Як позбутися від алкоголізму? Як кинути пити алкоголь?

  1. Що робити?
  2. У чому небезпека
  3. Якщо хворий не хоче лікуватися в клініці
  4. Чому краще лікуватися в клініці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ваш чоловік кожен день починає пити алкоголь після роботи

Ваш чоловік кожен день починає пити алкоголь після роботи? Або ваша жінка готує вечерю, виключно скрашуючи процес готування пляшкою, а то і двома вина? Ваш син став зовсім дорослим чоловіком і не соромиться систематично завалюватися в будинок в устілку п'яним? Іноді такі «сплески» вживання алкоголю проявляються рідко, але якщо це увійшло в звичку і стало невід'ємною частиною життя вашої родини, задумайтеся: чи не прийшов алкоголізм в ваш будинок?

Що робити?

Компромісів немає! Від алкоголізму потрібно позбутися якнайшвидше. Виникає питання: чи можна зробити це самостійно? Дійсно, що може бути простіше, ніж кинути пити? Не пий - і все. Але на ділі все виявляється куди складніше, адже у алкоголізму чіпкі лапи і свою жертву він просто так не відпускає.

Давно відомо, що ефективним лікуванням алкогольної залежності і ліквідацією тяги займаються наркологічні центри. Тим не менш, багато людей не можуть переконати себе, що існуюча проблема вимагає серйозного втручання. Ось тоді-то і починається саме «цікаве»: лікування в домашніх умовах.

У чому небезпека

Статистика показує, що при спробах лікування алкогольної залежності в домашніх умовах нерідко відбуваються важкі отруєння. Траплялися й летальні випадки. Це пов'язано з сумнівністю народних методик. Найчастіше вони засновані на настойках зі спиртом і травами, чиє пиття провокує отруєння.

Народні засоби, як правило, або не приносять результату, або погіршують становище.

Якщо хворий не хоче лікуватися в клініці

Хворі, які страждають на алкоголізм, діляться на два типи:

  • Одні хочуть кинути пити і впевнені, що зможуть зробити це самостійно зусиллям волі;
  • Інші не хочуть примушувати себе лікуватися, не усвідомлюють свою хворобу.

Першої категорії можна дати шанс самим позбутися згубної пристрасті. Але шанс повинен бути тільки один! Якщо він провалиться, необхідна допомога лікарів. Людина може пробувати і пробувати, знову і знову обіцяти собі зав'язати. Але потім зривається, випиває і далі труїть свій організм спиртним. Якщо у алкоголіка не вдається боротьба із залежністю, можливо, ваш єдиний шанс уникнути сумних наслідків переконати його пройти лікування в стаціонарі.

Інший категорії п'яниць, які відмовляються приймати свій алкоголізм, не слід давати ні найменшого шансу самостійно кидати пити. Повірте, спроби проваляться, раз у алкоголіка немає бажання. Є два способи вирішити проблему:

  • Оформити примусове лікування в стаціонарі. Його не рекомендується робити, так як цей метод без бажання хворого спрацює лише на недовгий період. Як тільки дія кодування закінчиться, алкоголік повернеться до колишньої п'яною життя;
  • Порада: змусьте жінку, чоловіка звернутися в клініку. Питущого людини доведеться умовляти, переконувати, всіляко мотивувати. Якщо ви не впевнені, що зможете самостійно це зробити, зверніться до психологів.

Чому краще лікуватися в клініці

  • Лікарі будуть допомагати хворому кидати пити, контролювати себе і свою тягу. Відмова від алкоголізму буде не сильно різким, цьому посприяють бесіди з психологом до кодування і після, в період реабілітації. При різкому відмову від алкоголю людина зазнає стрес, що згубно позначиться на його психічному та емоційному стані. Плавне позбавлення можливо тільки в клініці.
  • До хворого буде застосований індивідуальний підхід. Жіночий і чоловічий, дорослий і дитячий організми відрізняються один від одного, плюс є ще й індивідуальні особливості. З урахуванням всього цього лікування вишикується тільки в клініці.
  • Вам може не вдатися самостійно виявити причину алкоголізму, а без цього назавжди його не позбудешся. Виявити і усунути причину зможуть тільки в клініці.
  • Алкогольна залежність завдає удар всім членам сім'ї, які стають співзалежних. Співзалежність - серйозне психологічне відхилення у родичів хворого. Особливо це спостерігається у жінок, ніж чоловік став алкоголіком. Так що поки ваш близький буде кидати пити, ви будете за допомогою психологів усувати співзалежність. Дана послуга можливо тільки в клініці.

Хочете зовсім перестати пити? У нашому медичному центрі «Фаворит» міста Ростова-на-Дону вам в цьому допоможуть! Сучасні засоби боротьби з алкоголізмом допоможуть вам незалежно від сили тяги до спиртного.

У майбутньому ви зможете або пити незначна кількість алкоголю, тому що навчитеся контролювати себе, або не будете пити зовсім. Розпрощатися з алкоголізмом назавжди! Можлива робота на дому у пацієнта і в стаціонарі.

Безкоштовна і анонімна інформація по телефону 8 (989) 700-21-02 .

Що робити?
Або ваша жінка готує вечерю, виключно скрашуючи процес готування пляшкою, а то і двома вина?
Ваш син став зовсім дорослим чоловіком і не соромиться систематично завалюватися в будинок в устілку п'яним?
Іноді такі «сплески» вживання алкоголю проявляються рідко, але якщо це увійшло в звичку і стало невід'ємною частиною життя вашої родини, задумайтеся: чи не прийшов алкоголізм в ваш будинок?
Що робити?
Виникає питання: чи можна зробити це самостійно?
Дійсно, що може бути простіше, ніж кинути пити?
Хочете зовсім перестати пити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online