NikMedia - Миколаївську митницю очолив син посла Грузії, чия сім'я пов'язана з Януковичем (ФОТО)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З вівторка, 16 червня, в Миколаївській митниці тимчасово виконуючим обов'язки начальника, замість вийшов на лікарняний Олександра Горбова, призначений 27-річний син уповноваженого посла Грузії в Україні Іраклій Катамадзе, чия дружина пов'язана з фірмами-втікача екс-президента України Віктора Януковича.

Катамадзе вже прибув до Миколаєва і входить в курс справ.

Про це пише видання Podrobnosti.mk.ua посилаючись на власні достовірні джерела в миколаївській митниці.

На час хвороби начальника Миколаївської митниці Олександра Горбова, тимчасово виконуючим обов'язки був призначений не один з його заступників, а 27-річний син уповноваженого посла Грузії в Україні Іраклі Катамадзе.

Відомо, що в січні 2014 року, під час Революції Переваги в Києві, радник податкового та митного справи 3 рангу Іракліq Катамадзе був призначений начальником митного поста Бориспільського аеропорту.

На сайті територіальних органів УКРІНФОРМ Київської області він до цих пір значиться на цій посаді.

Дружина Катамадзе пиляла бюджетні мільйони з оточенням Януковича Дружина Катамадзе пиляла бюджетні мільйони з оточенням Януковича Цікавим фактом є і те, що дружина Катамадзе - Анастасія Шевченко-Катамадзе, як свідчить виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб , Є співзасновником ТОВ "Марс РК".

Ця фірма в 2012-2013 роках виграла тендери «Чорноморнафтогазу» та сотні мільйонів гривень. Зокрема, київська компанія нібито надавала послуги авіаційного обслуговування та експлуатації вертолітних майданчиків: 35 місяців за 160 мільйонів гривень, що за тим курсом складало 20 мільйонів доларів.

Саме прізвище Шевченко-Катамадзе, подружжя нового начальника миколаївської митниці, дозволяє зрозуміти, хто отримав мільйони "Черноморнефтогаза". Батьком Шевченко-Катамадзе є Олег Шевченко - колишній гендиректор державного заводу "Авіант". Він очолював його в 2003-2007 роках з невеликою перервою в 2005 році. У 2007 році другий уряд Віктора Януковича створив концерн "Авіація України", головою якого був призначений саме Шевченко. А ще в 2006 році Шевченко став депутатом Київради від Партії регіонів.

Придбання вертольотів змусило "Черноморнефтогаз" провести, щонайменше, два тендери на загальну суму у чверть мільярда (254 млн.-ред.) Державних гривень, які виграла авіакомпанія "Марс РК", яка контролюється в тому числі дружиною Іраклі Катамадзе.

Як відомо, Олександр Горбов в грудні 2014 року був представлений в якості начальника Миколаївської митниці. В результаті роботи цієї держструктури бюджет був поповнений мільйонами гривень.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online