Відстань від Москви до Криму в км на машині по трасі М4 Е115, на поїзді, на автобусі, літаку

  1. Як дістатися з Москви до Криму на автомобілі
  2. Етап №1. Москва - Ростов-на-Дону
  3. Етап №2. Ростов-на-Дону - порт «Кавказ»
  4. Етап №3. Поромна переправа
  5. Відстань від Москви до Криму на машині - км, час у дорозі
  6. Як дістатися з Москви до Криму на літаку
  7. Відстань від Москви до Криму на літаку і час у дорозі
  8. Карта напрямки між містами Москва і Крим по трасі - відстань в кілометрах і час у дорозі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Крим - півострів на березі Чорного моря

Крим - півострів на березі Чорного моря. Користується величезною популярністю у туристів. До цього розташовують і його унікальні кліматичні умови, і його неповторні природно-ландшафтні характеристики. Відпочинок в Криму - це не тільки величезна оздоровча користь, це ще і незліченна кількість природних та історичних пам'яток.

На жаль, в даний момент транспортна доступність республіки не відповідає наявному попиту. Але тим не менш дістатися до Криму не представляється зовсім неможливим завданням.

Як дістатися з Москви до Криму на автомобілі

Перш за все, поїздка в Крим на автомобілі - це, в переважній кількості випадків поїздка на відпочинок. Тому відпочивати потрібно починати відразу на виході з власного будинку. Будь-яку поїздку можна зробити цікавою і цікавою, а в будь-яких непередбачених обставин знайти частку пригоди. Головне не рвати жили з метою під будь-що максимально швидко довезти сім'ю до моря.

Відстань від Москви до Криму займає 1500 км. Трохи автолюбителів ризикнуть на сьогоднішній день відправитися через територію України, тому розгляду підлягає тільки один варіант - по трасі М4 «Дон», через Ростов-на-Дону, Краснодарський край, з подоланням поромної переправи порт «Кавказ» - порт «Керч».

Етап №1. Москва - Ростов-на-Дону

Саме Ростовську область і її столицю зокрема багато автолюбителів розглядають при плануванні подорожі як якусь середину шляху і варіант для ночівлі. Відрізок складає 1100 кілометрів, але цілком може бути подолана за 1 присід з паузами на обід, заправку, туалет. Оскільки пролягає по одній упорядкованій дорозі М4 «Дон», зі швидкісними (іноді платними ділянками). Шлях належить наступний:

  1. Виїзд з Москви на автодорогу М4;
  2. Проходження по М4 через Московську, Тульську, Липецьку, Воронезьку, Ростовську області;
  • В цілому, хороша дорога, на якій сьогодні активно ведуться роботи з благоустрою. Досить довгі ділянки, де такі роботи вже проведені, є швидкісну магістраль з декількома смугами в кожному напрямку, укріпленої розділювальною смугою. Досить протяжні такі відрізки на території Московської області, а також на ділянці Богучар (Воронежская область) - Ростов-на-Дону.
  • Найбільш складний відрізок пов'язаний із сезонним трафіком с. Лосєве - місто Павловськ.
  • Заїзд в Ростов-на-Дону, або виїзд на об'їзну дорогу.
  • Етап №2. Ростов-на-Дону - порт «Кавказ»

    Друга, частина шляху. Пролягає по решті території Ростовської області і вздовж станиць Краснодарського краю. Зміна кліматичної смуги помітна неозброєним поглядом. Інша фауна, інші види, інші запахи. Через пару годин від Ростова за вікном блисне краєчок Азовського моря. Все це робить поїздку дуже легкою і мальовничій, для тих хто все таки віддав перевагу відпочити і виспатися.

    З Ростова з М4 доведеться згорнути на Р-268. Подальший маршрут виглядає так:

    Ростов-на-Дону - станиця Староминская - станиця Новомінська - станиця Канівська - станиця Брюховецька - Тимашевск - Слов'янськ на Кубані - Темрюк - каси на паром.

    Тут теж є складна ділянка. Перманентна пробка перед Тимашевском пов'язана з регульованим дорожнім переїздом. У літній сезон в години пік може досягати неймовірних розмахів і сильно зіпсувати настрій. Перетин цієї ділянки потрібно спланувати на мінімальну кількість транспорту на дорозі. В ідеалі раніше ранок.

    Увага! Важливо! На під'їзді до морського порту «Кавказ» найголовніше в пориві радості не захопитися і не проскочити майданчик реєстрації на паром. Вона розташована майже в 10 (!) Кілометрів від порту. Забезпечена завчасними електронними та іншими покажчиками. Розташовується по ліву сторону по ходу руху. Тут необхідно зареєструвати квиток, куплений онлайн (така можливість є на сайті поромної переправи), або придбати на бланку в касах.

    Вартість за перетин поромної переправи на автомобілі середнього класу в кузові «седан» з трьома пасажирами на борту обійдеться приблизно в 1500-1700 рублів в один кінець.

    Етап №3. Поромна переправа

    Після прибуття в порт від водія вже нічого не залежить. Залишається тільки проходити всі процедури в порядку живої черги. Як і куди пересуватися активно підказують і регулюють місцеві співробітники переправи. Очікувати посадку можна досить довго якщо не пощастить і потрапити в годину пік в розпал сезону. При посадці необхідно пред'явити проїзні документи і багажник до огляду.

    Після в'їзду на пором - покинути салон автомобіля і піднятися на пасажирську палубу.

    Через 30 хвилин під колесами автомобіля зашуршіт гравій доріг республіки Крим.

    Відстань від Москви до Криму на машині - км, час у дорозі

    Як дістатися з Москви до Криму на поїзді

    При організації такої подорожі вкрай необхідно скористатися послугою «Єдиний квиток», яка включає в себе:

    • залізничний квиток від будь-якої станції до Краснодара або Анапи;
    • автобусний трансфер від зазначених станцій до поромної переправи;
    • квиток на пором порт «Кавказ» - порт «Керч»;
    • перевезення на автобусі по Криму до кінцевої точки.


    Іншими словами квиток є проїзним документом «Москва - один з курортів Криму» за системою «все включено». Оформляються такі квитки на сайті РЖД.

    Як дістатися з Москви до Криму на літаку

    Регулярні вильоти здійснюються декількома рейсами в день переважно з аеропорту Домодєдово.

    Незважаючи на це найвигідніше придбати такий квиток в рамках туру на чартерний переліт, вартість на який буде залежати вже від змісту самого туру.

    Відстань від Москви до Криму на літаку і час у дорозі

    Коли країна побачить новий міст - транспортна система в цьому напрямку кардинально зміниться. Поміняються маршрути, потоки, розкладу, почне формуватися інша інфраструктура.

    Але поки все виглядає так як виглядає і, незважаючи на деякі технічні складності, потік бажаючих вирушити в республіку Крим тільки збільшується.

    Карта напрямки між містами Москва і Крим по трасі - відстань в кілометрах і час у дорозі

    Катерина

    BIKINIKA.com.ua
    Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

    We have 4 guests online