Готель "Алмаз" - місце, де хочеться залишитися назавжди.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Челябінськ - велике місто середньої смуги Росії

Челябінськ - велике місто середньої смуги Росії. Там розвинене машинобудування, легка промисловість, металургія, приладобудування, харчова промисловість. Крім цього Челябінськ є вагомим науковим центром, через нього проходять важливі автомобільні та залізничні сполучення. Не дивно, що в місто прибуває велика кількість гостей: хто на наукову конференцію, хто на місцевий фестиваль або концерт, а хто і для вирішення завдань бізнесу. Чимало росіян приїжджають сюди з біля лежачих районів в туристичних цілях. Адже тут розташовано кілька чудових озер, а також розвинена туристична інфраструктура. У Челябінську працюють акваріум, цирки, зоопарки, кілька театрів, галереї, парки культури і відпочинку. В першу чергу, такі люди потребують якісного місці тимчасового проживання. Ця проблема легко вирішується на сайті almaz74.ru .

Готельний комплекс функціонує вже понад 10 років. Він зарекомендував себе як представницький готель, де шанують правила високого сервісу. У готелі не економлять на клієнтах: до їхніх послуг проживання в розкішних номерах і апартаментах. На вибір можна орендувати дворівневий номер, студію, студію комфорт і класу люкс.

Готель "Алмаз" побудована за всіма канонами сучасного, комфортного і стильного житла. За основу взято стиль мінімалізм, але з урахуванням делікатності легкої класики. Весь інтер'єр був ретельно розроблений професійними декораторами, що знають толк у своїй справі. Незалежно від площі номера він включає повністю обладнаний санвузол, місткий вбудована шафа-купе, невеликий столик, телевізор, кондиціонер, телефон, міні-холодильник.

Щоб не нудьгувати в своєму номері, для постояльців готелю відкрита спортивно-розважальна зона. Відпочиваючі можуть відвідати тренажерний зал, закритий басейн з протитечією, простору фінську сауну. Тут також працює масажний кабінет і вертикальний солярій. А для бізнесменів функціонує 3 конференц-залу і місця для проведення зустрічей тет-а-тет.

Харчування організовано в власному французькому ресторані, де шефствує чудовий кухар. Також працює і невелике затишне кафе.

Готельний комплекс "Алмаз" запрошує жителів та гостей міста самим зануритися в атмосферу затишку, високого сервісу і стилю. Ласкаво просимо на вул. Лісопаркову, 15!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online