахунки. Отже, потрібно картка зі зразками підписів і відбитка печатки.

Якщо термін доставки перевищує 7 днів, ви можете скасувати своє замовлення безкоштовно. В даний час ця послуга доступна в 480 парфумерії. Цей метод зняття не дозволяє доставку зразків або подарунків із замовленням. Якщо ви не можете виконати замовлення або його частина, ви отримаєте електронного листа, інформує вас протягом того ж двогодинного періоду.

Зразок заповнення картки із зразками підписів

Коли ваше замовлення буде підтверджено, у вас є період в 8 робочих днів, щоб зняти свій пакет після отримання електронного листа з підтвердженням замовлення. Після закінчення цього часу замовлення скасовується. Після цього вам буде повернута сума вашого замовлення.

Допустимі для використання бланки, виготовлені друкарнею, а також роздруковані самостійно на принтері. Картка видається клієнтові в банку або може бути отримана самостійно (наприклад, завантажена з інтернету з сайту фінансової установи).

особливі випадки

Картка із зразками підписів і відбитка печатки надається в банк не тільки при відкритті розрахункового рахунку. Є ще ряд випадків:

  • заміна однієї з підписів;
  • заміна друку;
  • Втрата печатки;
  • Зміни, внесені в П.І.Б. особини, яка записана в картку;
  • Зміни в найменуванні организации;
  • Зміни в організаційно-правовій форме организации;
  • прізупінення повноважень органу управління;
  • припиненням повноважень органу управління.

Зразок підпису та печатки на картці необхідний для того, щоб у співробітника банку була можливість провести звірку з реквізитами, вказаними в платіжному документі. Якщо будуть виявлені розбіжності, документ банк не прийме. Рухи по розрахунковому рахунку будуть неможливі.

Картка із зразками підписів і відбитка печатки: приклад заповнення

Розглянемо послідовно всі поля документа. Поле «Власник рахунку» не може залишатися порожнім в суворій відповідності з установчими документами компании. Якщо рахунок відкривається для філії або відокремленого підрозділу , То найменування потрібно вказати через кому після основної назви.

Якщо клієнтом є фізособа, то вписується П.І.Б. і дата народження. Якщо клієнт - ІП, то після вказівки П.І.Б. і дати народження потрібно обов'язково написати: «індивідуальний підприємець». Якщо мова йде про особу, зайнятому в приватній практиці, то після П.І.Б. і дати народження потрібно вписати рід діяльності (наприклад, адвокат).

Поле «Місце знаходження». Організація тут вписує свою юридичну адресу, фізичні особи та ВП вказують місце реєстрації відповідно до паспорта.

В поле «Номер телефону» можна вказати кілька номерів для зв'язку з представниками організації.

Поле «Банк» має містити повну назву фінансової організації, в якій відкрито розрахунковий рахунок.

Поле «Відмітка банку» заповнюється уповноваженими співробітниками кредитної организации , Клієнт тут нічого не винен записувати.

Поле «Відмітка банку» заповнюється уповноваженими співробітниками   кредитної организации   , Клієнт тут нічого не винен записувати

Переходимо до оформлення зворотного боку. Поле «Скорочене найменування». Воно вказується тільки в тому випадку, якщо є. Інакше повторюється повне найменування. Фізичні особи тут дублюють інформацію, яка була внесена в поле «Власник рахунку».

Рядок «Номер рахунку» також заповнює співробітник банку, після того як розрахунковий рахунок буде відкритий.

В поле «ПІБ» вписують осіб, які уповноважені підписувати документи. Це може бути одна особа, може бути і більше.

В поле «Зразок підпису» потрібно розписатися. З цим зразком надалі будуть звіряти підписи на банківських документах, тому він повинен бути такий, який в подальшому ви зможете легко повторити, інакше виникнуть складності.

Поле «Термін повноважень» заповнюється не в усіх випадках, потрібно слідувати вказівкам співробітника банку.

Пункт «Дата заповнення». Потрібно внести дату, коли оформлялася картка зі зразками підписів і відбитка печатки.

Поле «Підпис клієнта» - документ засвідчується особистим підписом власника рахунку.

«Зразок печатки». У цьому місці потрібно проставити печатку. Відбиток повинен бути ідеально чітким і акуратним.


Для цього печатка повинна бути добре просочена чорнилом, але не залишати плям. Краще потренуватися на окремому листку. Переконавшись, що все добре, ставити печатку в поле, не порушуючи його кордонів. Якщо на відбитку будуть погано видно фрагменти штампа, картку доведеться оформляти заново.

Краще, щоб перед очима була готова картка зі зразками підписів і відбитка печатки. Приклад дозволить зрозуміти, як її правильно і акуратно заповнити.

Незважаючи на те що в заповненні документа немає нічого складного, краще це робити в банку під керівництвом фахівця, а не самостійно. Банки дуже уважно ставляться до кожної деталі, навіть занадто строго. Самостійне заповнення картки загрожує необхідністю переробляти роботу кілька разів.

Що робити, якщо організація працює без печатки?

Індивідуальні підприємці мають право працювати без печатки, на відміну від юридичних осіб. Друку немає і у фізичних осіб , Які відкривають вклади і рахунки для особистих потреб. Але документ же зветься "картка зі зразками підписів і відбитка печатки". Як бути?

Все просто. В інструкції щодо заповнення зазначено, що клієнти-фізособи мають право це поле не заповнювати. Якщо ж у індивідуального підприємця друк є, то її відбиток повинен бути обов'язково проставлено в картці.

Як підтвердити повноваження осіб

Картка із зразками підписів і відбитка печатки (бланк 0401026) повинна бути заповнена уповноваженою особою.


Які документи потрібні для підтвердження?

Паспорт зобов'язані надати всі. Індивідуальні підприємці також надають свідоцтва про реєстрацію, юридичні особи - комплект статутних документів.

У ряді випадків може знадобитися нотаріальне посвідчення підписи відповідальної особи.

Якщо мова йде про іноземну організації, то буде потрібно переклад документів на російську мову, завірений нотаріально.

Де зберігається картка?


Де зберігається картка

Документ заповнюється в одному екземплярі і зберігається в банку. Картка із зразками підписів і відбитка печатки - зразок, з яким співробітники кредитної організації будуть звіряти кожен платіжний документ , Що надходить на виконання в банк.
Картка Із зразки підписів и відбитка печатки

Поділіться статтею з друзями:

Схожі статті

Для чого потрібна картка?
Що робити, якщо організація працює без печатки?
Для чого потрібна картка?
Для чого потрібна картка зі зразками підписів і відбитка печатки?
Що робити, якщо організація працює без печатки?
Як бути?
Які документи потрібні для підтвердження?
Де зберігається картка?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online