Військова частина 92154 (військова частина спеціального призначення ГРУ)

  1. Історія
  2. враження очевидців
  3. Інструкція для мами
  4. Контактні телефони:
  5. Ваш візит
  6. Де зупинитися

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Військова частина 92154 дислокується в закритому військовому містечку «Сенеж», який знаходиться на території міста Солнечногорска Московської області. Частина відноситься до сил спеціальних операцій Російської Федерації і є його основною бойовою одиницею. Військова частина 92154 дислокується в закритому військовому містечку «Сенеж», який знаходиться на території міста Солнечногорска Московської області

Знак на кітель в / ч 92154

Історія

Сьогодні військові розвідувальні підрозділи спецназу ГРУ - це виконавчий орган з мілітаризованим некомерційним утворенням, діяльність якого спрямована на оборонні та розвідувальні операції.
Історія в / ч 92154 тісно пов'язана з формуванням і діяльністю вітчизняного спецназу ГРУ, який є елітою військ Росії. Перші його підрозділи були створені на початку травня 1951 роки як спосіб запобігання ядерній загрозі і
«Холодної війни». На той час сформовано 46 рот по 120 чоловік у кожній, у тому числі і військове містечко «Сенеж».

Інформація про діяльність спецназу ГРУ, в який входила і нинішня військова частина 92154 була засекречена більше, ніж розробки ядерної зброї. Це не дивно, адже новостворені підрозділи повинні були виявляти військові угруповання в тилу ворога, проводити спецоперації, а також шукати і усувати диверсантів. Інші завдання спецназу ГРУ після 1950-х - наполовину легендарні, наполовину розсекречені. Достовірно відомо, що на території військових містечок, в число яких входив і Сенеж, було досить технічних засобів і озброєння для проведення різного роду операцій.

Нашивка спецназу ГРУ

Уже тоді підготовка спецназівців була інтенсивною і відрізнялася наявністю індивідуального курсу для кількох людей. Ця практика і зараз активно діє на території в / ч 92154.
У 1953 році залишилося 11 особливих рот спеціального призначення, але в 1957 до них додалося 5 батальйонів, а в 1962 - ще 10 бригад.
Перша велика операція російського спецназу проходила в 1968 році за часів перевороту в колишній Чехословаччині. Згодом військовослужбовці, в тому числі і бійці в / ч 92154, брали участь в операціях і бойових діях на території країн Азії, Латинської Америки та Афганістані.
Після розпаду СРСР окремі частини спецназу ГРУ періодично перебували в місцях збройних зіткнень, в тому числі в Дагестані, Грузії та Чечні.
На сьогоднішній день на території військового містечка закритого типу «Сенеж» проходить підготовка та навчання бійців підрозділів ГРУ. Сучасний спецназ ГРУ - це не тільки завдання розвідувального характеру, а й організація боротьби з тероризмом, організованою злочинності і диверсійна діяльність.

План-схема в / ч 92154

враження очевидців

Військова частина 92154 - це один з батальйонів 346-ї окремої бригади спецназу ГРУ, а саме - розвідувальний. На території військового містечка Сенеж знаходиться навчально-тренувальний, кінологічний, повітряно-десантний і тренажерно-вогневої комплекси, а також майданчик для водіння спецтехніки, медичні, службові приміщення і будівля штабу.
Бійці проживають в гуртожитках кубрікового або сімейного типу. Для офіцерського складу дозволена оренда житла в гарнізоні. У самих гуртожитках знаходиться кухня, санвузол, тренажерний зал і кімнати відпочинку.
Присяга в в / ч 92154 проходить в суботу в 9.00 ранку, в частину пускають з 8.40. Звільнення в день присяги дозволені до 21.00, на ніч солдати повинні залишатися в частині. Те ж саме стосується і другого вихідного дня - звільнення бійцям дозволено з 9.00 до 18.00 під заставу паспорта одного з родичів.
Службовцям дозволені телефони з доступом в інтернет, і інші гаджети. Користуватися ними можна в установленому режимі, тобто на вихідних з 19.00 до 21.00.
Службовці частини проходять посилену підготовку, проводячи кілька годин в день на смузі перешкод, пробігаючи марш-кидки і навчаючись навичкам ведення бою, в тому числі і рукопашного.

Службовці частини проходять посилену підготовку, проводячи кілька годин в день на смузі перешкод, пробігаючи марш-кидки і навчаючись навичкам ведення бою, в тому числі і рукопашного

Територія в / ч 92154

При заняттях останнім, як розповідають самі службовці, їх противник вибирається набагато сильнішим і досвідченішим - спецназівці повинні бути підготовленими до зіткнення навіть з більш сильними бійцями. Солдат також вчать битися різними підручними засобами і раз на півроку перевіряють навички військової підготовки.
Стандартна екіпірування спецназівця ГРУ з військового містечка Сенеж є розвантажувальний жилет з декількома подсумками, регульовані пояси, і ременно-плечові системи. Крім розвантажувальної системи у бійців є повсякденна форма, каска і бронежилет.
Грошові дотації бійцям, місцем служби яких є військова частина 92154, нараховуються на карту Ощадбанку Росії в наступному порядку. Солдатам строкової служби - 1 раз на місяць, а військовослужбовцям контрактного складу - 2 рази на місяць. На території Сенежа банкоматів немає, вони знаходяться в гарнізоні, тобто, в Солнечногорську:

  • Радянська вулиця, 5/15 (цілодобово);
  • Банківська вулиця, 6 (цілодобово);
  • Червона вулиця, 176 (цілодобово).

Навчальна стрільба в / ч 92154

Служба за контрактом в підрозділах спецназу ГРУ, серед яких - військова частина 92154 можлива для осіб:

  • Які досягли 28 років;
  • Служили до цього на посаді офіцера або прапорщика;
  • Які мають освіту не нижче середнього;
  • Мають рекомендаційні листи з колишнього місця служби;
  • Здали нор з підтягування на перекладині, віджимання, бігу і т.д .;
  • Пройшли спеціальну перевірку (родичів на судимість, роботу з психологом, медобстеження, перевірку на детекторі брехні).
  • Крім цього, потрібна письмова згода родичів про те, щоб претендент був зарахований в спецназ ГРУ.

Інструкція для мами

Посилки і листи

Адреса: 141 502, Московська область, м Солнєчногорськ-2, в.г. 52/3, в / ч 92154, ПІБ бійця
Адреса поштового відділення в Солнечногорську: 141502, Московська область, м Солнєчногорськ-2, вул. Лісова, 10.
Посилки і листи солдати отримують 1 раз в тиждень. Список дозволених передач краще уточнювати у військовослужбовців.

Список дозволених передач краще уточнювати у військовослужбовців

Показові виступи спецназу ГРУ

Контактні телефони:

Військова комендатура Солнечногорского гарнізону: (4962) 63-11-02
Військова частина 92154 (черговий по роті): (495) 994-06-88
Телефон приймального відділення госпіталю: (4962) 63-60-03
Телефон поліклініки: (4962) 63-67-03
Служби таксі м Солнечногорска: 7 (925) 005-01-15; +7 (925) 525-78-18; +7 (4962) 66-55-44
Бронь житла: (495) 994-16-92; (4962) 64-95-80; (495) 994-02-51

Ваш візит

Дістатися до Солнечногорска з Москви можна так:

  1. З Ленінградського вокзалу на електричках «Твер», «Клин» до станції «Соняшникова».
  2. Від станції метро «Водний стадіон» на автобусі № 440 до кінцевої зупинки;
  3. З Солнечногорска до військового містечка Сенеж можна дістатися на автобусі № 31 від зупинки «Соняшникова». Він слід до зупинки «Военгородок».

Де зупинитися

У Солнечногорську можна зупинитися в офіцерському гуртожитку, готелях або орендувати квартири. Бронь житла краще здійснювати заздалегідь.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online