Машина після ДТП не на ходу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. Якщо після дтп машина не на ходу, внаслідок чого я втратила можливість проживати у себе вдома, витрачаю дуже багато часу на громадський транспорт або ж гроші на таксі, я можу стягнути збиток з винуватця дтп?

1.1. Добрий день. Так можете, пред'являйте позов до винуватця дтп.

1.2. Добрий день. Незрозуміло, яка залежність між ДТП, і неможливістю проживання у себе вдома. Так, Ви можете в судовому порядку пред'явити винуватцю ДТП додаткові матеріальні претензії. Проблема в тому, що треба буде довести в суді обґрунтованість Ваших вимог, і їх розмір. Думаю, що Ваші поїздки на громадському транспорті, і на таксі не залишили фінансових слідів (квитків, квитанцій оплати за кожну поїздку). Оптимальний варіант - договір оренди іншого автомобіля на час ремонту Вашого. Суду пред'являються договір оренди, платіжки оплати.
Залишається найпростіше: переконати суддю, що поїздки на громадському транспорті для Вас неприйнятні. Суща дрібниця.

1

2. Сталося так що мені довелося купити авто після дтп нема на ходу як зняти з обліку?

2.1. Добридень! Так все дуже просто, йдіть в ГИБДД пишіть заяву про зняття з реєстраційного обліку. На підставі договору купівлі-продажу ви як власник можете це зробити.

3. Після дтп (я постраждала сторона), машина стоїть на дворі не на ходу, подушки безпеки не спрацювали. При зверненні в страхову вони стверджують, що я сама повинна платити за евакуатор до сто для експертної оцінки пошкоджень, так як подушки у мене не спрацювали. А ось якби спрацювали, то страхова бере витрати на евакуатор на себе. Чи справді є такий закон? Дякуємо.

3.1. Привіт Шановна Мельник Ірина Вікторівна!
Відповідно до тексту Вашого питання, можу відповісти наступні.
Діяльність страхових компаній по виплаті страхового відшкодування, заподіяної в результаті ДТП регламентуються:
- Федеральним Законом від 25 квітня 2002 N 40-ФЗ
"Про обов'язкове страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів" - Закон про ОСАГО і;
- Положенням Банку Росії від 19 вересня 2014 р N 431-П
"Про правила обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів"
Однак, в цих документах не конкретизована діяльність страхових компаній, щодо спрацювання або НЕ спрацьовування подушок безпеки при ДТП.
Раджу Вам, з метою усунення пошкоджень Вашого автомобіля при ДТП, зробити оцінку пошкоджень.
У разі, якщо Ви оплатите евакуатор, то попросіть документи про оплату евакуатора.
Дану суму Ви потім маєте право стягнути зі страхової компанії.
Удачі вам!

4. Як вирішити питання - авто після ДТП не на ходу. Що подати до страхову? Які документи потрібні для виплати? Страхова в іншому місті.

4.1. Зайдіть на сайт страхової, там все повинно бути вказано. Там багато документів, всі документи про ДТП з ГИБДД завірені, водійське посвідчення, копія паспорта завірена, заяву про виплату страхового відшкодування, заява про проведення огляду з адресою ТЗ, так як воно не на ходу, платіжні реквізити, довіреність є необхідно.

5. Машина после дтп зі смертельним результатом, що не на ходу, варто на штраф стоянці, хто повинен оплачувати штраф стоянку поки йде розслідування?

5.1. Стаття 131. Процесуальні витрати
1. процесуальними витратами є пов'язані з провадженням у кримінальній справі витрати, які відшкодовуються за рахунок коштів федерального бюджету або коштів учасників кримінального судочинства.
2. До процесуальних недоліків ставляться:
6) суми, витрачені на демонтаж, зберігання, пересилання та перевезення (транспортування) речових доказів, а також на перевезення (транспортування) трупів та їх частин;

5.2. У разі розслідування кримінальної справи автомобіль ставиться на штрафмайданчик і проводиться при необхідності автотехнічна експертиза. Оплата при цьому з власника не стягується.

Оплата при цьому з власника не стягується

6. Наша машина після дтп нема на ходу, пошкоджений капот, чи можемо ми брати участь в програмі утилізації при покупці нового авто. У нас Део Нексія.

6.1. Шановна Ольга.
На даний момент в Російській Федерації не діє програма утилізації легкових автомобілів, отже і брати участь в ній Ви не зможете.

6.2. Добридень! На жаль, ні, не можете брати участь у програмі утилізації. Стягувати збитки з страхової компанії винуватця, якщо самі не є винуватцем ДТП
Удачі Вам і всього найкращого!

7. Авто після ДТП, не на ходу. Як можливо його переоформити на нового власника, щоб страхову виплату отримав він?

7.1. Авто після ДТП, не на ходу. Як можливо його переоформити на нового власника, щоб страхову виплату отримав він? [Quote] [/ quote]
Новий власник не отримає ніяких страхових виплат А переоформити можна або продажем авто або його даруванням.

7.2. Можете написати довіреність на нового власника з правом звернення в страхову компанію і з правом отримання грошей по страховому випадку.

7.3. Доброго дня! Перереєструвати автомобіль можливо в ГИБДД, навіть якщо він не на ходу, уклавши договір купівлі-продажу. АЛЕ, страхове відшкодування він не зможе отримати.

7.4. Привіт, автомобіль Ви можете переоформити на нового власника в будь-який час, право на отримання страхового відшкодування вже виникло у Вас, так як на момент ДТП Ви були власником автомобіля, Ви можете передати новому власнику право отримання страхового відшкодування за дорученням. З повагою і готовністю допомогти, СТАНІСЛАВ Пікчу.

8. Машина после дтп, чи не на ходу, займає місце на стоянці. Як прибрати? Господар не хоче прибирати. Чи є закон?

8.1. Законодавчим або нормативним актом суб'єкта або муніципального освіти повинні бути встановлені правила щодо виявлення, переміщенню і утилізації кинутих і розукомплектованих транспортних засобів, що зберігаються в невідведених для цього місцях.
Якщо ви вважаєте, що автомобіль кинутий, то має право звернутися до органів місцевого самоврядування із заявою про виявлення його власника і евакуації.

9. Сталося ДТП з постраждалими, в якому я є потерпілою стороною. Після ДТП авто не на ходу. У СК подані документи (крім рішення суду про позбавлення винуватця вод. Прав) із зазначенням, що авто не на ходу. Протягом 30 днів після подачі заяви на мою адресу від СК ніяких листів не надходило. Я звернувся в незалежну експертизу і був проведений огляд авто. СК була сповіщена належним чином, але на огляд не приїхали. Після суду в СК було направлено рішення про позбавлення винуватця вод. прав і результати незалежної експертизи (авто не підлягає відновленню). З СК надійшла телеграма про необхідність надати авто на огляд в інше місто. Але це неможливо і відповідно до закону, якщо авто не на ходу огляд повинен проводитися страховиком за місцем знаходження ТЗ. Скажіть, що робити в цій ситуації, СК огляд авто не проводить, гроші не виплачує, письмових відповідей не дає.

9.1. Добрий день, шановна, Світу
Пишіть претензію страхової і подавайте в: sn-bz :: sn-bz :: sn-bz: суд на них
Удачі Вам і вашим близьким !!

9.2. Відповідно до ФЗ "Про ОСАЦВ" існує чітка процедура захисту ваших прав. 1.Обращеніе із заявою про страхову виплату. 2. Претензія про виробництво страхової виплати. Якщо немає відповіді або він негативний звертайтеся в суд. Відповідно до ФЗ Про захист прав споживачів Ваш позовом не обкладається адміністративний збір, ви шукайте при цьому не тільки всі збитки, які понесете у зв'язку зі зверненням до суду (експертиза, юр.послуги і т.п.), але і в вашу користь буде стягнуто зі страхової компанії штраф у розмірі 50% від суми позову, і моральну шкоду, Ю і відсотки за користування чужими грошовими коштами. Рада - Головне набратися терпіння. У Вашій ситуації Ви маєте всі підстави для відшкодування шкоди. У разі виникнення додаткових питань по Вашій темі Ви зможете направити їх особистим повідомленням, на електронну пошту або в контакті.

10. Після ДТП мій авто не на ходу. Два рази я запрошував представників СК для проведення огляду, в призначений час ніхто не з'явився. СК просить що б я надав авто для огляду до них в офіс, на евакуаторі який стоїть 13000 р і знаходиться в іншому місті в 50 км. З роботи мене не відпускають, у вихідні вони не працюють, виходить що я не зміг показати авто в 5 денний термін. СК відмовила мені у виплаті. Чи законно це?

10.1. Проводьте експертизу, стягувати в судовому порядку, зверніться особисто за допомогою до юристів, які займаються подібними справами по стягненню страхових виплат особисто.

Проводьте експертизу, стягувати в судовому порядку, зверніться особисто за допомогою до юристів, які займаються подібними справами по стягненню страхових виплат особисто

11. Як бути якщо після ДТП авто не на ходу, надати його в інше місто немає можливості для огляду як вимагає Страхова компанія, а на огляд в призначений час не з'явився. Два рази направляв телеграму з часом і датою огляду. Після повернули весь пакет документів і відмовили у виплаті!

11.1. Привіт Євген
Для цього існує евакуатор. Страхова відмовила правомірно.
Можливо у Вашому місті є відділення страхової компанії
Спасибі, що відвідали наш сайт.
Завжди раді допомогти! Удачі вам.

12. У нас авто після дтп нема на ходу, його хоче купити громадянин Білорусії. Як нам правильно оформити продаж? Чи достатньо просто оформити договір купівлі-продажу?

12.1. Так, достатньо оформити договір і ПТС.

13. Машина после дтп нема на ходу, і офісу страхової компанії в якій я застрахований в нашому місті немає, як бути в даній ситуації?

13.1. Доброго дня! Звертайтеся в страхову компанію винуватця

14. Після ДТП авто не на ходу. Чи обов'язково везти її на огляд в ск?

14.1. немає, головне надати автомобіль до огляду, ніде не сказано, що ви зобов'язані везти нерухомий автомобіль до страховика. Експерт страховика сам повинен під'їхати і оглянути протягом 5 днів з моменту подачі документів в страхову, в заяві вкажіть, що автомобіль не на ходу, буде надано до огляду по ..... адресою

15. Після ДТП авто не на ходу. Чи повинен я везти авто на огляд в ск?

15.1. Чи не зобов'язані, якщо не на ходу.

15.2. Ви зобов'язані надати авто для огляду, або викликайте представників СК на місце, якщо така послуга надається

15.3. Тисяча сімдесят-два ГК РФ = СК протягом 5 днів повинна зробити оцінку і протягом 30 днів провести виплати по ОСАГО в межах ліміту відповідальності

16. Чи можуть евакуювати авто під заборонний знак, якщо машина після Дтп і не на ходу! І що робити в такому випадку?

16.1. Добрий день. Можуть. Штрафмайданчик доведеться оплачувати.

17. Машину забрали на штрафмайданчик після дтп. Я являюсь потерпілою. Машина не на ходу. Після травми почала ходити через рік. Приїхала на штрафмайданчик з документами, а машини немає. Штрафмайданчику здали її в утиль. Які мої дії?

17.1. Добридень! Звертайтеся в суд

18. Авто купив по ДКП після дтп нема на ходу, як поставити на облік без штрафу, чи існують терміни постановки, якщо є вагома причина?

18.1. Добрий день.
Потрібен ДКП переді права власності

19. Добігає кінця 5 день оцінки авто після дтп, Авто не на ходу, а оцінювач так і непоявілся! Що робити?

19.1. Доброго дня. Пишіть заяву в страхову компанію (в 2х. Примірниках. - щоб не відмовлялися потім), повідомляючи, що оцінювача немає, і викликайте незалежного оцінювача.

20. Чи можна отримати позику під ПТС якщо машина не на ходу. Після ДТП. Терміново потрібен ремонт а фінанси не дозволяють. Чи можливо через авто ломбард отримати позику під ПТС без участі на місці машини. Привести її до ломбарду не можливості.

20.1. Доброго дня! Ломбард в будь-якому випадку захоче побачити саму машину і швидше за все заберуть її в якості заставного майна, ломбарду не потрібен Ваш ПТС, який Ви можете відновити в ГИБДД як загублений.

21. Чи можна отримати позику під ПТС якщо машина не на ходу. Після ДТП. Терміново потрібен ремонт а фінанси не дозволяють. Чи можливо через авто ломбард отримати позику під ПТС без участі на місці машини. Привести її до ломбарду не можливості.

21.1. Це питання до конкретного ломбарду. Не існує уніфікованих правил.

22. Допоможіть порадою!
Продаю авто після ДТП! ТС НЕ НА ХОДУ! Але поломки не фатальні! Час знімати з обліку немає! Покупець готовий скласти ДОГ. КУП.ПРОД. як годиться, але просить не вписувати його в ПТС і просить не вказувати в ДКП, ЩО ТС - аварійне і не вказувати поломки! Він каже, що вже В ДКП є графа про передачу ТЗ покупцеві, де він підписується під тим, що до технічного стану претензій не має і Я ніяких ризиків в майбутньому мати не буду!
СУТНІСТЬ ПИТАННЯ:
1) Чи зможу Я зняти ТЗ з обліку в ГИБДД, через 10 днів, згідно ЗАКОНУ, на підставі ТІЛЬКИ ДКП, ЯКЩО ПОКУПЕЦЬ НЕ БУДЕ ВПИСАН У ПТС?
2) В ПРИНЦИПІ він підписував під тим, що до технічного стану претензій не має!
АЛЕ ... НА скільки серйозно, і чим Я ризикую, якщо не вкажу в ДКП, що машина не на ходу і не впишу поломки, отримані в ДТП? Як краще уникнути ризиків в майбутньому?
ПРОШУ КОНСУЛЬТАЦІЇ КВАЛІФІКОВАНИХ ЮРИСТІВ, ЯКІ МАЮТЬ ДОСВІД В ТАКИХ СИТУАЦІЯХ?
ДЯКУЄМО!

22.1. Потрібно вказати, що ТЗ було в ДТП.
Інакше він оскаржити угоду на підставі ст. 179 ГК РФ.
Угода, укладена під впливом обману, може бути визнана судом недійсною за позовом потерпілого.
Обманом вважається також навмисне замовчування про обставини, про які особа повинна була повідомити при тій сумлінності, яка від нього була потрібна за умовами обороту.
А зняття з обліку можливо і без ПТС.
Досить простого заяви та договору продажу ТЗ.

22.2. --- не в ваших інтересах не вказувати на причини поломки автомобіля. АЛЕ можете передати його за актом приймання передачі власнику. і вписати цю умову в договір ДКП.
Стаття 450. Підстави зміни і розірвання договору
[Цивільний кодекс РФ] [Глава 29] [Стаття 450]
1. Зміна та розірвання договору можливі за згодою сторін, якщо інше не передбачено цим Кодексом, іншими законами або договором.
Багатостороннім договором, виконання якого пов'язане із здійсненням усіма його сторонами підприємницької діяльності, може бути передбачена можливість зміни або розірвання такого договору за угодою як всіх, так і більшості осіб, що беруть участь в зазначеному договорі, якщо інше не встановлено законом. У зазначеному в цьому абзаці договорі може бути передбачений порядок визначення такої більшості.
2. На вимогу однієї із сторін договір може бути змінений або розірваний за рішенням суду тільки:
1) при істотному порушенні договору другою стороною;
2) в інших випадках, передбачених цим Кодексом, іншими законами або договором.
Істотним визнається порушення договору однією зі сторін, яке тягне для іншої сторони така шкода, що вона значною мірою позбавляється того, на що мала право розраховувати при укладенні договору. [U] [/ u]
4. Сторона, якій цим Кодексом, іншими законами або договором надано право на односторонню зміну договору, повинна при здійсненні цього права діяти сумлінно і розумно в межах, передбачених цим Кодексом, іншими законами або договором.

22.3. Сергій !
1. Договір купівлі продажу у відповідності зі ст. 454 гк РФ може бути укладений в простій письмовій формі. ДКП є правовстановлюючих документом, тобто Що підтверджує перехід права власності.
Через 10 днів після укладення ДКП Ви маєте право прийти в гибдд і припинити реєстрацію авто в зв'язку з відчуженням, ПТС для цього не потрібен. Для цього достатньо ДКП.
2. Автомобіль Ваш купується з метою відновлення і подальшого перепродажу, під виглядом "небитих -некрашено" в зв'язку з чим, в договорі купівлі - продажу і просять не вказувати, що авто після ДТП. З цієї ж причини просить не заповнювати ПТС, так як на себе реєструвати дане авто покупець не планує. З іншого боку, покупець пише, що претензій не має до стану авто. До вас він надалі претензій мати не буде.
Збережіть у себе копію ДКП з покупцем, можете взяти у нього копію паспорта- це на випадок, якщо наступний покупець захоче пред'явити Вам претензії.
Так, і не підписуйте порожніх бланків ДКП.
Особливо Вам боятися нічого, якщо залишилися питання-пишіть в личку

22.4. Добридень!
1) Для зняття з обліку Вам не буде потрібно ПТС, так що не переживайте.
2) Чи можете не вказувати в договорі про ДТП, але там має бути вказано, що Покупець оглянув річ особисто і претензій не має. Однак, для Вашого спокою, складіть окремо просту розписку про відсутність претензій, де і вкажіть, що відповідно до договору купівлі-продажу, Покупець був в курсі про всі неполадки і несправності. Ну і нехай Покупець поставити там підпис, а Ви її збережіть, про всяк випадок.

23. За програмою утилізації можна здати авто після ДТП? автомобіль не на ходу.

23.1. Добрий день.
Ні, не вийде.

23.2. Що означає здати? Оформляєте утилізацію в ГИБДД .. А що з останками робити-це Вам вирішувати)))

24. ДОПОМОЖІТЬ РАДОЮ!
Продаю автомобіль після ДТП. Авто не на ходу. Поломки не фатальні. Покупець каже що буде встановлювати, і не буде продавати по запчастинах! Знайомі і друзі (порадників багато) запропонували кілька 100% -них способів оформлення продажу такого авто, що-б в майбутньому не виникло ніяких проблем:
1-спосіб:
Оформляти простий, від руки, договір купівлі-продажу і на підставі договору продавець зобов'язаний ПО ЗАКОНУ зняти з обліку і поставити на себе протягом 10 днів. І ніяких проблем!
2-спосіб:
Через МРЕВ оформити виїзд інспектора на місце огляду, в зв'язку тим що автомобіль не на ходу. Потім оформити договір в простій письмовій формі Простежити, щоб в договорі була прописана зміна власника і вказані паспортні дані покупця і сума угоди. Залишити собі ксерокопію ПТС з новим власником, і свій екземпляр договору купівлі - продажу.
3-спосіб:
Через нотаріуса за договором дарування або довіреності. Дуже швидко і просто!
4-спосіб:
Машину на евакуатор і з покупцем в ДАІ. При продажу переоформити все на нього! А спише він її, відремонтує або зніме з обліку - це його справа. А Покупець, після переоформлення на евакуаторі зі своєю машиною поїде куди йому треба.
5-спосіб:
Договір купівлі-продажу, в якому обов'язково вказати, що авто - аварійний. І перерахувати пошкодження, зазначені в довідці про ДТП.
Я зовсім заплутався. Прошу юристів допомогти розібратися, який із способів правильний або дати свою рекомендацію по оформленні продажу мого авто! ДЯКУЄМО!

24.1. Оформляйте договір купівлі-продажу і на підставі договору продавець зобов'язаний ПО ЗАКОНУ зняти з обліку і поставити на себе протягом 10 днів - ст 421 ГК РФ і 309 ГК РФ

24.2. Використовуйте перший спосіб, досить договору (ст. 421 ЦК України). Можна в договорі передбачити штрафні санкції. А також інші умови, які допоможуть уникнути проблем.

24.3. Просто оформіть договір купівлі-продажу в простій письмовій формі (ст. 454 ЦК України) і вкажіть в ньому, що транспортний засіб продається як є без всяких гарантій і в стані, що вимагає ремонту. Якщо протягом 10 днів з дати продажу покупець не перереєстрував авто на себе, сходіть в ГИБДД, пред'явіть договір і звернулися щодо зняти авто з обліку на Ваше ім'я

24.4. Добрий день. Для вас найпростіший і безпечний спосіб це оформити простий, від руки, договір купівлі-продажу. Постановою № 1156 Уряду РФ від 2012 року в якому зазначено, що
продаж автомобіля за новими правилами проводиться разом з державними номерними знаками. А продавцю не потрібно звертатися для зняття з обліку. Разом з тим, новий власник зобов'язаний не більше ніж через 10 діб поставити куплений автомобіль на облік. І тоді в бази ГИБДД будуть внесені всі необхідні зміни. А штрафи, які можуть бути виписані за різного роду порушення Правил дорожнього руху, не потраплять до колишнього господаря машини. Якщо автомобіль не буде вчасно зареєстрований (10 днів з моменту покупки або 20 днів до закінчення дії знака «ТРАНЗИТ»), то буде накладено штраф - 1500-2000 рублів. За керування незареєстрованим автомобілем також накладається штраф - від 500 до 800 рублів.
Тобто після закінчення 10 днів ви можете дізнатися в ГИБДД поставлений ваш автомобіль на облік чи ні. Якщо не поставлений можете написати заяву про припинення реєстрації.

24.5. Для продавця піде 3 спосіб.
Ст. 61 ЦПК РФ вказує:
"Обставини, підтверджені нотаріусом при вчиненні нотаріальної дії, не вимагають доведення, якщо справжність нотаріально оформленого документа спростована в порядку, встановленому статтею 186 цього Кодексу, або не встановлено істотне порушення порядку вчинення нотаріальної дії."

24.6. Деякі запропоновані вами способи по суті однакові. Наприклад, перший і п'ятий. Навіщо вам третій спосіб - взагалі не зрозуміло, ви ж не даруєте автомобіль, а продаєте його. Можете скористатися четвертим способом якщо для вас він не особливо витратний або якщо зможете умовити покупця оплатити евакуатор (йому все одно доведеться вести автомобіль на ньому).
.
Ну а найпростіше оформити продаж договором купівлі-продажу в якому, звичайно, обумовити що автомобіль знаходиться не на ходу, є несправності про яких відомо покупцеві (тим самим ви убезпечите себе від його можливих претензій). Зробіть позначку в ПТС про нового власника, розпишіться з цьому документі, зробіть з нього собі про всяк випадок копію.
.
Новий власник зобов'язаний протягом 10 днів зареєструвати автомобіль на себе, як він це зробить - вас хвилювати не повинно.
.
Якщо новий власник не зареєструє автомобіль, то після закінчення 10 діб після укладення договору купівлі-продажу ви маєте право самостійно звернутися в ГИБДД із заявою про припинення реєстрації транспортного засобу (п. 60.4 Додатки N 1 до Наказу МВС Росії від 07.08.2013 N 605).
...............................
Наказ МВС РФ
від 7 серпня 2013 р N 605
.
ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНОГО РЕГЛАМЕНТУ
МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
З НАДАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОСЛУГИ З РЕЄСТРАЦІЇ
Автомототранспортних засобів та причепів ДО НИХ
........
припинення реєстрації
60. Реєстрація транспортного засобу припиняється з таких підстав: 60.1. Втрата транспортного засобу.
60.2. Розкрадання транспортного засобу.
60.3. Закінчення терміну реєстрації транспортного засобу на обмежений термін.
60.4. Заява колишнього власника транспортного засобу і пред'явлення їм документів про укладення угод, спрямованих на відчуження транспортного засобу, після закінчення 10 днів з дня укладення такої угоди за умови відсутності підтвердження реєстрації за новим власником.

24.7. 4 спосіб найкращий-знімайте авто з обліку і продавайте-договір повинен відповідати ст420-422 ГК РФ

25. Після ДТП мій авто не на ходу. Уде є висновок незалежної оцінки, чи можу я не надавати свій авто на огляд страхової, а докласти копію висновку?

25.1. так, звичайно можете. це ваше право

25.2. тільки не забудьте вказати що авто не на ходу, знаходиться за такою-то адресою, де його і може оглянути компанія

тільки не забудьте вказати що авто не на ходу, знаходиться за такою-то адресою, де його і може оглянути компанія

26. Новий автомобіль, потрапив в дтп. машина в автокредиті, після дтп машина не на ходу. За договором з компанією тільки на сто страховика. Як мені отримати готівкою, тому що якщо відганяти і ставити на сто, поки пройде ремонт і відновлення, кредит оплачувати потрібно. Чи можна взагалі отримати виплату готівкою?

26.1. Судова практика говорить - що можна.
Ер авто поставте на СТО, прострочать 45 днів-вимагайте НАЛ.
удачі ВАМ

26.2. Якщо ви вибрали ремонт, то готівкові отримати не можете. Ви ж оформляли документи і у вас було право вибору: ремонт або компенсація.

27. Після дтп, машина не на ходу, автосервіс повідомив, що ск перевела її в тотал, як мені бути,

27.1. Отримайте максимальну страховку, а придатні залишки забере страхова.

2. Сталося так що мені довелося купити авто після дтп нема на ходу як зняти з обліку?
Чи справді є такий закон?
Що подати до страхову?
Які документи потрібні для виплати?
5. Машина после дтп зі смертельним результатом, що не на ходу, варто на штраф стоянці, хто повинен оплачувати штраф стоянку поки йде розслідування?
Як можливо його переоформити на нового власника, щоб страхову виплату отримав він?
Як можливо його переоформити на нового власника, щоб страхову виплату отримав він?
Як прибрати?
Чи є закон?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online