NEWSru.com :: Американський репер, що не здобувши популярності, вистрілив собі в щоку заради слави

Американський репер, що не здобувши популярності, вистрілив собі в щоку заради слави

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Репер Kasper Knight, що не здобув поки популярності, вистрілив собі в щоку. Відеозвіт про це було опубліковано в Facebook. На даний момент ролик, у автора якого трохи більше дев'яти тисяч передплатників, набрав понад 1,5 мільйона переглядів.

На ролику, який репер зняв самостійно, видно, як він сидить на задньому сидінні автомобіля. Knight піднімає пістолет і стріляє собі в праву щоку. З дірки тече кров, що капає на одяг. Репер, повільно приходячи в себе, з посмішкою розмазує кров по обличчю, повідомляє латвійське TVNet .

"Я хотів зняти музичне відео з цим моментом, але ніхто не захотів знімати мене. Довелося робити все самому. ... В будь-якому випадку це дурниця, в мене вже стріляли кілька разів, так що цей оцінюю на 4 з 10 по больовий шкалою. .. Я виглядаю трохи втраченим після пострілу, це тому що у мене дзвеніло у вухах. ... Я ще подумав, що проковтнув кулю, але не впевнений ", - написав репер.

Kasper Knight стверджує, що проковтнув кулю і втратив кілька зубів заради нового альбому.

Багато користувачів вже назвали вчинок репера неналежним, залишивши безліч гнівних коментарів. Деякі впевнені, що відеозапис - фейк, знятий заради дешевого піару. Їх основним аргументом є те, що куля пройшла тільки через одну щоку, друга ж залишилася неушкодженою.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online