Інтернет в подорож - завжди online - Я Живу в ТаіландеЯ Живу в Таїланді

  1. Інтернет в подорож - випробування
  2. Чому роумінг «ГудЛайн» такий вигідний?
  3. Вартість дзвінків та інтернету:
  4. Найвигідніші тарифи:
  5. Як зв'язатися:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми часто подорожуємо і завжди залишаємося online. Коли займаєшся роботою в інтернеті або ведеш інтернет журнал, повинен бути постійний доступ до інтернету. В рамках однієї країни це вирішується за допомогою місцевого оператора зв'язку. Але як бути, якщо в кожній країні тобі доводиться затримуватися короткий проміжок часу і постійно переміщатися? Я знайшов відповідь на це питання.

Зв'язок і інтернет в подорожі надає компанія «ГудЛайн», в зоні покриття якої, 197 країн світу, а тарифи в роумінгу найвигідніші. Я вирішив провести випробування і замовив сім-карту з Москви до Таїланду. Посилка прийшла досить швидко.

Вміст посилки: Нано сім-карта, перехідник для сім-карти, кейс для зберігання сім-карт, інструкція.

Вміст посилки: Нано сім-карта, перехідник для сім-карти, кейс для зберігання сім-карт, інструкція

Інтернет в подорож - випробування

Випробування я проводив на планшеті Ipad. Для активації сім-карти потрібно зробити пару простих дій. Але я вирішив віддати процес активації службі підтримки, яка дуже швидко все зробила. З будь-якої точки світу, телефонуючи в службу підтримки, перші 3 хвилини дзвінка - безкоштовно. Також можна скористатися можливістю онлайн підтримки через текстові повідомлення. Відповідають швидко і по справі. Через деякий час мій планшет автоматично синхронізуватися з сім-картою і я зміг вийти в інтернет.

Швидкість інтернету дуже порадувала. Я порівнював з місцевим оператором в Таїланді, перебуваючи в різних місцях: на височинах і в низинах, в місті і передмісті, в дорозі і в приміщенні за бетонними стінами. Сигнал виявився стабільним і я зміг спокійно працювати на планшеті. Туристична сім-карта може працювати як модем в режимі прийому-передачі даних з комп'ютерами через GPRS.

Туристичну сім-карту можна використовувати тільки на час подорожей або постійно. Якщо користуватися цим картою періодично, не варто переживати, що її заблокують. Без поповнення балансу, вона не блокується протягом 2-ох років. Поповнити баланс можна з будь-якої точки світу банківською картою, електронними грошима, картою експрес-оплати або попросити ваших близьких поповнити ваш баланс з Росії.

Чому роумінг «ГудЛайн» такий вигідний?

1. Усередині Євросоюзу діють спеціальні ціни на роумінг, які значно нижче, ніж для операторів з інших країн.

2. У туристичних сім-картах використовується технологія здійснення вихідного дзвінка Call Back, при якій всі вихідні дзвінки стають вхідними, а вхідні дзвінки значно дешевше вихідних.

3. Мінімальна комісія на роумінг.

Вартість дзвінків та інтернету:

На сайті «ГудЛайн» можна розрахувати вартість дзвінків та Інтернету з однієї країни в іншу. Просто виберете необхідні країни з повного списку і агрегатор розрахує для вас вартість.

Розрахувати вартість

Розрахувати вартість

Подорожуючи по Камбоджі, для мене було важко шукати місця з Wi-Fi і намагатися працювати не завжди в спокійній обстановці. Тепер для мене зважився один з найважливіших питань - інтернет в подорожі. Можна сміливо планувати подорож в інші країни і продовжувати займатися роботою. Сайт Travel-mylife.ru тепер online у ​​всьому світі, завдяки «ГудЛайн».

Якщо ви вже використовуєте сім-карту «ГудЛайн» в подорож, поділіться своєю думкою!

Дзвінками я користуюся вкрай рідко, але для багатьох це може бути корисно, тому я підібрав найвигідніші тарифи для подорожей.

Найвигідніші тарифи:

Для дзвінків в Росію з Азії, Європи, Америки - тариф «Планета-Good»

Для використання 3G інтернету в подорож - тариф «Good-Інтернет»

Як зв'язатися:

сайт: www.goodline.ru

Тех.підтримка: +7 (495) 22-55-777, 8-800-100-00-18 (перші три хвилини дзвінка з сім-карти «ГудЛайн» з будь-якої точки світу)

E-mail: [email protected]

Замовити сім-карту

Але як бути, якщо в кожній країні тобі доводиться затримуватися короткий проміжок часу і постійно переміщатися?
Чому роумінг «ГудЛайн» такий вигідний?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online