ЖК «Червоні вітрила»: власний яхт-клуб, великий паркінг і набережна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Житловий комплекс «Червоні вітрила» на березі Москва-ріки давно став столичної пам'яткою і отримав десяток нагород. Власний яхт-клуб і набережна для прогулянок, футбольна арена, басейн і яблуневий сад - все це в 15 хвилинах їзди від центру. У 2016 році компанія «Донстрой» завершила будівництво двох останніх висоток комплексу - квартири ще є у продажу. Подробиці - в нашому матеріалі.

«Червоні вітрила» - це житловий комплекс класу преміум, побудований компанією «Донстрой» в Щукино (Північно-Західний адміністративний округ), на вул. Авіаційна. В ньому 8 висотних будинків (27-48 поверхів) . Комплекс будувався з початку 2000-их років, останні два будинки здані в 2016 році. У них 563 квартири. Машиномісць у підземному 4-рівневий гаражі побудовано з запасом - 772.

Щукино

Район на північному заході Москви носить назву однойменної села. Вона належала боярину Федору Щуку, але вперше згадується в грамоті 1441 року, коли князь Василь Темний передав її боярину Дмитру Шемяке. Сучасний район увійшов до складу Москви в 1947 році, після війни тут побудували Всесоюзний інститут експериментальної медицини і Курчатовський інститут з першим в Європі ядерним реактором. Район досі має славу академічного містечка з тихими дворами і будинками сталінської епохи.

Район досі має славу академічного містечка з тихими дворами і будинками сталінської епохи

інфраструктура

Поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура - школи, дитячого садка, аптеки, медичні центри і фітнес-клуби. Поблизу різні супермаркети, в тому числі «Густо» і «Червоні вітрила». Недалеко два торгово-розважальних центри - «П'ята авеню» і «Щука» (один з найбільших в межах МКАД).

«Червоні вітрила» розташовані в декількох хвилинах їзди від Волоколамського і Ленінградського шосе - по ним можна швидко дістатися до ТТК і центру міста. Недалеко Звенигородське шосе - до центру столиці 15 хвилин їзди. У п'яти хвилинах ходьби - станція метро «Щукінська».
Район вигідно відрізняється сприятливою екологією. Навколо зелені масиви - Срібний бір і ліси Строгинской заплави Москва-ріки.

Навколо зелені масиви - Срібний бір і ліси Строгинской заплави Москва-ріки

концепція

"Багряні вітрила" - це «місто в місті» . Тут є свій приватний дитячий сад, кафе-пекарня, магазини, тенісний корт, автомийка і медичний центр. Можна займатися спортом - є комплекс з тренажерним залом і аквазоною (тут басейн, SPA і сауни), тенісні корти і футбольне поле з підсвічуванням.

Уздовж річки тягнеться набережна з фонтанами і альпійським садом - вона закрита для сторонніх. На території є власний яхт-клуб з причалом на 50 яхт і діючий маяк.

На території є власний яхт-клуб з причалом на 50 яхт і діючий маяк

архітектура

Автор архітектурного проекту - Андрій Трофимов, засновник московського бюро «Тромос». Висотні будинки на березі річки нагадують корабельні щогли. Фасад нових корпусів викладений червоною клінкерною плиткою, цоколь - гранітом і цеглою. Територія комплексу прикрашена кованими виробами: ліхтарі, ворота, огорожі - все це ручної роботи.

планування

Квартири користуються попитом - на сайті забудовника зараз можна вибрати з 80 варіантів, хоча всього в комплексі 563 лота.
У продажу залишилися квартири площею 53-248 кв. метрів, ціна - 19,8-92 млн. рублів. У самій скромній однокімнатній (53 кв. Метра) є кухня і спальня-вітальня, два санвузли, гардеробна і просторий хол.


У просторому лоті (206 кв. Метрів) більше можливостей для усамітнення - три спальні (біля кожної зручний вхід), кабінет, кухня-їдальня, вітальня і додатковий санвузол в холі.

Житло продається без чистової обробки - змонтовані системи опалення-кондиціювання та міжкімнатні двері. Стелі в квартирах вище 3 метрів, в кожній квартирі панорамні вікна з видом на ліс або річку .

Джерело: FromMillion.ru

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online