З рук - в руки, від серця - до серця

" Назад
З рук - в руки, від серця - до серця

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

15.03.2018 7:49

Бібліотеки завжди були сильні підтримкою своїх читачів Бібліотеки завжди були сильні підтримкою своїх читачів. У всі часи знаходилися люди, які ділилися з бібліотеками своїми книжковими зібраннями, колекціями, окремими виданнями ... Подарована література - один з джерел комплектування наших бібліотек. Ми з вдячністю приймаємо цю літературу і дякуємо нашим дарувальників. Особливі слова подяки хочемо висловити Валерію Петровичу Маркову, який в ці дні відзначає свій ювілейний день народження. Протягом багатьох років він дарує нашим бібліотекам книги як нові, так і книги зі своєї особистої бібліотеки. Також Валерій Петрович надає допомогу в організації передплати на комі періодичні видання для бібліотек району: за 2015-2017 роки була зроблена підписка на 50 000 рублів. Щедрий дар душі благородної ... Як чудово, що традиції благодійності Мамонтових, Румянцевих живуть і понині в нашому такому нестабільному, суперечливому суспільстві.

Хочеться від щирого серця подякувати Валерія Петровича, сказати «спасибі!» За його безцінні дари, за щедрість душі і доброту серця, побажати йому здоров'я на многії літа, хай життя його буде благополучна і успішна, і щоб він ніколи не втратив такі якості як щедрість і безкорисливість. Запрошуємо Вас відвідати виставку «З рук - в руки, від серця - до серця», де Ви можете познайомитися з виданнями, подарованими В. П. Марковим.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online