Програма Доброго ранку, країна яку закрили після скандального інтерв'ю з лідером Батьківщини Юлією Тимошенко знову вийшла в ефір на UA: Перший

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні вранці, 11 липня, в ефірі "UA: Перший" знову вийшла програма "Доброго ранку, країна!" компанії "Ера-Медіа", яка раніше показала скандальне інтерв'ю з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко і після мовник розірвав договір з компанією-виробником передачі.

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила ведуча Тетяна Гончарова.

Фото: facebook.com

Вихід передачі в ефір вранці 11 липня напередодні проанонсувала PR-директор "UA: суспільности мовлення" Вікторія Сидоренко на своїй сторінці в Facebook . Вона висловила жаль з приводу виходу передачі в ефір і пояснила причини продовження співпраці з компанією "Ера-Медіа".

"Завтра вранці, на жаль, ви знову побачите програму" Доброго ранку, країна! "В ефірі телеканалу UA: Перший, незважаючи на припинення договору між ВАТ" НСТУ "і виробником цієї програми ТОВ" Ера-Медіа ".

Така безпрецедентна ситуація обумовлена ​​тим, що НСТУ отримало відповідну постанову суду про забезпечення позову, яким НСТУ зобов'язана приймати послуги від ТОВ "Ера-Медіа" і продовжувати трансляцію цієї програми.

Ухвала про забезпечення позову прийнято Святошинським районним судом міста Києва 27 червня 2018 у рамках справи за позовом ТОВ "Ера-Медіа". НСТУ вже подала заяву на скасування цієї постанови та очікує розгляду його судом.

При цьому в червні, після отримання повідомлення від ВАТ "НСТУ" про припинення договору про створення за замовленням програми "Доброго ранку, країна!", ТОВ "Ера-Медіа" також звернулася в Арбітражний суд з позовною заявою про визнання договору продовженим.

Разом з позовною заявою було подано заяву про забезпечення позову, в якому ТОВ "Ера-Медіа" просило суд заборонити ВАТ "НСТУ" вчиняти будь-які дії, спрямовані на припинення трансляції програми "Доброго ранку, країна!".

Суд прийшов до висновку, що наданих ТОВ "Ера-Медіа" пояснень і доказів недостатньо для розгляду заяви про забезпечення позову. Також суд зобов'язав ТОВ "Ера-Медіа" надати пояснення щодо підстав для визнання договору продовженим.

З метою зміни підсудності ТОВ "Ера-Медіа" скористалося відомої схемою, а саме привернуло фізична особа (Скачко Злату Георгіївну) в якості другого відповідача. Таке залучення фізичної особи дозволило ТОВ "Ера-Медіа" звернутися вже до Святошинського районного суду міста Києва з ідентичним позовом до ВАТ "НСТУ". Хто така дама Скачко НСТУ невідомо, вона не є і не була працівником або контрагентом телерадіокомпанії.

Відповідно до постанови Святошинського районного суду міста Києва від 27 червня 2018 про забезпечення позову, заяву ТОВ "Ера-Медіа" було задоволено і НСТУ заборонено припиняти трансляцію програми "Доброго ранку, країна!".

Оскільки з'ясування ситуації перемістилося в площину судового розгляду за ініціативою ТОВ "Ера-Медіа", і винесено рішення суду, яке зобов'язує продовжувати трансляції телепрограми "Доброго ранку, країна!" на телеканалі UA: Перший, керівництво ВАТ "НСТУ" має виконувати цю постанову до моменту вирішення судом питання скасування цієї постанови. Тому, незважаючи на бажання припинити трансляцію телепрограми, НСТУ змушена його продовжити. ", - говориться в заяві.

Раніше "Країна" писала про те, що на UA: Перший закрили програму, в которойТімошенко заявила про плани Порошенко зірвати вибори за допомогою війни.

Також ми повідомляли, що Тимошенко і Бойко очолили президентський рейтинг. Порошенко на третьому місці .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online