Друзі заказника - Журавлина Батьківщина

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ВАТ «РусГідро»

ВАТ «РусГідро». Найважливішим пріоритетом діяльності ВАТ «РусГідро», як однієї з найбільших російських генеруючих компаній, є висока екологічна відповідальність. У компанії реалізується благодійна екологічна програма, в рамках якої проводяться масштабні соціальні, гуманітарні, просвітницькі програми, акції та проекти в сфері екології в регіонах присутності. Спільно з заповідниками РусГідро організовує екологічні туристичні маршрути, обладнує екологічні стежки, впорядковує зони відпочинку, здійснює підтримку біологічного різноманіття і природного місця існування рідкісних і зникаючих видів тварин і рослин.
Філія ВАТ «РусГідро» - «Загорська ГАЕС» вже не перший рік реалізує благодійну програму на територіях муніципальних утворень, прилеглих до гідроакумулюючої станції. У 2013 році філія надав фінансову допомогу багатьом соціальним організаціям. Серед них заказник «Журавлина Батьківщина».

Ми дуже вдячні РусГідро за допомогу в розвитку заказника. Дуже важливо, що компанія, що представляє сектор «зеленої енергетики», взяла на себе екологопросветітельскую роль. Завдяки участі РусГідро ми відкрили дві екологопознавательние екскурсійні стежки для дітей: «Будинок бобрів» «Болотну стежку». Тепер наші відвідувачі зможуть оцінити значення життєдіяльності бобрів для підтримки гідрологічного режиму боліт і лісів.
Спеціально до дня народження «Журавлиного Батьківщини» філія ВАТ «РусГідро» - «Загорська ГАЕС» подарував нам партію біноклів для спостереження за птахами в період предотлётного скупчення.
http://www.zagaes.rushydro.ru/press/news/88323.html

---------------------

---------------------

Журавель. Фото: І.Барташов

ГК «Російський Алкоголь» - наші вірні спонсори. Ви повинно бути звертали увагу - на полицях в магазинах вже давно з'явилися витончені пляшки з горілкою «Журавлі». Виробник цієї вельми і вельми непоганий горілки ГК «Російський Алкоголь» вже 8 (!!!) років допомагає нашому заказнику.

Фахівці компанії зазвичай створюють навколо кожного нового бренду цілий світ, який повинен асоціюватися з напоєм. Світ журавлів знайшли якраз в Талдоме: саме тут чисте повітря і чиста вода, а в небі ширяє прекрасна і вільна журавлина зграя.

Наші спонсори навіть не уявляють - як нам важлива їх допомогу! Адже це бензин для службових машин і пожежних помп, деталі та ремонт всієї техніки, дошки і шпаківні, буклети та значки, картриджі, папір, банківське обслуговування і, нарешті, податки.

У цьому році на спонсорські гроші ми плануємо видати другий випуск Вісника Журавлиного батьківщини - збірника наукових праць заказника і забезпечити обладнанням і бензином весняну кампанію проти трав'яних і торфових пожеж, що загрожують журавлів і всьому живому. http://www.juravli.ru/

----------------------

----------------------

Робоча група по журавлів Євразії об'єднує орнітологів і всіх громадян, зацікавлених у справі вивчення та збереження журавлів. Членом робочої групи може стати будь-яка людина, що розділяє погляди і інтереси РГЗ Євразії. Мета групи - збір і поширення інформації про журавлів, сприяння заходам щодо їх охорони, розширення міжнародних зв'язків, екологічна просвіта.

Адреса Робочої групи по журавлів:
123242, Москва, ул.Б.Грузінская, 1, Московський Зоопарк.
Тел. / Факс: (095) 205-90-01
e-mail: [email protected]

----------------------

----------------------

vStack - хостинг провайдер, який надає спонсорську допомогу безкоштовним розміщенням web сайту, електронної пошти заказника «Журавлина батьківщина» і технічною підтримкою.
Провайдер vStack надає весь спектр хостингових послуг як в Росії так і за кордоном. Якщо Вам потрібні оренда виділеного сервера, colocation, ціла стійка або просто домен і хостинг сайту - сміливо звертайтеся до них. http://vstack.net/

----------------------

Пам'ятайте в дитинстві ми робили такі «Сюрприз»? Під пляшкове скельце в ямку клали блискучу папірець і квіти. Місце розташування «секретів» довіряли тільки близьким друзям. Так ось - є сучасна гра - геокешинг. У неї грають люди різного віку. Гравці самі роблять схованки, а їх колеги тайники шукають. Пошук скарбів завжди був захоплюючим заняттям. А з появою Інтернету і супутникової навігації - це завдання для обраних перетворилася в гру для всіх. До Росії геокешинг прийшов у 2002 р Засновники розглядали геокешинг, в першу чергу, не як спортивну забаву, а як інструмент обміну знаннями про рідний край. Були геокешера і у нас в Журавлиного батьківщині. Їх залучили не тільки цікаві з точки зору краєзнавства місця, але і бажання допомогти природі - прибрати сміття, розвісити шпаківні, спорудити дамби на канавах в осушених лісах, починають настил на болоті. Така допомога - велика справа! Ми їм дуже вдячні і завжди чекаємо як у справі, так і в гості на журавлині екскурсії у вересні - з сім'ями, друзями і знайомими! http://www.geocaching.su/

----------------------

www www.fototrial.ru Наші старі друзі Ваня Семернін і Ніна Горєлова організували чудову групу людей. Вони разом подорожують, фотографують птахів і звірів, квіти і дерева, друзів і дітей. Вони влаштовують невеликі змагання, що поєднують автомобільне ралі, орієнтування та фотозйомку. Це активний, радісний відпочинок, не завдає природі шкоди.

----------------------

----------------------

Асоціація «Екосистема» - громадська некомерційна освітня організація. По суті це цілий методичний центр, орієнтований на роботу з освітніми установами та громадськими організаціями, а також учителями середніх шкіл і педагогами додаткової освіти природничо спеціалізації.
Мета роботи Асоціації полягає в пропаганді дослідницької (проектної) діяльності в освіті дітей і впровадженні методів польового екологічної освіти у викладанні природничих наук як в школі, так і в гуртках.

Асоціація видає дуже хороші і зручні в застосуванні методичні матеріали з біології, географії та екології (для вчителів, педагогів додаткової освіти та учнів), які містять методики і посібники з організації навчальної та дослідницької роботи в природі. Все це можна придбати і отримати консультацію по використанню. http://www.ecosystema.ru/

________________________________________________

________________________________________________

Міжрегіональна громадська організація
«Російське суспільство збереження і вивчення птахів імені М.А. Мензбира »

МГО «Російське товариство збереження і вивчення птахів імені М.А. Мензбира »(РОСІП) створено в 2009 році для об'єднання зусиль, централізації дій і координації діяльності орнітологів, природоохоронців та любителів природи по збереженню птахів та їх середовищ існування. http://birdsrussia.ru/

________________________________________________

Студентський науковий гурток при кафедрі зоології та екології МПГУ

Студентський науковий гурток при кафедрі зоології та екології МПГУ існує з 1948 року. Його засновником був завідувач кафедри, професор С.П. Наумов - великий зоолог, який займався екологією промислових тварин. З тих пір вже змінилося кілька поколінь гуртківців, деякі з яких стали видатними вченими-зоологами. Багато гуртківці продовжили працювати на кафедрі (проф. В.М. Константинов, проф. І.О. Жигарев, доц. А.О. Шубін, доц. А.А. Мосалов, доц. Д.А. Шитіков, доц. А .В. Шариков і інші).

Протягом навчального року гурток організовує виїзди в різні райони Підмосков'я. Одним з давніх і традиційних місць є заказник «Журавлина Батьківщина». Тут студенти, аспіранти та викладачі кафедри беруть участь у науковій роботі, що проводиться в заказнику, а також здійснюють різноманітні навчальні екскурсії, знайомлячись з природою північного Підмосков'я. Студенти беруть активну участь у природоохоронних заходах, що проводяться заповідником - развеска і перевірка штучних гніздівель, будівництво присад для хижих птахів і багатьох інших.

Сайт студентського гуртка: http://www.mpgu-bio.ru/zool/_circle.htm
Сайт біолого-хімічного факультету МПГУ: http://www.mpgu-bio.ru/

_______________________________________________

_______________________________________________

Cайт MyBirds - найбільший російськомовний ресурс, присвячений птахам. Проект зародився більше 10 років тому у вигляді невеликої інтернет-сторінки, яку кілька однодумців підтримували і розвивали на добровільних засадах.

Сьогодні MyBirds - величезний портал, присвячений всім існуючим видам птахів, з аудиторією 6-7 тисяч користувачів щодня. Сайт підтримується групою волонтерів - адміністраторів та модераторів, серед яких є професійні біологи, ветеринари, програмісти, досвідчені власники і заводчики птахів. На сайті розміщено кілька сотень як перекладних, так і оригінальних авторських статей з утримання, годівлі, ветеринарії та іншим областям, пов'язаних з птахами. Користувачі можуть знайти не тільки інформацію і однодумців з будь-якого виду, але також ознайомитися з рештою світу пернатих. http://www.mybirds.ru/

_______________________________________________

_______________________________________________

Центр дитячого та юнацького туризму і екскурсій м Брянська. Входить в десятку кращих закладів додаткової освіти РФ туристично-краєзнавчого профілю і займає лідируючі позиції в Брянській області в організації дозвілля та активного відпочинку населення.

http://turizm-32.ru/

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online