Як відновити переписку в Одноклассниках?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Давайте на хвилинку уявімо ситуацію, що   вашу сторінку   вкрали

Давайте на хвилинку уявімо ситуацію, що вашу сторінку вкрали. Чому це сталось? Причина одна - хтось отримав доступ до аккаунту. Як же так вийшло? Дуже просто - швидше за все дані були вкрадені з браузера, в якому більшість користувачів Однокласників любить зберігати логін і пароль. Запам'ятайте - так робити не можна!

Йдемо далі. Сяк-так, долаючи великі труднощі, вам вдалося отримати доступ до свого профілю (до речі, саме тому рекомендується прив'язувати аккаунт до мобільного телефону - це дозволяє мало не моментально відновити сторінку). Однак повідомлення були повністю видалені. Якщо в них перебувала важлива інформація, то їх, звичайно ж, потрібно відновлювати. Ось тільки чи можливо це зробити?

Якщо мова йде про якомусь одному користувачі, напишіть йому повідомлення і поясніть всю суть проблеми. Якщо людина адекватна, то він, безумовно, вишле вам всю необхідну листування за той чи інший термін.

Якщо людина адекватна, то він, безумовно, вишле вам всю необхідну листування за той чи інший термін

Інша справа, коли необхідно повернути все до єдиного повідомлення. Скажемо відразу, що служба технічної підтримки однокласників переписку не відновлює. Можливо, що вона є у них в базі даних, проте суті це не змінює. Допомоги від них в цьому питанні чекати не варто - перевірено. Ми знаємо багато випадків, коли користувачі буквально-таки закидають СП Однокласників листами, але відповіді не чекає. Це все тому, що листування не відновлюється. Причина цілком логічна: а раптом ви- зовсім не ви, а якийсь зловмисник, який захотів дістати чужі повідомлення, що б використовувати їх в своїх корисливих цілях? До слова, в ВКонтакте листування також не відновлюється через тех.підтримку.

До речі, у свій час існувала пара програм, які могли повернути енну частина листування. Зараз вони давно вже не працюють. Ось і виходить, що єдиний робочий спосіб - тільки один. На жаль.

А ось і один з найпопулярніших питань, який ми часто отримуємо. Звучить він так: чи можна відновити переписку в Одноклассниках за допомогою програм, які можна скачати в інтернеті? Відповідаємо: не можна. Причина проста - ці програми ніяк вам не допоможуть, скільки б ви не старалися. Створені вони лише для розсилки вірусів, а також для відбирання грошей у чесних громадян (наприклад, при розпакуванні інсталяційний файл потрібно відправити нібито безкоштовне СМС-повідомлення, яке на ділі виявляється вельми недешевим). Такі програми просто не працюють.

Чому це сталось?
Як же так вийшло?
Ось тільки чи можливо це зробити?
Причина цілком логічна: а раптом ви- зовсім не ви, а якийсь зловмисник, який захотів дістати чужі повідомлення, що б використовувати їх в своїх корисливих цілях?
Звучить він так: чи можна відновити переписку в Одноклассниках за допомогою програм, які можна скачати в інтернеті?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online